mania1220 11.12.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 super i nie-super, teraz bede juz makaron bez omasty jest no i drzewo moge w koncu przywiezc na ognisko w lesie i sie nie prosic. bo podnozek mozna zrobic ze starej szuflady, temu pytalam. Wtedy masz twarde ladne boki jak u mnie na lawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 zobaczccie jak krzywo przykrecone i chyba bedzie stac tutaj w kuchni bo pasue tam, tylko trzeba pokomninowac zeby prosto stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 ze starej szuflady?? Super autko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 szuflada ale bez frontu, zeby to ze srodka bylo bo wtedy rowne jest, wywrocic ja do gory nogami i na to dopero nalozyc gabke i material, a boki z szuflady samym materialem badz cieniutka gabka...czy mowie klarownie i kumacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.12.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 kumam, tylko nie wiem o co chodzi,ze bez frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 poszukam szufladki gdzie dawalam jesc chipmunkowi jak wiewiora karmink mu wywalala to pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 55 x 55 x 3,5 cm. blat stolika, W sumie, to wysokość za malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Mika nie, bo jak nalozysz z 10cm gabki to akurat bedzie dobre. Albo nawiet wiecej. Pod material mozna duzo warstw gabki wkladac, byle je skleic razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 szuflada, jak widac ma front dokrecany , po odkreceniu frontu wychodzi pudelko. Myknac go na druga strone i beda boki wieksze. Ta szuflada jest mala ale sa wieksze. To jest tak na leniwca. Tyle ze w rogach trzeba przymocowac wkladki zeby nozki wkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.12.2018 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 co myslicie o tym? Tego samego dnia co marmurkowe kolko kupilam to, ostatnie wiec bylo za psie pieniadze i byloby grzechem nie brac, spore jest. moze pomlowac, moze nie, gdzie powiesic - nie wiem, ale skojarzylo mi sie z moim lustrem nad biurkiem. Ale mam jeszcze jdno okragle. Tez czeka na lepsiejsze czasy schowane. To mi wlasnie przyniesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Joana a szafka metod w pozycji leżącej do przedpokoju by się nadawała? Tylko zawiasy inaczej zamontować? Albo sam korpus wykorzystać, bez drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.12.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Mania,3,5 cm to wysokość boku blatu, bo nóżki z lacka nie pasują. U nas szuflady trochę inne widuję. Mniej więcej takie boki. A to ażurowe, to mi się skojarzyło jako ozdoba na elewacji twojego domu na zewnątrz. Marmurek wygląda jak troszkę kopnięty. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2018 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Dlatego pytałam o front, potem dopiero sie zorientowałam,że już gdzieś widziałam front docelowy do innego dokręcony. MMika muszę zobaczyć, można pokombinować, bo my to sobie tak szybko od podstaw mebla jak Gosia, nie zrobimy. Ty mi lepiej powiedz czy to będzie dobrze wyglądać? masz jakiś pomysł? Ja wiem na pewno,że zmienię tam tapetę, bo bardzo Pestki pomysł mi się podoba, ja lubię tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2018 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 no to auto jest super, sama bym takie chciala nie to co ta biala popierdółka:p:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2018 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 joanna, dlaczego nie zrobicie? Daj spokój Płyty kupujesz już pocięte na wymiar - jedyne, czego potrzebujecie, to wiertarka/wkrętarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.12.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 mania, super auto! Sama bym takim jeździła. Dla mnie im większe, tym lepsze I dlatego właśnie jeżdżę hyundaiem i30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2018 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Wychodzi na to, że mój reno grand scenic najmniejszy ale też lubię duże auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2018 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 tutaj tak samo szuflady sa jak pokazala Mika, ale ta szufladka jest z jakiegos starego mebelka. Nie pamietam, cos wywalalam i zostawilam szufladke z mysla ze odkrece przod i pudelko na karmnik bedzie. Oczywiscie nie odkrecilam. fajnie ze sie samochod podoba. Chcielismy czarny ale w tej wersji nie mieli na stocku a czekac nie chcielismy. Mieli carne ale nizsze wersje, ale odpadalo - ani podgrzewanych siedzen, ani kamery do cofania, ani duzego ekranu ani polowe bajerow. Wiec bedzie szary. No i z aplikacji na telefonie go mozna wlaczyc siedzac w domu - bajer dla M super jak musi do pracy wstawac o 4 rano w zimie. Autko to mlo powiedziane, to autobus Duzego SUV'a mielismy tez na mysli jak Tahoe, Suburban albo Yukon, jak ogladalyscie CSI to takimi jezdzili. Duzo tymi samchodami do US jezdzilismy, ale teraz majac domek w lesie paka sie nam sprzyda, plus jak pisalam - do pracy. Joana, nie gadaj, M Jetta tez wielka nie jest. Male sa dobre tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2018 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 pojechalismy wczoraj po farbe, mowie M ze musze sciany pomalowac zanim kamien polozymy, te sciany z boku. Bo potem sie upapraja kamienie. Bedzie bardzo jasna, prawie biala, nadal szara ale jasniutka. Az zal bo farba ktora mam nadal jak nowka wyglada. No i mialam dzis malowac i dupa - musze czekac na pilota do kominka, zeby M odlaczyl i sciagnal stary termostat i pstryk i zalatal sciane. Skep z farba jest akurat obok Forda - naszego samochodu juz nie ma na parkingu, wzieli go do srodka wypucowac i odlodzic pewno, Tak ze widzialam go tylko tyle co na zdjeciu i w srodku. Bylismy tez w granitach podkrecic srube ale tylko Shannon byla, zadnego chlopa, zakladali u kogos blaty i dupa. Z tego co wiem - nadal granit na sciany nie jest uciety Wiec w tym tygodniu napewno miec nie bede Zla jestem bo zaplacilam wszystko a nie sama zaliczke tylko wiec powinni sie ruszyc ale! pojechalam z kamieniem na kominek sprawdzic grubosc kolo granitu i jestem super zadowolona. Kamyki na sciane sa ciensze niz granit, czyli jak je ulozymy wokolo tego czarnego granitu nie bedzie widac brzegow cietych - co bedzie super wygladac, o niebo lepiej niz szorstkie uciete kamienie. Wiecie o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2018 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 teraz mam numer 3, a maluje numerem 1 w wiekszej perspektywie wyglada tak swiatlo mam do kitu, zero slonca, ale od sniegu na zewnatrz odbija i tak....tu widac przy balej ze nie jest biala a szara a tu widac roznice z Network Gray ciemna jaka mialam - przy zaslonietych shuttersach screenshot program windows a tu z dalsza o widac ciemna nad wyspa ktora narazie nieruszana bp M musi rozevrac listwy ze mialam taka ciemna (nadal ja lubie!!) to teraz ta sie mi biala wydaje. a jasno ide bo po zimie na wiosne dach stawiamy na tarasie wiec bede miala ciemniej w domu. No i chcialam blizej do kamieni. musze sie przyzwyczaic Oczywiscie mojego M w realu i przenosni powinnam ukatrupic, sciagnal listwy sufitowe bo powiedzial ze chce inne. Juz mi dupe o to trul, nie wiem dlaczego? nawet tych nie skonczyl, nie byly nawet wypelnione i pomalowane a sciagnal je. Ale kazalam delikatnie i je zuzyje w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts