joana_ 14.12.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Mmika czołówka, czołówka, bo dzis jeszcze jedną próbę robiłam Mania szału sie nie spodziewaj z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 dwa samochody sie wpitolily a tak pieknie bylo ponad 50% ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Joana bo sypiesz samymi niespodziankami w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.12.2018 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 no i jak nie lubie BM tak do niego pojade, wziasc probke, podobno jedna farba Silver Chain zostaje najprawdziwsza jako szary - zobaczymy. Ale dzis sie raczej nie wyrobie, M za pozno wraca a dziady zamykaja o 5:30 - lenie pracowac im sie nie chce. Wezme tylko dwie probki z SW dzis a MB jutro. a jakby malo bylo Mlody ma urodziny jutro. Zero prezentu, kase dostanie. z kominkiem zero odezwu no i nie wiem czy bede miala wiekszy czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.12.2018 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Mania mój starszy miał 7, też kasa poszła, nawet nie miałam kiedy jechać i szukać, jak młody zasmarkany w domu. M ma pojutrze, też nic nie mam, może sobie kokardę dużą zamotam jak przyjedzie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.12.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Joana, leć po kokardę. Mój M nie cierpi prezentów. Niedawno go pytałam co mi Mikołaj przyniesie, odpowiedział- nic, ale będę grzeczny, żebyś się nie denerwowała. Pokornie wózek na zakupach ciąga, dzisiaj zapytałam jak przeżył wizytę w markecie, odpowiedział- spokojnie, żadna baba z wózkiem się na mnie nie pchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.12.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Biegnę :lol2: A wiecie,że mój jest dobry w zakupach spożywczych, jest taki skrupulatny i dokładny czyta ulotki, zwraca uwagę na ceny za kg, ja to ciach prach, do koszyka i szybka ewakuacja Edytowane 15 Grudnia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.12.2018 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Kupię kokardę i się umoszczę w fotelu, na który się nie zgodził, a nogi w szpilkach na podnóżku położę :rotfl::rotfl:. Może w takim stanie zaakceptuje mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.12.2018 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.12.2018 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 laski, nie spie juz 36 godzin jestem wykonczona, bardziej psychicznie niz fizycznie chociaz to tez. Jutro pokaze dlaczego - nie uwierzycie. bylo jak z filmu poki co troche normalnych wiadomosci: 6 farb probek dzis przywloklam, upacialam sciany gdzie sie dalo bo wszedzie inaczej pokazuje. 3 Sherwina i 3 Benjamina. I wiecie co? Benjamin przegral. Wcale, ale to wcale nie wychodzi tak jak necie. Nie u mnie w domu. I wcale nie ma tak jak jak laski chwala. I nadal mi sie lepiej maluje Sherwinem no ale zobaczymy co wyjdzie w praniu. Teraz ide na kolor a nie na co innego. Z 6 doszlismy do dwoch. Jeszcze dzis powisi, jutro ostatni look za dnia i ostateczna decyzja i jedziemy po farbe . prezenty melduje mam juz dla wszystkich, ojezdzilismy , ja wczoraj sama a dzis razem i mam wszystko. Z glowy. Ludzi multum a to co sie bedzie w przyszlym tyg i weekendzie dzialo to nawet wole nie myslec - bede sobie siedziec i odpoczywac i smiac mam polke na kominek..........M wymiary podawal. Jak ja przy odbiorze zobaczylam to sie za glowe zlapalam jaka wielka a w domu gdzie mniejsza przestrzen juz sie dwa razy za leb chwycilam. Niestety dzis nie mam sily bejcowac. Jutro zrobie. Naj[ierw musze sprawdzic druga bejce co mam. Bardzo mi sie podoba i jestem zadowolona. Mam nadzieje tylko ze za wielka nie bedzie samochod odebrany cudowny jest. Swietnie sie jezdzi, a ja jestem super przeszczesliwa bo moj M sie cieszy jak dziecko i mi dzis dziekowal az mnie wycalowal - no bo zgadnijcie kto mu pomogl go kupic samochod jest M prezentem na gwiazdke. ja nadal czekam na swoj - na scianke. wkleje zaraz polke jeszcze surowa i pomysle co robic, zaczelo mnie telepac od niespania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2018 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 tu widac ciecia pod katem 45 stopni i wyglada jak belka pytalam sie o deski na biblioteke - nie ma problemu z tym ze teraz sobie pooooooczekammmmmm na nia rok? jedno co mi M powiedzial to ze napewno zrobi mi kibelek, po Nowym Roku nie teraz ale zrobi. Reszta lazieek narazie sie nie przejmuje. Byle ta lazienka a na wiosne dach zamiast pergoli i bede sikac ze szczescia. dalej nie poszlam spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.12.2018 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 siedze i patrze na nia wlasnie, na zdjeciu mala sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2018 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Na wdechu przeczytałam, że było jak z filmu. Pomyślałam, że Forda wam rozwalili. Ale jak widzę, to nie ten trop.Na pace wieźliście belkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2018 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Jaka mała?? duża jest, piękna! Tar, taka do Ciebie na sufit by też pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Mmika, fotel też musiał mieć pierwotnie okucia, ale chyba bez kółek, bo inaczej by leciał teraz w dół. Na nóżkach są ślady po śrubkach. producent szwedzka firma sia, uważam, że zrobiłam dobry zakup :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Przeczesałam zakamarki umysłu i nie pamiętam żebym trafiła w tk maxx na taki komplet. Cudowny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2018 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 facet mówił, ze parę lat temu kupił, powiem Wam, że o ile nie lubię brązów to bardzo ładne to obicie było, materiał mega gruby, no ale niestety kotek zrobił sobie drapak z niego. No i wtedy by komplet nie kosztował 130 zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2018 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Mój aż jęknął, spodobał mu się komplecik. Trafiło ci się jak ślepej kurze ziarno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.12.2018 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Mam nadzieję, że i mój jęknie :lol2: Jest super wygodny, głowa swobodnie ląduje na oparciu, co ja bardzo lubię, kółeczka cudne, tylko boję się , że będą mi panele rysowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.12.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz jakiś zapasowy panel w garażu? Zrób próbę. Twój, to jęknie ale na widok kokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts