mania1220 11.12.2018 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 dobra zostawie czysta sciane. To stojace i tak mam gdzie postawic. Mowisz, gwozdki w dziurki? dobry pomysl spryciulo .Kupilas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Zapłace jak przyjedzie, ma do świąt być, kombinowanie z malowaniem już raczej na wiosnę. Przy młodym nie chcę malować w domu, bo mi zaraz łapami gdzieś dotknie. w garażu zimno Ciągle dumamy nad tym wiatrołapem, chciałabym ładnie no i oczywiście praktycznie. Latem szafa która jest, plus konsola i bardzo bym chciała okrągłe duże lustro nad nią wystarcza. Zimą już więcej butów nastawiane jest na podłodze i więcej miejsca w szafie kurtki zajmują. Ostatnio wymyśliliśmy,ze może zrobimy taką długą niską szafkę na przeciw szafy, nad nią lustro, ale ciągle nie jesteśmy przekonani. No a konsoli i tak szukałam i tak, na nią w razie czego miejsce sie zawsze znajdzie. Mania a lustro zostawiasz to które miałaś w kibelku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 masz na mysli dluga zamykana szafke? wzdluz calej sciany? lustro zostaje, a co, cos nie tak z moim lustrem? jest proste bez rzezbien, chyba go pamietasz? tylko lamki chce zmienic, teraz sa z abazurkami i wisza krysztalki, chce proste tubki. Chyba ze swiatla wroca na swoje stare miejsce nad lustro (przenieslimy i sa dwa obok lustra). Maly sufit w ktrym leca rury z lazienki na gorze u mnie plus wiatrak jest na suficie, nie mam swiatla na suficie. W zadnej zreszta lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Nie, nie właśnie wszystko ok z lustrem dlatego pytam czy zostawiasz. Tak, taka długa niska, coś jak to siedzisko co mam w salonie, ale front jak w szafie, wtedy moglibyśmy cześć butów przenieść do niej, a w szafie znalazłoby się miejsce na Antka kurtki, teraz wszystko na ścisk, no i mojego kurtki na górze w garderobie wiszą :) pudła z czapkami i szalami, których mam dużo , bo lubię wszelkie szale, chusty , kominy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 coś jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 z szufladami czy szafkami z dzwiczkami?poduchy tez?dlugi masz ten korytarz tam masz? Bo jak wystarczajaco to moglabys zrobic niskie po bokach a w srodku wysoka z blatem i nad nia lustro. Okragle. Rusowalas sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 210 cm mam, raczej szafki, zawsze to taniej niż szuflady, a nie byłoby to głębokie, więc nie ma sensu wydawać na szuflady. Mania jak ja bym sobie narysowała, to miałabym problem z odczytaniem co to jest, jak z Antka listem do Mikołaja Chyba na tablecie, muszę poszukać zapisaliśmy kiedyś z moim zdjęcie, odwrotnie, wyżej boki a środek nisko. Poduszki nie chcę na całości. Chcę postawić jakis wazon z kwiatem albo inną durnostojkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 a coz szkrab napisal do Mikolaja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 a ja dzis dostalam to pudelka proszkowe wcale ladnie nie wygladaja, wiec jak juz sobie siekne pralnie to zamiast paskudztw postawie je. Kupilam dwa zeby zobaczyc jak wygladaja - nie mialam puszki ale mialam piwo rozmiar jest super. Jeden na kapsulki a drugi na proszek. Dokupilam wlasnie trzeci na drugi proszek. Bo 3 roznych uzywam. czekam jeszcze na fedexa ma przyjsc to kolko marmurowe... w kawalkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Ja myślałam,że napisał samoloty super wings, mówił o jakiejś siatce narysowanej, więc zinterpretowałam jak chciałam a jak mój zadzwonił to ten mu mówi, że napisał w liście, że chce piłkarzyki takie małe :lol2: No cóż, Mikołaj czasami myli prezenty, ale to nic Ja dziś stertę rzeczy poskładałam, bo mi zaczęły z pralni wychodzić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 marmurek przyszedl jest cute ciezki jak diabli i faktycznie z marmuru ale diabli ich nadali - krzywo, musze rozkrecic jakos i przykrecic prosto. Oczami wyobrazni widze go za kibelkiem we wnece i jescze podswietlony ale tez mam inny obraz - jak male tu przyjezdzaja, maja "lepkie" lapki jak to dzieci i....marmurek laduje w dol rozbijajac mi kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 ja tez z lista szlam, musialam Mlodej pytac co tam male chcialy. Czy pisaly list nie wiem, ale napewno jej powiedzialy. Jeszcze mi pare prezentow zostalo, na weekend teraz pojezdzimy. M jest bardzo napalony - znaczy wczoraj byl - na robienie sciany (nie co innego ) a tu polka jeszcze nie zrobiona, nie dzwonili, z granitami tez nie wiem kiedy sie pokaza, wiec nici z robienia, a jak juz wszystko bedzi to mu to napalenie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Mania poczta już u was nie strajkuje? Fajne te pudełeczka, a miarki jeszcze fajniejsze. Jak miałam plastikowe miarki z proszków, to uchwyt mi się łamał. Joana, fajny ten stolik, cena z metki? Dzisiaj oglądałam bukowe nogi i za 4 podobne nowe więcej byś zapłaciła. Znów napatrzyłam się Mania na twój podnóżek i pomyślałam, że można użyć jako blat podstawę stolika LACK z Ikea. Gąbka + tkanina i samoróbka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 no i kij! kupilismy samochod, to dlugo z jednym nie bylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 MMika, oczywiście, że mniej no ale transport meblowy jeszcze i tak się opłacało:) a szukałam jakiejś takiej w miarę prostej w formie. Mogłaby być szersza, ale trudno. Ja mam w garażu szpule po kablach, specjalnie po to żeby sobie jakieś pufki zrobić i co? teraz taka byłam zadowolona,że i pierogi i uszka, zrobiłam, a od piątku młody smara i przy nim to lipa porobić cokolwiek większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 białego forda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Mania, miałam pisać,że na bank kupicie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Mika strajkuje. Mam opoznione paczki. Kupilam Mlodemu koci kibelek, z dwoch pudelek sie sklada paczka, jedna przyszla ponad tydzien temu druga dzis. Inne kurierskie dzialaja ale poczta strajkuje. Ostatnio mieli w hubie 600 truckow czekajacych/stojacych, na kazdym bylo okolo 2.5 tysiaca pczek. Ze stanow kazali nie slac bo moze dojsc w marcu Mika a co chcesz zrobic?? lawe? podnozek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 szarego nie mam wiecej fotek bo pizdzilo i z przodu zasypane bylo. W sobote odbieramy. Nowka spod igly. Nie pisalam nic bo nie wiedzielismy czy dostaniemy, za drogie zeby za gotowke kupic. Wiecej niz moj domek w lesie bialego se na lato kupie ale teraz M moze go do prcy brac, male roboty zaladuje na pake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Nic nie będę robić, bo niem mam gdzie postawić, ale tak sobie wymyśliłam, że można ten blat wykorzystać.Mania, super, nie będziecie musieli ciągle wypożyczać auta. I do lasu na wiosnę się zapakujesz. Młodej meble też możecie podwozić. Same zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts