mania1220 18.12.2018 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 nie uzywam plynu, chusteczki w suszeniu uzywam same. w szufladce tylko proszek w proszku i wybielacz czasem, mam tam chyba 4 kieszonki jeszcze mi jedna sciana zostala a to dopiero pierwsza warstwa, bede tez musiala pomalowac sciane za compem bo zaszlam na nia i nie ma nikogo zeby mi kawe zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 macie pewno podloge prosta, u mnie duzy spadek jest do dziury bo woda z pieca gazowego i klimatyzacji leci no i boiler stoi tez, regulator pod pralka mam na maxa podkrecony. drzwiczki maly pryszcz, wazne ze pralka nie zeszla bo jakby spadla to prosto w piec i bojler i byloby wielkie BUM jak z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.12.2018 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Mania, mam:) Ale ja to zdjęcie pamiętam pewnie sprzed 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 OMG............:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 trzeba by faceta znalezc. Zeby powtorke zrobil zobaczyc jaki ma piwny brzuch i czy to "cos" sie skurczylo, czy brzuch zakrywa, czy pusta rurka zostala he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 J mówi, że z taką mizerią, to facet sam siebie nie powinien oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2018 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Pestka :lol2: nie ma solidarnosci plemnikow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 :rotfl: Dziewczyny, jaki pyszny zakwas na barszcz mi wyszedł!! No z gara bym cały wypiła. Jutro już chyba do słoików przeleję, żeby za kwaśny nie był. Dziś góre wypucowałam, wczoraj jeszcze zagajniczek przeleciałam :) Mój w piątek w nocy będzie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.12.2018 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Na ile zostaje w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Tradycyjnie ok mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.12.2018 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 i dobrze i źle. Ehh, te wyjazdowe roboty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 No cóż ekonomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.12.2018 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 jak moj M latal to jednego roku poza domem byl ponad 260 dni, to prawie rok Przesrane jak sie ma dzieci. Na dodatek nastolatki, brakuje ojca bo matke zawsze zlewaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 J to się już nawet przyzwyczaiłam, teraz to nawet szczególnie zmęczona się nie czuję odkąd Antek poszedł do przedszkola. Ale w czerwcu kończy mi się wychowawczy, do siebie już nie wrócę, nie chcę to raz, dwa że nawet bym nie miała jak młodego z przedszkola odbierać. Teraz trochę się motam, bo właściwie za trzy mc powinnam złożyć wypowiedzenie. I powiem Wam,że jak pomyślę,że miałabym iść teraz do pracy na normalny etat, to mnie trzęsie. Wiadomo,że dam radę, ale na bank będę zjechana na maksa. Przecież teraz wszystko jest na mojej głowie praktycznie. Dom, dziecko, ogród , samochód. Każdy serwis, wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.12.2018 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 bo z musu da sie do wszystkieo przyzwyczaic i ustawic dzien, a jak maz przyjedzie to dzien jest rozwalony Joana ja sama z dwoma dorastajacymi siedzialam ktore jak to mlode - szalaly, na dodatek pracowalam 6 dni w tygodniu. Pracowalismy wtedy dla tej samej firmy ale on coagle latal do US a ja na miejscu. I cagle nadgodziny mialam, wracalam pozno - wez i upilnuj gowniarstwo. Chyba bym wolala w orodzie zapylac niz jezdzic do pracy. Nie chyba, napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 No wiem Mania, że ciężko Ci było, domyślam się. I ja jak będzie mus dam radę, tylko, że kurcze stara już jestem i szybciej się męczę :lol2: A żebyś wiedziała,że dzień rozwala, jak sama jestem to o 11 rano mam już obiad naszykjowany i dom czysty. Jak on jest, mówi,że sie zajmie wszystkim, a ja mam odpocząć. O 11 wtedy śniadanie jemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.12.2018 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 tak dokladnie chcialam powiedziec - korzystaj poki mozesz jak dzieciak rosnie to juz tak fajnie nie jest samej. Ale masz tez plus - masz chlopaka. Nie ma nic gorszego niz dorastajaca dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.12.2018 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Patrząc na moje nastoletnie lata, to przyznaję rację, ja nie mam doświadczenia z wychowywaniem córki.Pomalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.12.2018 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 na to sie nie ma jak przygotowac pomalowalam, juz wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.12.2018 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 bajzel malowniczy na scianie probki farb, pierwsze 3 BM a 3 nizej SW. Probki mialam na kilku scianach, bo na kazdej inaczej swiatlo pada i inaczej kolor wyglada. To co na tej scianie ladnie wygladalo - zle wygladalo na reszcie, w ten sposob BM przegral. Wychodzil jasny jak ta farba co nalozylam. i pomalowane na dwoch fotkach przy suficie widac stara orginalna farbe, ciemna sie wydaje co? ten prostokacik naklejony na scianie to tez stara farba. a tu widac wszystkie 3 - z prawej stara, w srdoku cienki pasek ta za jasna i po lewej nowa, udalo sie! jestem bardzo zadowolona oczywiscie to tylko zdjecia, na zywo lepiej widac jest duzo jasniejsza ale nie jest super jasna, nie moglismy, jasne to nie my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts