mania1220 31.12.2018 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 piekny z checia bym takim jezdzila, codziennie, cale lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.12.2018 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 (edytowane) ja mam jeszcze dosc dlugo stary rok, dopiero 12:26 w poludnie, wiec praca wrze w starym roku zeby w nowym wejsc ze zrobionym kominkowym narazie powiesilam mojego Makarona z dolu - krysztalki sa, wiec jest OK. Potem jak kupie co chce to sie zmieni. nie krytykowac mi sufitu - nienawidze tego barana, niestety mam go wszedzie oprocz kuchni i lazienek. No i M jaskini, ale tej czesci co robilismy, w Zlotym juz mam barana bo ten pokuj byl wykonczony jak dom kupilismy. Barana bedziemy zrywac - przynajmniej w kominkowym. Baran czyli sufity byly malowane tylko raz - przez buildera. Az sie prosza o malowanie. Ale ze chce tego barana zedrzec tutaj wiec narazie nie malujemy. Wiosna-lato go zedrzemy, teraz za zimno, a sie kurzy, syf straszny a ja mam syfu dosc. Poki co kazalam M tylko zedrzec tam gdzie listwy przyjegaja. Schodzi jak po masle - na sucho, nawet nie yrzeba moczyc co jest lepsze bo lawiej odkurzyc suchce niz mokry syf na podlodze miec. strong bold boy names a tu nizej pieknie widac COS...raz ze roznice starej i nowej farby - pisalam ze witryna byla nie odsunieta. Malo tego - na poczatku jak malowalam listwy biale zostawilam pamietacie. A potem je w cholere zamalowalam. Oprocz tego miejsca bo M nie odsunal witrynki, ktora wazy tone i ja jej nie rusze. Wiec mialam biale z tylu ale widac nie bylo. mam maly plan sie pozbyc tej witryny i wsadzic tam polslupka i wypustke na suficie pociagnac tak ze sie oszuka oko ze kuchnia i kominkowy sa rozdzielone. Narazie to plan. poki co, stare i nowe listwy - sa duzo wieksze, na zdjeciu zbytnio nie widac bo stalam pod spodem. stare byly wklesle, te sa wypukle na zewnatrz. bardzo ladne sa no dobra, punkt dla M ze chcial nowe wlasnie je kladziemy. kominkowa sciana zdjecia z wczoraj tutaj widac - albo i nie to co sie swieci jak slonce badz swiatlo padnie - powiem jedno - wyglada to cudownie. a tu sciana z granitem cos takiego bedzie dobrze ze poczekalam - teraz dywan pasuje jak ulal. czyli zostaje - narazie. Potem-kiedys kupie lepsiejszy, ale wiem juz ze ma byc szary a nie bezowy. tyle mam na dzisiaj, mam nadzieje ze te listwy dzis skonczymy i podlogowe tez. Malowac je bedziemy po nowym roku. aha...swiatla - mam na dwa sposoby podswitlana ta sciane z kominkowym - od dolu reflektorkami i od gory - jeden reflektorek stoi na witrynce i go nie widac a daje swiatlo. moje popiersia beda tam wisiec , bo i tak nie wiem co tam chce. Ale narazie nie wieszam. Powiesze dopiero w przyszlym tyg jak jelonki zjada do pudla. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.12.2018 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Wszystkim zycze udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.12.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 mania, dywan się ze ścianą skomponował idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.12.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Szczęśliwego 2019 roku, dużo zdrowia i pomysłów na wnętrza i zewnętrza Mania, ściana super wygląda. Inny pokój, zupełnie inny wyszedł i jelonki na płozach pasują Dałam nowy link do głosowania na klasyk roku 2018. Oby ostatni byli pierwszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.12.2018 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Nie obraźcie się Kobitki... ale dałam na Was namiary takim jednym i mam nadzieję, że Wam nie odpuszczą ... to: Zdrowie, Dobrobyt, Szczęście, Radość i Miłość. Niech zawsze będą z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2019 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 leczycie kaca aaahahah wyobrazcie sobie, ani ja ani M - zero, zip, null, nawet naparstka alkoholu w Sylwka. Kawe pilismy. Malo tego bylismy tacy zjechani ze poszlismy spac. Myslalam ze wytrzymam ale sie nie udalo - usnelam po 11 w nocy wstalismy i rano jak zwykle - do roboty. M dokonczyl listwy sufitowe bo wczoraj cos mu nie wychodzilo i sie wkurzal. Dzis dokonczyl, karnisz przykrecil a ja pozadki robie. Tak zaczelam Nowy Rok. A jak skoncze mam zamiar siedziec i ogladac a wieczorem do ksiazki jak zwykle. Od jutra znow robota. Korzystamy poki M ma wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2019 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 A my hurtem oglądamy Johna Krasińskiego w serialu o Jacku Ryanie na podstawie powieści Toma Clancy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.01.2019 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Wszystkiego dobre na Nowy Rok! Mania, zupełnie inne wnętrze, zrobiłaś ogromną metamorfozę. My w sylwestra mieliśmy gośći, na ostatnią chwilę sie zgadaliśmy z dwoma zaprzyjaźnionymi parami, praktycznie na trzy dni przed sylwkiem. Mój teraz maluje sufit. Pestka kanapa odsunięta, więc zrobiłam zdjęcie siedziska, jakieś małe to okno moje na zdjęciach wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2019 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 U nas