mania1220 18.12.2018 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Pestka dlatego pisalam ze bylam bliska go wyprosic nie zrobilam tego tylko ze wzgledu na mojego M bo sie lubia - chociaz M tak samo na to patrzy. Poprostu jak Rick tu bedzie przychodzil nie bede z nimi siedziec. Nie musze. zrobilam pare fotek, zaraz wkleje. a jak sie dobudze to zaczne malowac ta sciane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2018 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Też gotowych nie kupuję. A Matyjasy moczę 24 godziny w mleku. Selgros ma marne zaopatrzenie warzywne i owocowe. Dział z mrożonkami to w zasadzie tylko Hortex, drogo. Ale sery żółte i nabiał są w świetnym wyborze, wędliny też. Ostatnio zajadamy się wędlinami z Gzowa. Pycha, prawdziwe, tradycyjne, a pasztety boskie jak mojej babci. Super też jest zaopatrzenie w przyprawy. Wina jakie chcesz i taniej niż gdzie indziej. Te to moje ulubione ostatnio podwójnie ulubione bo naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 oni nie sa przyjaciolmi, to oni siebie tak nazywaja, oni nie wiedza co to znaczy przyjaciel - w tym sek. Mika tak pracuje i juz firmy nie zamyka. Na wymianke robia - na pierwszym miejscu sa nasze prace, potem jak nie mamy nic M idzie do niego. Za taka sama stawke, czyli wymianka - M odcina mu godziny co u niego robil i placi mniej z naszych robot. To tez zreszta w piatek powiedzialam Rickowi - ze jego pajac zieciu powiedzial ze przez niego wiecej kasy zarabiamy co bylo smiechem na sali - byl tylko pomocnikiem, przyniesc, podaj, potrzymaj, wkrec srubke. Za wysokie mniemanie mial o sobie, a wiecej kasy teraz zarabiamy odkad go wywalilismy bo zatrudnilismy tamtego a tamten jest profesjonalista, teraz mozemy wziasc wiecej kontraktow i M jedzie na jedna robote a Sandy na druga, wiec kazalam Rickowi przystopowac z takimi tekstami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 jest jedno wino, ja za winami nie przepadam, ale jest jedno, z Francji, moge go hektolitrami pic, raz jak poszlam kupilismy odrazu 16 butelek. Wszystkie jakie na polce byly. Niestety przestali je sprowadzac przez co jestem wsciekla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mloda mi wczoraj przyslala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Elfy jak pisalam wyladowaly u Mlodej, a to sa moje nowe cudaki na kominek, Mika - teraz chyba pasuje??? metalowe, na jasnym kamieniu ladnie je bedzie widac mam nadzieje. Bo belka nadal nie wisi i kamieni nie ma wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 O Pestka, Twoje wino muszę spróbować. My jak mój wyjeżdżał też piliśmy jakieś dobre, zapomniałam zdjęcie butelki zrobić żeby pamiętać, zostało mi prawie pół i do bigosu dodałam. Laska moje młodego mi dała. Ona testuje wino do trzech dych tamto co mi dała już miała przetestowane Mój już pisał, żebym o alkoholu nie zapomniała :lol2: kupię mu co będzie chciał Mania bardzo ładne te cudaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 nowe lampki do kibelka, sa wieksze niz u M w jaskini, tych co on mial nie moglam znalezc, chyba juz ich nie sprzedaja ale dobrze - te sa wieksze i maja normalne zarowki zwykle, proste i tanie, na przecenie przedswiatecznej plus mialam troche punktow na arcie sklepowej wiec bardzo malo mnie kosztowaly. Sie rozumie ze sa duzo ladniejsze ale za duzo mam do wykonczenia w domu zeby na lampki pare stowek wydawac. Mi sie podobaja. reflektorki, to te pierwsze co pokazywalam ledowki, cieple swiatlo. Ale ledowki na stale wiec jak zdechnie to zdechnie. Pisalam ze te same mam w ogrodku, tylko spod mam odkrecony i szpikulec dokrecony, te sa na zewnatrz tak naprawde ale w dmu sie sprawdzaja. Jak stoi za czyms i swieci daje ladnie swiaylo z dolu, nie ma wtedy tak jak na zdjeciu no i ustawic trzeba. Tamte dwie dopiero wylecialy z Californi i maja przyjsc 24 wiec bede musiala sasiadke poprosic zeby zgarnela i wsadzila mi do garazu zeby kto nie zajomal pudla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 belka skonczona ladnie do kamieni bedzie. zrobilam test z druga bejca co mialam ale wyszlo za bardzo "country", nalozylam wiec ta sama co mam na schodach. zaczelam lepic sciane jak widac wyzej - tasma. Musze poszukac @ do sklepu jak im podawalam stare rozmiary na granit i nowe co bym chciala tez wylepic i zobaczyc co lepiej i jak by bylo, nie wiem co bedzie tak mnie zwodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Nie myślałam,że tak mocno świecą te reflektorki. Lampki do łazienki bardzo ładne wybrałaś. A zrobisz zdjęcie, jak taką belkę się montuje? Znowu widzę tą tacę, chora na nią jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 nie swieca tak bardzo jak sie odpowiednio ustawi, pisalam ze mialam je rok yemu w jadalni, mozna tez sciemniacz podlaczyc. tacka? masz na mysli dwie tacki, bo mniejsza jest w wiekszej , stoi w kuchni bo lawa w jadalni na boku. pokaze, cykne fotki jak M bedzie wieszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 wylepilam, zobaczccie, ze starymi rozmiarami i z nowymi - zdecydowanie wole ten wiekszy rozmiar ale jak pisalam jestem w czarnej dupie i nie wiem jaki bede miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Tak dwie, dwie, tacki.Mmika, ty też dalej je chcesz? czy już masz? słoje pięknie się pokazały w belce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Masz rację, te ozdóbki są stokroć fajniejsze niż kolorowe cudaki:) Belka świetnie wyszła.Joana, teraz tych tac nie spotykam w necie, tak jak z rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Podobać mi się podobają, ale ceny nie do zaakceptowania były.Kupiłam marmurową i nie mam jej gdzie postawić. Upchnęłam ją na siłę na stoliku nocnym M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) usunęłam linki do tac. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mmika ja wiem gdzie są, tylko tak jak piszesz, cena zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mani ceny pokazuję, kurczę, taca w cenie jej marmuru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 strasznie drogie te tacki macie myrdlam swoje bo ceny dalej tam 45.72 x 45.72 - 50$ 40.64 X 40.64 - 35$ w calach jest a cale sa cale wiec w cm wyszlo z koncowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 w cenie ktorego mojego Mika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts