mania1220 28.12.2018 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 noooo i Santa stal na "kornerze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.12.2018 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a to ja i M po Nowym Roku...... Mloda wlasnie sie mnie pytala czy juz moze pakowac Nikusia i Natki zeby mi przywiezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.12.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.12.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Mania, może jakieś klateczki dla małych zbójców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.12.2018 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 mam jedna - psia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.12.2018 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 tyle dostalam dzisiaj ze scianki. Powiedzial ze wiecej dzis nie robi. Dobre i tyle. moze sie uwinie do konca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.12.2018 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Mmika, po tym jak mnie ukarał :lol2:, przyszedł i mówi- a widziałaś, że fotel też miał kółka, albo okucia jakieś? Trzeba będzie dokupić, po otapicerowaniu. No i czyta i szuka w miarę dobrego i taniego takera , żebym ręcznym nie robiła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 dzien nr.2 scianki, czekam az sie M dobudzi. poki co moje budzenie bylo okrutne....budze sie zwinieta w klebek pod samym przescieradlem, tak jak usnelam. Zamarznieta jestem na sopel. Zapalm swiatlo - w sypialni mam -1.3C. No, na minusie!! wylot ogrzewania zamkniety bo za bardzo mi grzalo, otwarty tylko wylot w lazience, ale okno w lazience otwarte i okno w sypialni otwarte. N dworzu -4C. juz miewalam zimno, ale najnizej co pamietam co wychlodzilam to 16C na plusie ale na minusie to jeszcze nigdy , dobra temperatura zeby sie zakonserwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.12.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Mój miał też dziś sufit malować w salonie, chociaż podkładówką. Przyjechałam ze sklepu a tu nic, postanowił,ze dzisiaj nie. A wczoraj jeszcze mówił,że na bank zacznie. Mania, na minusie? O matko! Ja też kiedyś jak mi ogrzewanie się zepsuło, ale to jeszcze w mieszkaniu miałam 15. Szło oszaleć z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 no czulam sie jak eskimos i dziwne ze nawet nie kaszle tymbardziej ze jeszcze pod samy przescieradlem bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 pokaze zaraz metamorfoze kuchni mojej ex szwagierki bo walcze z nia od ponad pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 no wiec gdzies wytargala rozowa farbe - bo byla tania, wziela i biala kuchnie pomalowala na rozowo jak zobaczylam rece zalamalam, do tego te firanki - "bo od mamy dostalam" o ceracie nie wspomne.... free screenshot software teraz jak u macochy byla na Wigili (czyli u swojej ex tesciowej) wycyganila farbe, bo kupili ale zdecydowali (macocha i moj braciszek) ze malowac nie beda (lenie sa). Przemalowala w koncu przedwczoraj, dzis mi rano poslala fotki to nawet maly, a ma 5 lat sie z niej nabijal z tej rozowej kuchni typu Barbie, nawet w przedszkolu do dzieci wyglada lepie, i zdjela ta koszmarna firanke , jeszcze jej kazalam isc ta cerate zmienic, nienawidze cerat, ale ma zniszczony stol, na wiosne bedzie go malowac na bialo. Zobaczymy co wymodzi dzisiaj kazalam czysta kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.12.2018 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 To się, Manieczko, odmładzałaś Niska temperatura dobrze konserwuje. Zabójcza ta kuchnia, a już cerata nadaje kosmiczne wyglądu. Żeby chociaż była bez wzorów jednokolorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 a teraz moja Mloda - wkurzyla sie i polozyla podloge i kafle w piwnicy. M mial klasc ale potem zmienila zdanie i powiedziala ze nie. Ale przed swietami ja naszlo i polozyla - pierwszy raz w zyciu robila, tylko M jej wytlumaczyl jak i kupil jej czesc nazedzi - nie mial czasu klasc. Jak na pierwszy raz - niezle ale najlepiej jak obeszla slupa i pile a wkazdym badz razie wygladalo tak picture host image hoster img share upload jeszcze ma zalozyc listewki miedzy podloga i kaflami. Sciany tylko przykryje zaslonami - w koncu to nie jej a wynajmuje, ale wlasciciel zostawil i kafle i panele i pozwolil polozyc. Ma bardzo cieplo tam, wrecz goraco wiec nawet bez ocieplenia scian jest cieplutko, dzieci teraz maja pokuj zabaw aona na bosaka moze do pralni latac. Cwaniara, jej domek jest 1/3 tego co ja mam a pralnie ma wieksza niz ja ale na tyle dzieciorow i tyle prania co robi codziennie to na mus wieksza. Tak czy siak jestem z niej dumna, jak sie chce to sie potrafi. Ja mam od tego M. Jej chlop ma dwie lewe rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Pestka az sie boje jaka ta cerate kupi. ale chyba wtluklam jej do glowy, jak nie to sama kupie i jej zawioze. Nie wiem skad z Polski jest, wiec nie wiem skad takie upodobania. Ale tez nie przyleciala tutaj wczoraj tylko jest tu z 5 lat. Moze za malo. Za 10 lat przyzwyczajenia jej przejda - mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 ooo zapomnialam heheh powiedziala ze musi farbe do sufitu kupic bo wypila dwa kieliszki wina i sie urabala....i upaciala sufit Joana make sure ze Twoj maz bedzie trzezwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.12.2018 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Może lepiej płynnym korkiem niech wypełni styki między kaflami a panelami. Łatwiej i ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.12.2018 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 W całej PL takie kuchnie jeszcze są. Pozostałość typowo wiejskiego stylu. Ale w Niemczech też takie kuchnie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 wiesz co, to nie Polska, u korka plynnego nie kupisz, moze i saa w jakichs specjalistycznych sklepach, ale ja jak zyje - nie widzialam a jak chorbsko? dalej nie mowisz? jak chorowalam na angine mowic nie moglam, pisalam lisciki do M i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.12.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 boje sie ze kafli braknie M wzial wiecej, ale co otwiera pudelko polamane jakies. Dwa pudelka cale pekniete byly jedna ja zlamalam bo stanelam niechcacy, jedna on jak docisnal do sciany - a sklep teraz zamkniety az jakis czas po Nowym Roku. z dobrych wiadomosci to taka ze kupil nowe listwy na sufit. Jak dla mnie duzej roznicy nie ma, ale sa lepsze. Znaczy z lepszego materialu. Narazie na kuchnie i kominkowy, potem na reszte dolu dokupi. i moze w koncu kuchnie mi skonczy???? dzis rano mu wypomnialam ze juz dwa lata w styczniu mina jak stoi i nieskonczona duzo nie trzeba - dokonczyc listwy nad szafkami i "kopacze". A wszystko to to bylo jego czyste lenistwo, bo mial duzo czasu przedtem. eh! a ja tu bym chciala niedlugo za lazienke sie wziasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts