mania1220 12.12.2018 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 termostatu nie sciaglam ani pstryka nie wymontowalam bo nie umiem, pozatym musze czekac na nowy termostat inaczej kominka nie wlacze, sciana juz jest pomalowana a termostat...caly W farbie, bo na smieci poleci. M je wytnie, zrobi sciane i jeszcze raz sie pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2018 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 a taka ciekawostka, Pestka - to jest farba ktora byl malowany ten dom ktory u Tar wklejalas z belkami i cegla. Inne klory ale o firme chodzi.Benjamina nie cierpie, tylko Sherwin Williams uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Podoba mi się tak jasno. Mania masz znowu niezłą rozwałkę Ty wymieniasz listwy a ja nadal nie mam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.12.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 A dlaczego BM nie lubisz? U nas jest drogi, ale często ludzie inne farby barwią z palety BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.12.2018 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Joana a dlaczego mam lubiec "lubiec" ? bo tak sie roznioslo po swiecie ze najlepsza? Sherwin Williams nie jest popularna w Europie i macie bardzo ale to bardzo maly wybor. Tutaj tylko BM & Sherwin sa zaliczane do luksusowych farb. BM tutaj juz tak popularna sie zrobila ze ja mozna kupic w zwyklym Big box store typu Castorama, Sherwina nie kupisz. Farba ktora maluje kosztuuje wiecej niz najdrozsza w BM. Sa rozne farby u kazdego , i BM i Sherwin maja te gorszej jakosci tez, jak kazda firma. Maluje najdrozsza nie dlatego ze bo najdrozsza bo to wcale nie jest fajnie wydawac kase, ale dlatego ze jest najwyzsza na polce pod wzgledem jakosci, malowania itp itd. najwiekszy test farba przechodzi przy tak zwanych poprawkach. Ja zawsze maluje totalnie matowa. Jak teraz schody robilam musialam sciane pomalowac . Malowana byla ponad 5 lat temu. jak wyschlo - roznicy w kolorze nie ma.I nie bylo widac gdzie malowalam 5 lat temu a gdzie teraz Temu pisalam ze farba nadal jak nowka. To samo mialam w kuchni zanim kafeli polozylam. Szoruje ja tez wszystkim - od gabek po druciaki - serio! uzywam tez plynow chemicznych, antybakteryjnych i innych cudow - nigdy slad nie zostaje, nie schodzi i sie nie zdziera. No i za to place jak za zboze, ale warto. Nie lubie BM bo mi sie lepiej maluje Sherwinem. To sa juz osobiste preferencje. Lepiej mi sie kladzie. jak chodzi o kolory - innych frm, ludzie nie przynosza probek z wyzej wymienionych bo te niszowe firmy maja takie palety kolorow ze glowa boli. SW tez mi zrobil idealnie pasujaca farbe pod szafki jak okap robilismy. ale bejcy mi nie potrafili wymieszac. A ja sama wpadlam na to dlaczego. aaaaa...dzwonilam dzis , polka nad kominek przyjechala. To jeszcze bejcowanie mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Co tam? wszystkie pierogi lepicie? W niedzielę coś przytargam do domu, mój mi nogi z d...y powyrywa :lol2: Mania, jak siądziesz na jakiś odpoczynek to mi napisz, jak się zabrać za tapicerowanie fotela i czy ręczny taker mi wystarczy. Ciekawi mnie już twoja belka nad kominek Edytowane 13 Grudnia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2018 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Joana, pokaż, nie bądź świnia Mani farby zazdroszczę, bo wolałabym domalowywać kawałki, niż cały pokój malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 MMika to ciasto marchewkowe robisz w takiej foremce jak ona napisała? 20 cm średnica? muszę poczytać komentarze, bo ja mam większą, Nie mogę pokazać, bo będziecie się śmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2018 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Joana, pierwszy raz robiłam w foremce 21 cm., jak nam ciasto posmakowało, to robię z podwójnych składników w foremce 28 cm. Orzechy łuskane na targu po 22 zł za kilogram kupuję, w torebkach po 100 gram nieopłacalny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 chyba, że upiekę dwa, na większej, bo chce przełożyć serkiem. Taki mam plan, choć wolałabym się do dużych sklepów już nie zapuszczać po fpfiladelfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2018 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Ten serek, to nie dość, że drogi, to prawie nie do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 (edytowane) No wiem, w dużych tylko go widziałam, parę razy w życiu kupiłam, hmm ciekawe czy orzechy w przyzwoitej cenie dostanę Edytowane 13 Grudnia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 meble na lokalnuch kupuje a za farbe bulem az boli sluchajcie, po pomalowaiu i sie "przespaniu" doszlam do wniosku ze jest za jasna M tez za jasna sie wydaje. Odpada. Zmarnowalam pol puszki a mam jeszcze jedna, ale zostawie do pralni tam bedzie akuratnie - tam okna nie ma. wiec eraz znow musze szukac innego koloru M zly, bo polka juz jest, trzeba tylko przyqiezc i zabjcowac, ale nie ma kominka zrobionego, granitu, wiec M nie moze zaczac klasc, a chcial zaczac na weekend poleczki nie odebralam bo jakies wkladnki maja jeszcze przyjsc zeby ja wsuwac. No zrobil, poslal do sklepu a gdzie srodek tez jestem ciekawa jak wyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Joana musisz mi fotel pokazac wtedy poqiem czy reczny styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 ale za to pilot przyszedl do kominka , tyle z good news na dzis, juz nie bede musiala latac i wylaczac na scianie i ustawie temperature pozadnie bo ten na scianie pozal sie boze jak dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Joana pokazuj co wymyslilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Mania, jak ci wyślę link do ogłoszenia, bo zapłace i dbiorę w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Mania, my farb najtanszych też nie kupujemy, szkoda kasy wywalać. Tu lubisz ciemniej, to może nie przyzwyczajona jesteś do tak jasnej? Napisałam dzisiaj jeszcze o jedną rzecz na olx, oczywiście cisza :bash: jak mnie to wkurza, nie podała tel, można tylko pisać. Słuchajcie ja coś spać nie mogę, i pomysły różne w nocy mi przychodzą do głowy Sofa, jeszcze nie obita, a mi się wydaje,że w salonie z tą nową szafką lepiej by wyglądała jakaś prostsza, o nowocześniejszej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2018 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Joana, wczoraj wysyłałam zapytanie w imieniu siostry, widzę, że wczoraj przeczytana wiadomość, ale odpowiedzi nie ma. Też mnie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 No własnie! przeczytana i zero reakcji, a jeszcze wczoraj w nocy cenę obniżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts