mania1220 13.12.2018 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 no wlasnie skoda kasy na zla farbe wywalac, jak sie polozy ma wisiec iles tam lat, nikt malowac nie lubi, taka prawda, wiec lepiej poswiecic sie i zaplacic za cos lepszego. Joana wygladalo OK, a potem, przez to jak mam okna i na ktora strone swiata ten szary zlal mi sie z bialymi framugami prawie, ie musi byc ciemno ale zeby szar bylo widac poslalam linka z fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 bo czekaja na oferte a nie pytanie, tak to jest i takim w pierwszej kolejnosci odpisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Bruce byl, poszedl wlasnie, wymierzyc jeszcze raz naokolo okna bo sie zmienilo po polozeniu listew, nieduzo ale zawsze cos tam. poprosilam go zeby wzial nowe wymiary na kominek tego czarnego granitu, ten na ziemie jest ukrojony ale reszta 3 czesci nikt nie wie - ani Bruce ani Shannon nie wiedziala. Wiec kazalam mu zrobic nowy wymiar i zobaczyc - jesli nie wycieli jeszcze i czy maja na tyle materialu i ile to bedzie kosztowac, jak nieduzo doplace, jak za duzo albo juz uciete zlstane z tymi co byly. Wieksze wzielam, no nie pomyslalam ze jak mierzylismy ze staly kolumny a czesc na ziemi wystawalam poza. Ladniej by wygladalo jaky ten na ziemi slab i te boczne a scianie razem byly i nie wychodzlaby litera "T".nic to, zobaczymy niech zyje skleroza...moze, ale to moze we wtorek zrobia kuchnie. Ale nie obiecywal. Nie uciete jesze sciany. No ale mam nadzieje ze do swiat sie wyrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 No to będziesz miała piękną kuchnię na święta! A ja kolejny grat w domu :rotfl: A wiecie, mój powiedział fajny, ale kiedy my to zrobimy nie bierz, a ja już byłam po słowie :rotfl: Mania, u nas to tak nie działa,że czekają na ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.12.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 bardziej mi zalezalo na kominkunteraz, M chcial polozyc w ten weekend i dupa, a w nastepny pracuje Joana mowie ze swojego doswiadczenia, jak cos sprzedaje to najpierw odpowiadam tym co chca kupic i czekm czy ustalaja przyjazd po odbior, a na koniec odpowiadam tym co maja milion pytan :lol2: grat jak grat ale KOLECZKA beda na nogach - obie czesci bierzesz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.12.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Obie, obie Ale ja właśnie napisałam do babki, że jestem zainteresowana i mój się nawet na to zgodził, dlatego już do fotela nie mogłam go przekonać. NApisałam kiedy by mi pasowało przyjechać, czy jej też. Nawet wyjątkowo nie negocjowałam, bo sama cenę spuściła, a obserwowałam parę dni i myślałam brać czy nie. Więc nie rozumiem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.12.2018 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Ja zapytałam, czy wysyłka wchodziłaby w grę Oczywiście na siostry koszt.Dzisiaj sama czekałam w domu na kupca, nie doczekałam się. Mańka, masz rację, kółeczka są cudne :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 przywiozlam wczoraj cala kupe probek farb. Popowieszalam na dwoch scianach, na tych co wiem ze ze mna w kulki leca. Odzucilam 90% bo albo beze pokazywalo albo zielen. Zostalo pare. Niestety pokazuja niebieski . No nie da sie. Szary jest okrutny jesli chodzi o farbe. A najbardziej niebieski wychodzi na scianie od wyspy gdzie mam ledowki. Dzis jeszcze patrze za dnia jak bedzie wygladac a popoludniu pojade zeby wymieszali mi dwie probki farby ktore mieli ale juz nie maja, mam nadzieje ze numery w systemie jeszcze maja, jak nie poszukam hexa na necie. Z mojej tez niebieski wylazi, szczegolnie jak jakies zdjecia robilam. zyrandola nie da rady w sypialni powiesic - wiekszy od tego co mam. M wpadl na "genialny" pomysl. Zeby kupic lampe taka zeby nakierowac swiatlo na kominek , taka wiecie...na rurce kilka swiatelek. Oczywiscie odrazu odzucilam jego pomysl. Niecierpie tych lamp. do lazienki takie wypatrzylam, do kibelka znaczy. Akurat sa na przecenach swiatecznych. Za polowe ceny. nie przeniose lamp nad lustro - lustro za wysokie, zostaja z boku. Ide jeszcze obadam w dwoch sklepach lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2018 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Nie wiem o jakie rurkowe lampki chodzi Te do łazienki ładne, proste i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2018 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 joana, pewnie chodzi o reflektorki na listwie. https://www.google.com/search?q=reflektorki+na+listwie&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjSmcav4Z_fAhVBiCwKHeJRAYwQ_AUIDigB&biw=1366&bih=604 Niektóre mogą być naprawdę ładne. Ale rozumiem też niechęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 aaa tramwaje :) No kompletnie nie Mani styl i zgadzam się narendil, że bywają ładne. W loftach, stylu skandynawskim bardzo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 no nie u mnie, wiec M wyskoczyl jak Filip z konopi ja w swoim zyciu rozne fazy dekoracyjne przechodzilam ale te lampy nigdy mi sie nie podobaly. Ale macie racje, w jakichs loftowych mieszkaniach, typu "po starej fabryce" gdzie duzo cegly badz betonu i rozniastych rur na suficie pasuja. ja potrzebuje krysztalowym bo na calym dole mam takie. Juz wypatrzylam kilka ale przez ten samchod (jutro odbieramy ) to raczej narazie nie kupie i bedzie wisial ten co wisi bo wyjscia nie mam. No chyba ze naprawde bedie mnie wnerwial to kupie jakas tymczasowke zastepcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 poki co NADAL walcze z farba zobaczccie, idac od dolu te same farby sa....na scianie od wyspy inaczej pokazuje a dalej na scianie jeszcze inaczej. na wyspie jest stara farba, na tamtej ta jasna co "za jasna" i chce ja zamalowac i z bliska jak ciemna "stara" farba wyglad na tamtej scienie styknie spojrzec na pierwsza fotke, gora ja widac gdzie byla listwa. ja nadal ta farbe i kolor lubie ale chcialam isc jasniej troszke. juz omamy mam i zwidy i wszystko mi sie miesza. nad wyspa mam ledowki, cieple biale swiatlo, ale nadal ledowki i tak cieple jak normalne zarowki nie sa co widac na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2018 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 nakleiłaś tyle tego,że można zgłupieć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 trzy kolory jeszcze sa, ale z tych scian kilka juz zjechalo.interesuja mnie jeszcz te 3, ale musze jechac zeby wymieszali farby bo probek nie maja, wkurza mnie ta zmiana kolorow. Joana ja juz sama zgluplam. no ale sama widzisz ze ta sciana co pomalowalam na jasnoe nie idzie, jak biala wyglada, a ja chce odstrzal przy framugach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 co z tym fotelem? Mika i co z tym co pytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2018 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 po fotel w niedzielę jadę, mam nadzieję, że dojadę, bo mi auto dzisiaj zdechło, na szczęście sąsiad mnie uratował. Pojechałam na zakupy, dwie wielkie siaty w aucie. Zajechałam jeszcze do sklepu wioskę obok i tam mi umarł. Dobrze, że był w domu to przyjechał po nas, potem auto na kable odpalił i pod domem akumulator pod prostownik podłączył. Mówiłam Wam,że krzesła przy stole mamy ciągle ogrodowe? Więc w poniedziałek jadę po dwa nowe :lol2: ( odpisała kobita) Pokaże jak przyjadą. Zanim nas będzie stać na takie jakie chcemy to przynajmniej we dwójkę na wygodnych posiedzimy. Cieszę się jak bym nie wiem jaki zakup zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 no to teraz mnie ciekawosc bedzie zzerac jak piszesz ze na wygodnych posiedzisz, no i kazesz czekac a mi wlasnie M dzwonil a potem Mloda pisala - przyjezdza po Audice. Zdecydowala sie ja naprawic i ja jezdzic. Nie wiem jak ja chca zawiezc do Toronto bo lawety brac nie chcieli , w kazdym badz razie kazalam podjechac pod dom najpiwrw bo sama chce powyciagac nasze dziady stamtad. Papery z pracy, rachuki, koce do owijania mebli i diabli iedza co jeszcze, a musze w kazdy zakamarek zajrzec bo jej nie wierze Randy ma tablice odkrecic i jej nie dawac. M ma tez dzis predzej wrocic wiec pojade po farbe i dokonczyc kupowania prezentow, jak zdaze to i polke nad kominek odbierzemy, jutro rano po samochod jedziemy nowy, M chce go przetestowac to zrobimy wycieczke - do Indiancow i do domku w lesie zobaczyc co sie dzieje, i tak mielismy jechc, w tym roku domku nie zaslonilismy, zobaczymy ile sniegu i galezi na nim i czy malpa Diane nie palila w naszym ognisku. Mieli zapowiedziane ze nie maja palic lisci ani nic, no bo ognosko duze zrbilismy toby sobie wzucala, a po lisciach stare tarasy i diabli wiedza co jeszcze - wiem ze byla niezadowolona jak uslyszaja ale mam to gdzies. Cegly czarne i osmolone by byly, niech pali u siebie. A wiem bo do Kathy z japa poleciala ze zabronilam heheh. Durna cipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.12.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Przedmiot o który pytałam dla siostry już chyba sprzedany, bo nieaktualna oferta jest. A mój kupujący przeprosił, że coś mu wypadło i może dzisiaj wpadnie, pewnie już nie wpadnie, bo dosyć późno jest. Przy okazji dziękuję za głosowanie na forda, dalej w czołówce się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.12.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Mmika czołówka, czołówka, bo dzis jeszcze jedną próbę robiłam Mania szału sie nie spodziewaj z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts