Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co myslicie o tym? Tego samego dnia co marmurkowe kolko kupilam to, ostatnie wiec bylo za psie pieniadze i byloby grzechem nie brac, spore jest.

IMG-2540.jpg

IMG-2542.jpg

moze pomlowac, moze nie, gdzie powiesic - nie wiem, ale skojarzylo mi sie z moim lustrem nad biurkiem.

Ale mam jeszcze jdno okragle. Tez czeka na lepsiejsze czasy schowane. To mi wlasnie przyniesli

Mania,3,5 cm to wysokość boku blatu, bo nóżki z lacka nie pasują. U nas szuflady trochę inne widuję. Mniej więcej takie boki.

A to ażurowe, to mi się skojarzyło jako ozdoba na elewacji twojego domu na zewnątrz.

Marmurek wygląda jak troszkę kopnięty.

8856042019a4b3670e929ea75348c298.jpg

Edytowane przez mmikka

Dlatego pytałam o front, potem dopiero sie zorientowałam,że już gdzieś widziałam front docelowy do innego dokręcony.

MMika muszę zobaczyć, można pokombinować, bo my to sobie tak szybko od podstaw mebla jak Gosia, nie zrobimy. Ty mi lepiej powiedz czy to będzie dobrze wyglądać? masz jakiś pomysł? Ja wiem na pewno,że zmienię tam tapetę, bo bardzo Pestki pomysł mi się podoba, ja lubię tapety

tutaj tak samo szuflady sa jak pokazala Mika, ale ta szufladka jest z jakiegos starego mebelka. Nie pamietam, cos wywalalam i zostawilam szufladke z mysla ze odkrece przod i pudelko na karmnik bedzie. Oczywiscie nie odkrecilam.

fajnie ze sie samochod podoba. Chcielismy czarny ale w tej wersji nie mieli na stocku a czekac nie chcielismy. Mieli carne ale nizsze wersje, ale odpadalo - ani podgrzewanych siedzen, ani kamery do cofania, ani duzego ekranu ani polowe bajerow. Wiec bedzie szary. No i z aplikacji na telefonie go mozna wlaczyc siedzac w domu - bajer dla M super jak musi do pracy wstawac o 4 rano w zimie.

Autko to mlo powiedziane, to autobus :lol2: Duzego SUV'a mielismy tez na mysli jak Tahoe, Suburban albo Yukon, jak ogladalyscie CSI to takimi jezdzili. Duzo tymi samchodami do US jezdzilismy, ale teraz majac domek w lesie paka sie nam sprzyda, plus jak pisalam - do pracy.

Joana, nie gadaj, M Jetta tez wielka nie jest. Male sa dobre tez.

pojechalismy wczoraj po farbe, mowie M ze musze sciany pomalowac zanim kamien polozymy, te sciany z boku. Bo potem sie upapraja kamienie. Bedzie bardzo jasna, prawie biala, nadal szara ale jasniutka. Az zal bo farba ktora mam nadal jak nowka wyglada. No i mialam dzis malowac i dupa - musze czekac na pilota do kominka, zeby M odlaczyl i sciagnal stary termostat i pstryk i zalatal sciane.

Skep z farba jest akurat obok Forda - naszego samochodu juz nie ma na parkingu, wzieli go do srodka wypucowac i odlodzic pewno, Tak ze widzialam go tylko tyle co na zdjeciu i w srodku.

Bylismy tez w granitach podkrecic srube ale tylko Shannon byla, zadnego chlopa, zakladali u kogos blaty i dupa. Z tego co wiem - nadal granit na sciany nie jest uciety :sick: Wiec w tym tygodniu napewno miec nie bede :mad: Zla jestem bo zaplacilam wszystko a nie sama zaliczke tylko wiec powinni sie ruszyc :sick:

ale! pojechalam z kamieniem na kominek sprawdzic grubosc kolo granitu i jestem super zadowolona. Kamyki na sciane sa ciensze niz granit, czyli jak je ulozymy wokolo tego czarnego granitu nie bedzie widac brzegow cietych - co bedzie super wygladac, o niebo lepiej niz szorstkie uciete kamienie. Wiecie o co mi chodzi?

teraz mam numer 3, a maluje numerem 1

Cool-Grays-Neutral-Paint-Colors.jpg

w wiekszej perspektywie wyglada tak

Reflection-Color.jpg

swiatlo mam do kitu, zero slonca, ale od sniegu na zewnatrz odbija i tak....tu widac przy balej ze nie jest biala a szara

IMG-2556.jpg

a tu widac roznice z Network Gray ciemna jaka mialam :lol2: - przy zaslonietych shuttersach

IMG-2558.jpgscreenshot program windows

a tu z dalsza o widac ciemna nad wyspa ktora narazie nieruszana bp M musi rozevrac listwy

IMG-2561.jpg

ze mialam taka ciemna (nadal ja lubie!!) to teraz ta sie mi biala wydaje.

a jasno ide bo po zimie na wiosne dach stawiamy na tarasie wiec bede miala ciemniej w domu.

No i chcialam blizej do kamieni.

musze sie przyzwyczaic :sick:

Oczywiscie mojego M w realu i przenosni powinnam ukatrupic, sciagnal listwy sufitowe bo powiedzial ze chce inne. Juz mi dupe o to trul, nie wiem dlaczego? nawet tych nie skonczyl, nie byly nawet wypelnione i pomalowane a sciagnal je. Ale kazalam delikatnie i je zuzyje w sypialni.