piękne słońce dzisiaj. Poszlabym na spacer, ale słaba jestem po tej chorobie. Ciągle mi ciężko oddychać i pewnie dlatego się męczę. Nic, może jutro Mam za to widok z kuchennego okna na jadłodajnię ptasią, a tam rejwach taki, że tylko uśmiać się. Lata stado sikorek bogatek i modre też są, drugie stado dzwońców, mnóstwo mazurków, 2 sierpówki, bażanty na trawniku, sójki i jeszcze jakieś ptasiory podlatują, ale ich nie rozpoznaję. No, może za wyjątkiem kowalików i dzięcioła zielonego. Joanna, tobie się wydaje, że okno małe, bo kanapa ma po byku oparcie. Strasznie wielka jest przez to i kupę miejsca zajmuje. Ja wiem, że to nie takie proste, ale powinnaś myśleć o kanapach drobniejszej konstrukcji. Ja ci zrobię porównanie na obrazkach. To samo z tą dużą kanapą i z delikatniejszą. My mamy wielką kanape na 3 miejsca, wysoką na dodatek. Wcześniej była też 3 miejscowa, ale drobniejszej „postury”. Teraz, choć niby na podłodze tyle samo miejsca zajęte, to gabaryty powodują, że salon się wypełnił i wydaje się dużo mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.01.2019 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 U nas tez przejaśniało, bo ostatnio od patrzenia za okno, można było depresji dostać. Pestka masz racje, ta kanapa jest tylko na chwilę w salonie, tym bardziej,że jest rozkładana a w salonie nie potrzebuję takiej. Jak kupię docelową, ta wjedzie do gościnnego, a z gościnnego robi wyjazd na zewnątrz bo już mocno zjechana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 To masz odpowiedż co do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.01.2019 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 no wlasnie, dlatego ostatnio pisalam ze kanapy nie sa standartowe. Moga byc takie same na dlugosc ale oparcia sa inne. Moja teraz jasna tez jest dluga jak stara czarna na 3 osoby ale ma duzo nizsze oparcie. JOANA - piekny masz ten widok za oknem. Tak patrzac na to zdjecie to jesli chcesz siedzisko - nie lepiej by go bylo zrobic od sciany do sciany?? Jakbys zrobila fotke stojac bardziej z prawej moze by pestka wyrysowala. A ja dzis rano, zanim wstalam z lozka wpadlam na genialy pomysl, az M stwierdzil ze tylko z glowy mi sie dymi . Wymyslilam zeby zlikwidowac Zloty pokuj. Na diabla mi 3 salony? Dwa stykna. A TV i tak u Natki stoi. Na dole i tak sie nie da ogladac, przynajmniej jak M oglada, bo jak wlaczy wyjca to zagluszy wszystko. A niestety nie mamy takich samych zainteresowan, no, moze w 10 % a reszta - co innego nas interesuje co innego ogladamy. Wiec czarna komode out a tam scianki postawic i zrobic schowek z wejsciem pod schody - pod schodami mam jedyny schowek a jak M sciane za tv zabuduje u siebie wejscia nie bedzie juz. A po drugiej stronie gdzie teraz stoi kanapa - zbudowac dlugie biurko z szafkami badz szufladami, tam bym maszyne postawila do szycia i komputer - jak kupie nowy to ten zostawiam. Przeniesc tam drukarke i modem i router i cymes. dzisiaj wiec ide wystawic na sprzedaz i zlota lawe i sofke. Pozbyc sie dziadowstwa. Zaczac myslec nad przebudowa tego. no nie usiedze, ledwo sie nowy rok zaczal juz wymyslam. A na gorze jeszcze nie pokonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.01.2019 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mania, przez to że lubisz skrzypce, to wkleję Byliśmy na noworocznym koncercie, pan Artur Banaszkiewicz, do tej pory mi w głowie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2019 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 dziewczyny najlepszego w NR2019 Mikka nie ma opcji glosowania, tylko same foty Mania sciana z kominkiem wyszla cudownie, belka pasuje idealnie i stwory na belce tez jednak nie jestem przekonana do napiersnikow nad belka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.01.2019 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dzięki za info, zmieniłam, może teraz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.01.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mania, widok coraz gorszy mam, coraz ciaśniej Mania,Tobie głowa dymi, ale i zawsze coś robicie, a mnie dymi a realizacja ehh :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.01.2019 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mmika znowu wystartowaliście do przodu Mojego M córka gra na altówce, w tamtym roku zaczęła, a w tym już ją przenieśli do klasy wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2019 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Mania, miałał cię kiedyś dawno spytać, czemu nie zrobisz tam sobie pokoju do pracy i mi wywietrzało pod natłokiem twoich pomysłów Mmikka, zagłosowane 3 x teraz działa. Joanna, dam radę i z tamtymi zdjęciami. Spoko A na widok można sporo poradzić roślinami. Ile masz od okna do płotu? Edytowane 2 Stycznia 2019 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.01.2019 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mało mam do płoty, działka jest kwadratowa, raczej nie więcej niż 15 m, czekam aż grabowy żywopłot będzie dorosły. Teraz do taki przedszkolak,chociaż i tak się pięknie rozgałęził, bo przecież same patyczki sadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts