Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sluchajcie, ja mam to samo, ciagle mi pokazuje ze juz glosowalam. Udalo sie puscic glos dopiero jak z tableta zrobilam i to tylko w prywatnym oknie.

Mika - nie bedzie anielicy w tym roku. Spakowana w pudle z wszystkim na choinke i wysoko pod sufitem w garazu nawet tam nie wejde - bo sie boje :cool:

Pozatym nie mam na czym wsadzic. Na weekend rozwalamy kominek, nie bede miala polki zadnej. Bruce wczoraj byl wymierzyc sciany w kuchni, w przyszlym tyg maja zakladac i kuchnie i wokolo kominka wiec musimy demolke zrobic. A polki stolarz jeszcze nie zrobil. A jak zrobi to mi zajmie pare dni zabejcowac, a potem diabli wiedza kiedy M ja powiesi. Tak ze nie tylko z anielicy nici ale z moich chlopakow, no ewentualnie chlopakow moge w jadalni na bufecie postawic.

nie mam nic przystrojone, tylko w oknach mam swiatelka-swieczki na czasomierzu. Nawet przed domem nie mam laserowej lampy. Totalnie zero. malej choinki tez mi M z grazu nie sciagnal. Jak nie ja :sick:

Dziękuję:)

Co do sprzedaży... Słaby marketing mam :) No i to nie takie trudne, MMika pokaże swój to się przekonacie. Słuchajcie z wiankami jak z każdym rękodziełem, już chyba to pisałam kiedyś, materiał trzeba kupić, narobić się, a ludzie za darmo by chcieli

No faktycznie Mania jak nie Ty. Dużo zrobiliście w ostatnim czasie, podziwiam Was za zapał.

Joana dosc sporo sie nam udalo zrobic odkad z lasu wrocilam w pazdzierniku - to fakt. Ale jeszcze wiecej przed nami. Jak juz zrobimy sciane naokolo kominka bede szczesliwa, ale M mowil ze moze dopiero po Nowym Roku bo poki co jest tak duzo pracy ze 6 dni w tygodniu i za pozno wraca , wychodzi o 4-5 a wraca o 10 w nocy, dni wczesniejsze sa perelkami :sick: Przemeczony jak diabli, ale po Nowym Roku bedzie cisza , nawet przez 2-3 miesiace.

Pozatym, nawet kamieni nie kupilam. Nie ma kiedy i nie ma jak. Zeby po nie jechac trzeba duzym samochodem jechac a ten u mechanika bo cos tam poszlo. A ze znajomy jest mechanikiem wiec robi i robi i robi.

Jak skoncze ta sciane chce zrobic kibelek. A na przyszly rok jest w planie dach na tarasie - bo niestety w tym roku sie nie udalo zrobic.

z czego nie jestem happy to z moich kolumn. Kupilam w zeszlym roku dwie, pamietasz, z mysla ze M zamontuje na froncie i sobie swiatelka ladnie zaloze na swieta no i klops. M sie zlenil. Caly rok prawie minal i mial setki wymowek dlaczego nie zabiera sie. Efekt taki ze kolumny stoja w garazu i tam beda zimowac bo jest za zimno robic na zewnatrz a trzeba sciagnac i przerobic pod daszkiem.

i tak cud ze go namowilam przedwczoraj zamontowac mi karnisze w sypialni bo bylo bardzo pozno.