mania1220 07.10.2018 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 dobra pokaze jeszcze kilka ktore nam sie podobaly - piekne maziaje, ale albo za duzo tego bylo, albo zylki lecialy w zla manke, albo tu piekny kawalek a tu w rogu lub spodem idzie cos co niepausje wiec odpadly, na wyspe jak pisalam byloby ok ale jakby mi takie fiziu miziu na blacie w polowie wyszlo bym sie zabeczala, albo czarna plama w kacie , musi wiec jeszcze jeden znalezc private image upload upload pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2018 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Eh, takiego slaba w całości jako portal kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Gosia, byłam u Ciebie , widziałam! I Ty śmiesz mówić, ze nie masz czym się chwalić? Przecież ja mojemu pokazuję,że baba nauczycielka meble robi! Mania, piękny ten granit!! Ciężki jak to g...o wpływa na decyzje życiowe:) Pamiętacie jak pisałam,że mojego M eks ma ciągle problem? W wakacje były u nas dzieci na mc, jedno chciało wrócić wcześniej i mój powiedział,że nie będzie jeździł w te i nazad, więc niech mama po niego przyjedzie. Przyjechała, tak jej sie chciało do wc, ze skorzystała z zaproszenia na kawę :) Dzieci w szoku były, tyle lat wojen a tu nagle wspólna kawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 noooo a jedzenie tak nie wplywa, bo sie czlowiek naje, ruszac sie nie moze i nie mysli o niczym tylko zeby "zlegnac" moze powinnam kupic ta zabawke z kupa, walnac w ramki i podpisac - co wplywa na decyzje ogladalam tez brazowe granity, piekne byly. Jakbym miala brazowa kuchnie i dom w brazach tobym takie walnela. wstalam po 3 w nocy, spac nie moge, chodze jak duch po domu dopiero 5 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 No właśnie miałam pytać, która u Ciebie godzina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 6 godzin roznicy, inaczej tylko wypada przy zmianie czasu bo tydzien roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 wczoraj szukalam mojego granitu w kuchniach (Viscount white) to zobacccie jakie sa rozne wzory na kuchniach no i widac na brazowych wyspach ze bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 a tu sa przyklady tego samego z maziajami, czarnymi plamami/wzorami wypadajacymi jak Filip z konopi byle jak byle gdzie i Pisassa "za duzo Pisassa", to co pisalam wczoraj ze na slabie duzym ladne a potem pociete na blaty juz nie nie jest latwo wybrac , w moim sklepie tez az tak duzego wyboru nie mieli z kolorow grantow ale tez byli najtansi w calym miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Kamień na blatach, to jednak klasa, też sobie kiedyś, kiedyś na emeryturze zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 oczopląsu można dostać od tych maziajów, im bardziej stonowany tym lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Joana najpierw sie upjalam deska pod czajnik potem blatami z marmurow, granitu i kwarcowki w lazienkach na koniec przyszedl czas ze beda konkretne w kuchni no i zobacz, ja prawie wiek emerytalny wiec akuratnie sie zgralo. a swoja droga - Mika - odkad wyszorowalam swoj marmurek pod czajnikiem - pamietasz - nadal bielutki! Joana i co? rozmawialas z mezem na temat ewentualnego sprzedania lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Mania mój będzie w porcie dopiero we wtorek, teraz mamy tylko słaby kontakt mailowy, im droższej firmy statek, tym gorsze warunki Ale nie będę go chyba sprzedawała, skłaniam się do zrobienia nowego zagłówka i w nogach samej ramki i przemalowania reszty. Na jaki kolor wszystko będzie zależało od tkaniny jaką wybiorę na zagłówek. Ale musi to wszystko i tak poczekać. Mój był teraz prawie mc dłużej w domu, fajnie, ale też i ten czas nie zarabia. Pisałam kiedyś , że mieliśmy tragiczną sytuację finansową, teraz zaczynamy oddychać ale o parę tyg dłuższy pobyt w domu, już nam daje po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 No i dobrze, dasz rade zrobic, pokazalam jak, nie jest trudne, mniej kosztowac bedzie. wiem i doskonale Cie rozumiem, w naszej firmie jest to samo - albo praca i kasa plynie albo przestoj i totalnie niezywy sezon i sie zyje z oszczednosci - ktore jak kazdy wie - szybko topnieja, bo jakims dziwnym trafem zawsze cos sie dzieje i niespodziewane wydatki wtedy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 aaaa wypralam sie, siedze w turbanie i licze godziny. Jeszcze jakies 2 hr i jade na pchli targ i do sklepu z antykami. Moze co wyniucham. Ostatnio fajna zlota figurke z lusterkami wywachalam , obelisk sie chyba nazywa, do Zlotego pokoju. a tak jak juz blaty zrobione trzeba mi znow kasy - chcialabym kupic juz te szafy do tego pokoju bo juz nie mam gdzie gratow upychac, galki juz sa, ale saf i drzwi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Ten pobyt mojego obfitował w niespodziewane wydatki już od jego przylotu. W drodze na lotniska, jak jechałam po niego , zaczęło mi się auto psuć. Na tyle niepokojące to było,że znalazłam miejsce, gdzie są sklepy, place zabaw,zebym z Antkiem nie utknęła na środku np jakiegoś ronda ;|) Okazało się , że słusznie zrobiłam. Auto wróciło do domu na lawecie , my taksówką. Naprawa wiadomo kosztuje też, no i zmywarka się nam zrypała. Na całe szczęście udało sie naprawić za też nie jakieś male pieniądze, no ale i nie na tyle duże, że miałoby to być już nieopłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.10.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Dzisiaj byliśmy na starociach, też parę drobiazgów poszło. Całe życie byłam jako kupująca i nigdy nie powiedziałam sprzedającemu, że ma za drogo, że się ceni i za ile powinien sprzedawać. Jak nie odpowiadała mi cena, to nie kupowałam. Kila osób w postaci kupujących handlarzy mnie zbeształo dzisiaj.Za to mieliśmy bardzo sympatycznych sąsiadów obok i bardzo miło spędziliśmy targowy czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.10.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 No co Ty mówisz? żbesztali Cię , bo im cena nie odpowiadała??? Co za ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.10.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Joana, statystycznie, to z 70% sprzedanych rzeczy poszło po złotówce, a jak usłyszałam, że mąż za stare radio samochodowe wziął 2 zł, to pomyślałam- ale z niego handlarz Mąż spotkał znajomego, skupuje wszystko co tanio wyrwie i ma kilka stoisk gdzie ludzie mu ten towar dalej sprzedają. Właśnie obrażają zwykłych sprzedających tego typu handlarze. Kupić tanio, drogo sprzedać, zadeptać konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.10.2018 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Mika mam tak samo - nie potrafie powiedziec komus ze za drogo cos ma - nie kupuje, ide dalej. dzis z targu przywloklam tylko dwie rzeczy - ksiazke z 1872 roku z pieknymi rysunkami i - podnozek do przerobki, bedzie jak ulal pasowal do biurka i fotela, z tymi wygietymi nogami. Bo w zyciu bym sie nie doczekala zeby M i zrobil - a nogi mam, z fotela co wymienilam, ale czekaj tatka latka jak na daszek do karmnika:cool: odebralam tez swoje bezellki i przerobiony jeden kolczyk na wisiorek, jak sie zbiore do kupy to pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.10.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Za pamięci wkleję wam drabinkę, trafiłam na nią gdzieś przeglądając strony w necie. Wiem, że nie do małego pokoju, ale dosyć łatwa do zrobienia samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts