mania1220 07.01.2019 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Mika nie umiem komputerow po polsku, jak wyjezdzalam to ich w Polsce nie bylo a jak potem cos mi szwagier kazal robic to czesc bylo tak samo ale po polsku a czesc nie kumalam, ale powinno byc tak samo : na gorze dajmy masz napisane w paseczki Firefox, badz Crome badz Safari, zaraz obok ja mam FILEw firefoxie akurat bo mam otwarty, kliknac na to i jest New Private Window - powinno byc nowe prywatne okno na polski, w Chrome jest to New Incognito window. i mozna strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.01.2019 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 po otwarciu okna na dole wyskakuje :W celu świadczenia usług - zgodnie z polityką prywatności - korzystamy z plików "cookies". W swojej przeglądarce możesz określić warunki ich użycia i przechowywania. nie trzeba tego zamykac, mozna odrazu glosowac i z tego samego okna otwierac nastepne prywatne. Popsortu sie nastrzla troche okiene.Tak samo dziala na telefonie - trzeba otworzyc prywatna/ukryta przegladarke, i z tabletow. zaraz dobije do 60...Mika widzialas ha ha ...na chorobowym jest czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2019 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Nigdy z tych Privat Windows nie korzystałam. Idę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2019 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 U mnie to wygląda tak i ani słowa o cookies. Dziąła. Tylko, cholercia, ja głosuję, a ilość procentów spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.01.2019 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 dokladnie tak wyglada, kazda przegladarka ma swoje ukryte - ze nie trzyma cookies, historii itd - dlatego nie trzeba czyscic. Spada bo ciul siedzi tam i glosuje, no zeby tak sraczki dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Mania, ze sraczką będzie szybciej biegał :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.01.2019 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Ale nie do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.01.2019 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Coś źle robię, bo pisze-już głosowałeś. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2019 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Zamknij wszystkie privat windows i wywołaj od nowa Ale ty sprytna resercherka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 08.01.2019 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Mi także pozwolił zagłosować tylko raz. Mania, Ciebie są chyba dwie. Albo masz sklonowanego męża! Parę dni mnie nie było, a u Ciebie tyle zrobione. Ściana kamienna jest super. Jestem ciekawa Twojego kamienia na kominek. Ja mam już moje blaty (też Absoluto black). Niestety po rozcięciu slaba okazało się że płyta na brzegach ma 3cm grubości ale w środku to już tylko 2,4 cm. Kamieniarz zaproponował, że zrobi podklejki albo reklamujemy i biorę nową płytę. Pechowo u dostawcy nie było już takich delikatnie szczotkowanych tylko raczej jest to płomieniowanie (?). Ma też więcej kropek z szarego kamienia. Na szczęście po impregnacji blat zrobił się prawie idealnie czarny więc jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.01.2019 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Nuxe to znakomicie ujęła, zawsze jestem pełna podziwu dla waszego zapału. Mój właśnie zamawia płytę mdf pociętą na paski, będą proste prostokąty na ścianach, na tv trzy albo cztery,zaraz sprawdzimy dokładnie, ciągle nie mamy farby, oprócz podkładowej. Ja jestem za jasną tv, a mój mówi że on by chciał navy i pomyśleć że kiedyś był taki zachowawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Widzę, że muszę się pospieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.01.2019 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Pestka, ja nawet nie śmiem Ci zawracać gitary mdf zamówimy dzisiaj, zrobią do trzech dni. Teraz rysujemy aktualnie tv, ile tych prostokątów ma być. Będą się zaczynały jakieś 50 cm od podłogi. Drzwi na korytarzu mam fiordy i chce kiedyś pociągnąć podobną boazerię na wysokośći wzoru drzwi ( chyba coś motam słownie ) i nie chcę żeby sie spotkała w pzrejśćiu na różnych wysokośćiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2019 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 tez glosuje i efektow nie ma, na stowe ma bota do glosowania i mu nabija. walka z wiatrakami. pamietacie rok temu jak glosowaliscie na mojego psiura?ta laska z kotem co wygrala miala taka przewage, ze az niemozliwe zeby recznie nabijac. a rok wczesniej to samo, tez ona wygrala. Narendil, malakser wrocil z naprawy (mialam zle ustawiony przetwornik i go spalilam) i nawet go nie odpalilam po naprawie, tylko stoi i wyglada:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.01.2019 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Na bank, tak jest, Ja siedziałam wczoraj dwa razy po przynajmniej pół godz i głosowałam, nic prawie nie drgnęło. Tar, ale za to jak wygląda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.01.2019 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Moja siostrzenica dwa swoje fan cluby piosenkarskie zaangażowała do oddawania głosów. Też się "dzieci" wkurzają, że nie dają rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2019 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 w sumie jest poczatkek miesiaca, napisac szybko bota:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.01.2019 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Mmika jakie fan cluby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.01.2019 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Ed S i Harry S , dziewczyny jeżdżą na koncerty za chłopakami. Padłam jak Młoda poleciała do Londynu, bo chłopak Harrego wywiadu w bbc udzielał. Młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.01.2019 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 w sumie jest poczatkek miesiaca, napisac szybko bota:cool: nie znam nikogo, kto umie. Bot z botem by walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts