mania1220 06.01.2019 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 o wlasnie Pestka je pokazala. A ta pod spodem co wkleila to prawie identyczna jak moje, i wzorem i tym ze mozna ja na obie strony zakladac. nie wyrobilam sie ze wszystkim wczoraj, zrobilo sie juz ciemno i framuge okna dzis maluje dopiero. Szafka znow musiala zjechac, ona juz z 10x byla sciagana. Dzis musze skonczyc bo jutro M do pracy wiec chce miec wszystko gotowe jak te ofermy przyjada z granitami - chociaz im nie wierze. I bedzie dalej niz polowa miesiaca no i jutro wybywam z domu, rano do dentysty a potem do Mlodej. Mloda wycyganila odemnie pistolet do malowania, musze jej tez sprezarke dac bo nie ma a my mamy 3. Wycyganila tez zlota lawe i sofke jak sie dowiedziala ze sprzedaje. Przynajmniej nie bede sie z ludzmi uzerac. sniegu jak na lekarstwo mam, zielona trawka. Ale za pare dni mrozy juz przychodza. dobra, lece malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.01.2019 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 My dziś zaliczyliśmy pierwszy zimowy spacerek. Śnieg i -2 st. Nawet słońce świeciło. Fajnie było. Spotkaliśmy kilka osób na biegówkach. Jedni nawet nas namawiali. Chyba na przyszły rok kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.01.2019 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 My też na spacerze byliśmy, orszak trzech króli był u nas, żywa szopka, bigos, grochówka, kawa, ciasta itp. Taka wiejska atrakcja Dziecko szczęśliwe, my też, trzeba było wczorajszy tort wyspacerować. Mój pierwszy w życiu tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2019 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 klimaty przez Was nie lubiane, ale przezemnie tak. Sciany w koncu sie listew doczekaly i sie w koncu zlalo z reszta domu. wieczorem image ru i za dnia brakuje granitu naokolo kominka, pomalowac listwy podlogowe i sufotowe i bedzie koniec. jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.01.2019 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 A dlaczego mówisz, ze przez nas nie lubiane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.01.2019 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 No, właśnie Mania, czy ty przypadkiem nie dopominasz się pochwał :lol2::lol2: To cię pochwalę To może nie być mój styl i u siebie bym tak nie zrobiła, ale zawsze podziwiam cię jak świetnie potrafisz skomponować całość. Wygląda ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2019 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 nie nie o ppchwaly chodzi znow zle napisalam - moze nie ze nie lubiane ale nie Wasz styl malo kto na Muratorze tak ma ale 99% Was jest w Polsce a w Polsce inne style dominuja. No i zeby nie bylo, listwy do kamieni pasuja. Zanim zrobilam wygrzebalam z netu fotke w stylu "czy bedzie pasowac", inaczej bym nie robila. Po calosci na zywo to lepiej widac. Zreszta na zywo zawsze inaczej wyg;ada. a ta szara farba bardzo mi sie podoba, dobrze ze ja wybralam. teraz powoli trzeba sie przesunac do biblioteki i jadalni z farba i listwami. Na listwy zostaly jeszcze eeee 4 sciany? Po zrobieniu listew w kominkowym sciana bez listew w kuchni wygladala jak z innej bajki. Trzeba bylo nalozyc. Ale sie komponuje z szafkami i reszta. i powiem Wam cos. Zostaje tak juz az dom sprzedam. Bo jakbym chciala derwac to odejdzie z warstwami papieru i trzeba by nowe plyty klasc Plyty sa fajne ale tez maja ten feler ze jak cos mocno siedzi to sie zrywa jak warstwy z cebuli i albo latac albo zmieniac cala. i pomyslec ze ten dom mial zupelnie inaczej wyladac jak kupilam. A wszystko przez listwy w polowie scian co byly i sa - w calutkim domu. nic to ja lubie tak, sypialnie z nimi tez uwielbiam. Plus - nie trzeba zadnych obrazkow wieszac. ale wiecie co??? teraz wymiotlo lustra Na dole zostaly dwa - jedno nad bufetem i to co z Mika zrobilysmy. Ktprego nie widac i ubolewam nad tym. bede shutters zmieniac. Okno tez chce zmienic to w komikowym, zeby bylo jak to na froncie. Jak sie shutters zmienia to moze mi to lustro wejdzie na sciane w miejsce witrynki. noz kurna, brakuje mi cos do odbicia. Jedyne co mi odbija teraz to blaty w kuchni. okno pomalowane, za dwie godzinki wieszamy szafkke i koniec tej zabawy bo mam dosc. Jeszcze musimy zdecydowac z czego "kopacze" pod szafkami zrobic bo nadal nie mam - bo nie wiem co chce. Ale do konca miesiaca sobie ustalilam ze sie dowiem co chce i beda zrobione. Juz bym chciala wyjsc z yej kuchni i zrobic kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.01.2019 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Luster mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2019 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 sluchajcie, na poczatku myslalam ze ten gosciu z samochodem pracuje w jakiejs firmie i maja duzo compow, ale po dzisiejszej pbserwacji doszlam do innego wniosku - on siedzi SAM i SAM sobie w kolko glosy nabija. Nie ma takiej fizycznej mozliwosci zeby nabic tyle glosow bo nie ma tyle ludzi zeby w tak krotkim czasie glosowac pojedynczo. Ma straszne parcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2019 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Pestka zapomnialam - mam lustro na dole jeszcze nad moim biurkiem, nie jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2019 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Dobra, to my też możemy przysiąść i nabić. To trochę upierdliwe, ale jak raz a dobrze zadziałać, to go wykosimy. Tylko trzeba taki atak zrobić w ostatnie dni. A na razie głosujmy tak, żeby za daleko nie uciekł. Niech myśli, że wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.01.2019 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Pestka, ale ja dzisiaj taki atak przeprowadziłam, i nie za dużo to dało. Coś dziwnego, gość cały czas miał taką samą prawie różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) No dobra, przyznam się. Odkryłam przy syrence te nabijanie. Przy tym jak naliczało na 1 % 100 głosów. Nie możliwe, żeby nad ranem, jednej nocy zagłosowało wtedy 1000 osób. Pestce o tym pisałam. Wtedy też sąsiad powiedział o programach które informatycy sobie piszą do wygrywania jak są fajne nagrody.Wychodzi na to, że wygrywa sprytniejszy. Przypomniał mi się konkurs z Ikea, nie ważna była ilość głosów, tylko wygrał ten, co pewnie MIAŁ wygrać. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) ten pewnie nie ma programu, tylko czyści historię, bo ma zrywy a nie cały czas prowadzi.Chociaż teraz jak popatrzyłam jak znów wyrwał do przodu, to sama nie wiem. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.01.2019 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Mmika pół godz, głosowałam i czyściłam jak nie dłużej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 i nagle z kilku % zrobiło się 10 wyżej dla niego. Mania dobrze pisze, ma chłop parcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 No najważniejszego znów nie napisałam, Mania kawał roboty odwaliliście. Podziwiam, że macie tyle siły. Zupełnie inny dom się robi. Wczoraj oglądałam w tv- najładniejsze domy Ameryki i przy jednym mówię do mojego M--- Mania ma ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.01.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Tar, miałaś się malakserem pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.01.2019 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 jest u mnie 4 po poludniu, macie 10 wieczorem, obserwuje gosca od 10 minut, nie zle mowie, moze 5 - on tam siedzi i nabija ciagle. czyszczenie historii nic nie da, za duzo roboty - wystarczy otwierac nowe prywatne okna i jest szybciej. WKURZA MNIE ten ktos bo na bezczelnego to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Mania, też z ciekawością patrzę Normalnie tak się zawziął, że jeszcze żyłka mu pęknie i będzie trup. jak się te okna otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts