joana_ 14.11.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Cholera, napisałam i mi wcięło. Kolor taki jaką miałam pierwszą myśl, taki brudno niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 to bardzo ladny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Mania czy dobrze pamiętam, że o swojej córce kiedyś pisałaś- gruba? Wcale nie dziwię się, że jej dziecko na modela poszło Twoja włochata narzuta dzisiaj by mi się w Rabce Zdroju przydała, mamusiu, jak ja tam zmarzłam. Miałam pospacerować po mieście, a utknęłam na kawie i obiedzie w cieplutkiej restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) jak mi zadzwonila to mi przypomniala ze jeszcze jej zalegam kase za ten 4-ty kawalek przed kominek co pozniej wycene robilam. Poczekalam na M i pojechalismy, nie tyle zaplacic bo to moglam pozniej zrobic albo nawet za tydzien bo jeszcze tego czarnego nie ruszyli zdaje sie - ale koniecznie, ale to koniecznie chcialam zobaczyc moje blaty! wlasnie je robili... o mamusiu jak ja sie cieeeeeszeeeeeee ze nie dalam sie przekonac Erice zeby zeby zrobic zwykle brzegi, alez mi sie to podoba! wyspy nie zobaczylam bo juz byla zrobiona i na pace w trucku. przypomnialam Paulowi ze mierzyl mi jeszcze dwa male kawalki pod czajnik i pojemniki, powiedzial ze pamieta, ze jeden juz uciety a drugi wlasnie lezal na maszynie do ciecia - wiec wszystko gra jutro rano bede latac jak z piorkiem w duuuu z niecierpliwosci kiedy przyjada. no wiecie co?? dawno sie tak nie cieszylam z czegos do domu!! Edytowane 14 Listopada 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Mika ona o sobie pisala ze jest gruba I jak ja poszlam na diete to ona wlasnie doszla do wniosku ze jest gruba i tez poszla na diete. Byla wieksza odemnie. Zazucila juz diete nie chce jej sie. Ale bardzo dobrze wyglada, pare kilo jej dobrze zrobilo. ale zauwazylas? do Mlodego niepodobna M byl wlasnie w garazu deske cial wrocil i mowi ze ze strasznie zimno - mroz wlasnie chwycil, nie mow ze w Rabce snieg mialas jak ja tutaj a najlepsze ze w Toronto ZERO sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2018 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Śniegu nie było, deszcz siąpił. Założyłam płaszcz, który zamiast grzać, to chłodził. Dawno w nim nie chodziłam i nie przypuszczałam, że dziadyga stworzony do "wyglądu" tylko. Wowwwww, cudne te blaty. Spać dzisiaj w nocy bym nie mogła, gdyby do mnie miały jutro przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 dziadyga stworzony do "wyglądu" tylko...... bo i pewno pol nocy spac nie bede i wstane o 3 , poki co orgazmy przezywam M wlasnie powiedzial ze juz kasy nie mamy a szkoda bo na sciany tez by go polozyl, no ale skad mam wykopac znow kilka tysiecy beda plytki pewno ze bym slaby wolala....ehhhh....nic trafic w tego lotka nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2018 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 ha! czasem wysyłam mojego M żeby w totka zagrał Mania, dodatkowo za te brzegi ci liczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 nie, za darmo mialam boki i wyciecia na zlew i cala reszte - za darmo tez te dwa extra kawalki pod czajnik i pod pojemniki dobrze sie zakrecilam kolo wlasciciela wiesz, maslane oczy jak u Shreka itd normalnie za ten brzeg sie placi extra , to tzw "ogee", za zwykle proste i zaokraglone sie nie placi. Niektorzy maja jedna dziure wliczona ale za druga sie placi. Tyle mi sie udalo wytargac - to calkiem niezle, plus cena pobili wszystkich innych kamieniarzy. Instalacja tez wliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 to dlatego żona właściciela do ciebie dzwoniła i namawiała do rezygnacji z boków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.11.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 swoją drogą, uda im się te blaty wnieść do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 musza wniesc, nie wiem ile ich tu przyjedzie, przeciez wnosza, na pietra cale slaby do lazienek, a czasem kuchnia na wyzszym pietrze jest - bede tylko atrzec i gryzc pazury zeby w lodowke nie przywalili bo kasy na nowa nie mam zamiaru wydawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.11.2018 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 wiesz, powiedziala ze uszanuje wycene ktora mi dala ponad rok temu hahah, a z nim zlatwialam te dodatkowe dwa kawalki i musial jej kazac nie podnosic ceny, pozatym wzielismy jescze 4 kawalki na kominek - nie stracili a zarobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.11.2018 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 granity imponujące! a te oddzielne kawałki to na zasadzie deseczek ruchomych? Co do mojego M - sprawdzam co jakiś czas, czy mu się gust nie wypaczył a i tak najpierw o RODO zapytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2018 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Miałam odruch, żeby głaskać monitor. Stałabym i gładziłą te twoje blaty. Piękne są, chyba pierwszy raz zachorowałam, aż mi się gorąco w brzuchu zrobiło :lol2:. Zakochałam się w blatach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 To już dzisiaj, a Mańka i tak pewnie już nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2018 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mika masz racje he he, wlasnie jestem po pierwszej kawie - troche DLUZEJ pospalam - wstalam o 4 , jest teraz 4:27. Wyjarzylam jak glupia z lozka , co bede sie wylegiwac. A potem sie okaze ze caly dzien bede czekac bo oni wczoraj nie skonczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2018 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Ave tak, ruchome. I zaluje jak cholera ze nie kazalam ich tez zrobic z ogee na brzegach, ale jakby co zaniose spowrotem zeby boki obrobili. Nie widzialam jak to bedzie wygladac , dopiero wczoraj jak zobaczylam na blatach jak to wyglada pomyslalam ze zle myslalam zeby proste byly no ale to cos co da sie dorobic jakby co. a co to jest RODO...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2018 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Joana Paul byl w shopie i sam osobiscie je cial i pilnowal zeby chlopaki ogee dobrze obcieli, powiedzialam mu ze jestem gotowa je wycalowac, wyglaskac i wyprzytlac, smial sie ze mnie Sa piekne, ale pamietaj ze po wycieciu dziur na zlew i plyte juz TYLE ich nie bedzie. Mam nadzieje ze beda dobrze wygladac na moich szafkach, temu wstalam tez wczesnie bo sie denerwuje, to juz za pozno na wszystko, to juz amen w pacierzu, te blaty juz musza zostac bo i mnie przezyja Inaczej kamien na probce wyglada, inaczej na slabie, inaczej uciety ale nie wyciety a na koniec - zostaje jak bedzie polozony . no i wez czlowieku i spij ciesz sie i boj jednoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2018 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 zapomnialam dodac z tymi jak to Ave pisze - ruchome deseczki, dlaczego zaluje ze nie kazalam ogee zrobic. Sugerowalam sie moja marmurowa ktora mam i jest o polowe ciensza, te beda grube i sie boje ze takie grubasy beda zle wygladac, marmurowa mam prosto, ale ona tylko na jakies 13mm gruba, a ten granit jest na 3cm o ile sie nie myle.Mika na ile Twoja deska jest gruba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts