joana_ 29.10.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 A nie znam sprawy Wodeckiego i Bończyk. Tam u wybrzeża Nigerii, nie mają statki ochrony takiej na pokładzie. Przepisy pozwalają tylko lokalnym firmą na konwój. Mój tam nie pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.10.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Zapomniałam, też się zapisuję na przechodniego klona M. Jeszcze nie wiem jaką mu robotę wynajdę. Chyba, że mój M wygra doświadczeniem i zabierze twojego M do "posiedzenia se", bo przecież się nie wali/pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.10.2018 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Rodzina nie pozwoliła śpiewać piosenki dla niej napisanej przez Z.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mania, Wydrzycki to nazwisko Niemena. Niemen to ksywka, pseudonim artystyczny. Wspaniała modelka Małgosia nie była wcale najważniejszą kobietą w życiu Niemena, dlatego wytoczyła sprawę o tę piosenkę. Oczywiście także z powodu kasa. Kasa i zazdrość. Niemen napisał muzykę do słów „Musica Magica”, które napisała Farida. Farida, gdyby była taką osobą jak Niemenowa, też mogłaby zakazać wykonywania jej, jeśli nie wypłacono by jej tantiem. Mmikka, nie zapomną Za dobre piosenki nagrał. To pozostaje https://www.polskieradio.pl/7/1579/Artykul/2191651,Utwory-Czeslawa-Niemena-w-Studiu-Piosenki-Teatru-Polskiego-Radia Byliśmy w studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2018 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Joana, jutro mam dzień wolny od chłopa Narysuję. Dziś niestety zarobkowałam projektując elotkę-paszkwil wyborczy dla jednego z kandydatów na burmistrza w Kazimierzu Dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.10.2018 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 dzien wolny od chlopa a ja bejcuje. Nie mam kurna miejsca, narazie 5 duzych, potem podstopnice a na koncu reszte schodow. Juz mnie rece bola od noszenia, wiecie jakie to ciezkie?? wiem ze sa lepsze drzewa niz dab, ale ja uwielbiam wzory na debie jak skoncze wezme sie obrabianie guzikow na zaglowek a potem sie zabawa zacznie. Musze wykorzystac wyspe poki mam stary blat bo troche ich nawale 40 albo cos takiego?? na nowym ani na podlodze nie bede tluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2018 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Masz Kobieto Pracująca, która żadnej pracy się nie boi (oglądałaś „Czterdziestolatka”? ), wiem coś o tym jak nadgarstki i ramiona, nie mówiąc o kręgosłupie nasuwają po brukowaniu ścieżki i kładzeniu płyt trawertynowych. Każda swoje waży. Mnie ogromnie podoba się oprócz dębu, orzech Ty sobie zostaw ten wyspowy blat gdzieś zadołowany, bo nie wiadomo co ci jeszcze strzeli do głowy. Będziesz mieć na czym tłuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.10.2018 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 wiem wiem, pamietasz te cegly co fontanne robilismy? i ognisko w lesie? wozilam w taczkach i nosilam pojedynczo, jedna 13kg , tylko tu sie nastawiasz - phi! deska! i nawet sie nie przygotujesz do ciezaru bo deska a tu ja bierzesz i sciaga do podlogi. wstalam niedawno, za oknem bialo nie ze snieg bo juz padal i bialo bylo ale mroz, wszystko sciete mrozem - a ja pompy z fontanny nie wyciaglam Znaczy M mial wyciagnac bo ja nie rozlacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.10.2018 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 orzech tez mi sie podoba wiesz co, nie mam gdzie zadolowac blatu. Niestety garaz mam tylko pojedynczy a musialby lezec zeby sie nie wygial. Bedzie stal to w palak poleci. A M swoj stol garazowy ma z blatem drewnianym. Juz kombinowalam ale nic nie wychodzi z tego. Szkoda go ale pocieszam sie ze byl za darmo - kupilismy z punktow. Nie moge sie zebrac, dzis druga warstwa bejcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.10.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 A mi zakwitła forsycja!! Czyli czas jajka święcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.10.2018 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 czyli czas na meza powrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.10.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Miał być na Boże Narodzenie, a ogród mówi, że to Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.10.2018 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czyli już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.10.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czyli pierogów nie muszę lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.10.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ostatnio miałam robić pierogi z mięsem, ale z lenistwa zrobiłam paszteciki. Dużo mniej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.10.2018 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Nigdy, nie robiłam pasztecików, z gotowego ciasta robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.10.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Coś w ten deseń, na pewno nie z tego przepisu. Na koniec posypałam czarnuszką.https://www.kuchnia-domowa.pl/przepisy/dania-glowne/262-paszteciki-z-miesem Ciasto robiłam w robocie, wyszło super plastyczne do wałkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.10.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Uwielbiam czarnuszkę, dodaję ją do placków ziemniaczanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2018 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Joana Na scianie gdzie jest tv i komoda budujesz z płyt karton-gips płaski pilaster od sufitu do podłogi. Najlepiej żeby był nieco szerszy od komody. Może być bardzo płaski. Taki tylko, żeby zmieściły się w nim kable i kontakty. Może też być grubszy i wtedy na bokach można wąziutkie biblioteczki trzasnąć. To bardziej skomplikowane chociażby dlatego, że trudno zamocować tv. W płaskim pilastrze po prostu wycina się dziurę i mocuje stelaż na tv do ściany. Żeby się dostawać do kabli wystarczy wyciąć drzwiczki kartongipsowe. Wykończenie calości już zależy od wyobraźni Podoba mi się twoja komoda na ciemnej ścianie. Tv można „oprawić” w ramę jak obraz. To dodatkowo pomoże ukryć kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2018 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Pestka, komoda na zielonej ścianie wygląda przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts