mmikka 18.12.2018 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Przenośnia z tym marmurem, pewnie metr marmuru masz w cenie naszej tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Za 50 twoich $ to nawet uszkodzonej nie kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 haha myslisz? to szybko zmienisz zdanie, zadna tajemnica, za blaty dalam 4 tys $ i potem 2.5 tys $ za scianki, blaty sa razem z wyspa, plus wycyganione za darmo brzegi i dwie "tacki". To razem 6.5 tys. I to bylo najtaniej jak moglam kupic , inni chcieli jeszcze 13% podatku, a ci gotowke wzieli wiec zaoszczedzilam. Za naokolo kominka nie pamietam, jakies 500$ wyszlo za stare wymiary. Nie wiem ile za metr jest, na stopy tutaj jest a i to nie wiem ile bylo za moje. Slab mniej wiecej 600$ kosztuje wiec pomysl ile zarobku maja za stope badz metr No ale robota, instalacja, oplacenie pracownikow wiec cena rosnie. Ja mialam 2 slaby na wszystko wliczajac scianki. Zaplacili 1200$ a ja 6.5 tysiaca i sie jeszcze ciesze ze tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 ale wiecie co, z tymi szklanymi tackami, to nie tak, ja swoje kupilam w sklepie typu tk max (??) ale widzialam na necie w sklepach i po 400-500 $ zalezy kto robi i jaki sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 zostala mi jedna przystrojka nad kominek i sie glowie. lustro wisialo pamietacie post images to lustro juz tam nie bedzie pasowac wymyslilam poki co powiesze te popiersia mam jeszcze cos co wyglada jak smiglo, ale nie wiem gdzie jest, gdzies przywalone w garazu, kupilam do M nad kanape do jaskini bo takie typowo meskie, lezy w garazu juz rok jeszcze nie powiesil ale smigla badz a la smiglo chyba raczej nie pojdzie, tymbardziej ze jest w kolorze brazu, cos jak te jelonki. Wole cos metalowego/srebrnego. Nie chce nic kupowac narazie. Bo nawet nie wiem co bym chciala tam. Byle dziur nie narobic a te na cienkich gwozdziach wisialy, a te gwozdki miedzy kamienie wejda i wiercic nie musze jakbym znalazla co innego. no i temu zyrandol musi zjechac bo wcale pasowac nie bedzie i zaslaniac bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mania, jak pisałam, przenośnia z tymi marmurami 500zł jak zobaczyłam za tackę, to oczy przetarłam, jeszcze na tak drogą nie trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mika alez ja wiem ze w przenosni ja oczy przetarlam jak taka tacke za 400$ zobaczylam, to 500zl sie chowa. I 500 zl i 400$ jest bardzo duzo, o wiele za duzo za durna tacke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mania, przypomniało mi się stare powiedzenie- wyhodowałaś żmiję na własnej piersi. Pasuje jak ulał do "przyjaciela". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mika dobrze to ujelas powiem to dzis M jak wroci z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 obkleilam i dopiero sie brac bede do malowania ale najpierw musze cos pokazac bo dzis przyszlo. Chodzi o pralnie.ide fotke cykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) pralka sie lubi otwierac. Ma byc otwarta zeby nie zasmierdla ale nie cala szerokosc szczegolnie jak ktos ma malo miejsca jak ja. jedno jest lasso fajne bo mozna regulowac ile sie chce otwarcia i mozna zaczepic na zewnatrz drzwizek albo w srodku a ja kupilam takie moje jak widac to sprezyna i do pralki jest na magnesie. Przez pomylke kupilam dwa , wiec jedno rozbiore i dam gumko-sznurek. Sprawdze tylko czy magnesik sie przyczepi do drzwiczek Edytowane 18 Grudnia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) u TAR teraz pisane bylo o podniesionej pralce i suszarce, ja mam podniesiona. Pamietam jak to robilismy Pestka pytalas czemu nie na jakichs bloczkach obetonowane jak masz, pisalam wtedy ze dlatego ze jakbym chciala przemeblowanie zrobic to juz ciezko rozwalic, szczegolnie jak sie kaflami podloge wylozy. Ja mam tymczasowe (od 5 lat ) z plyt. No i teraz beda rozbierane. I przenoszone, tam gdzie pralka jest bedzie zlew. Nie bede juz miala podniesionych tylko jedno na drugim bedzie, no ale to jedyny sposob zeby miec blat - teraz zadnego nie mam Edytowane 18 Grudnia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 czy widac te ruszajace sie obrazki? ruszaja sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Widać , widać, nawet i biodro i biust Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 hahahaha kiedyś widziałam fotkę czajnika metalowego, taki na gaz, facet z ptaszkiem na wierzchu się odbijał. Mania, same drzwiczki tobie tak się otwierają? Moje zostają w pozycji w jakiej je zostawię. Zawsze też szufladkę zostawiam uchyloną, ba nawet wycieram ją do sucha chusteczką higieniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 he he nawet nie zauwazylam ze sie odnilam, dobrze ze bluzke mialam :lol2: Mika seriooooo??? masz zdjecie jeszcze...???? owieraja sie tak jak tej babce na filmiku i jak milionom innych ludziow ciezko ustawic bo podloga leci na skos i wez ustaw. Ale sama pralka ani milimetra z podestow sie nie przesunela. szufladki nie wycieram. Prawde mowiac nawet nie pomyslalam o tym. Ale zaczepki pokazalam jakby sie ktorej otwieralo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 juz mnie reka boli, M mial malowac praworeczna jestem a dwa razy mialam ciety nadgarstek wiec idzie mi jak krew z nosa bo nie daje rady utrzymac. ale to jest ten kolor, nie wiem jak pokaze na monitorach, kazdy ma inaczej ustawiony, a jak ja zdjecie zrobie jeszcze inaczej wyjdzie, w zaleznosci od swiatla cozreszta wida na tych fotkach, pierwsze profesjonalne i podrasowane i drugie w domu u kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Ja mam stałemiejsce na pralki i za diabła nigdzie indziej nie da rady postawić, mimo że pralnia ma parę metrów. Ten sprężynkowy trzymacz chyba lepszy. Łatwiej odpiąć niż bujać się z przyssawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Nie mam tej fotki, dawno temu widziałam. Wycieram szufladkę od czasu jak mi się kiedyś pleśń pokazała. Wiem, że to było jak używałam płynów zmiękczających, ale mam fioła na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mi też się sama nie zamyka. Szufladki nie wycieram, ale często myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts