mania1220 08.01.2019 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 NUXE - super ten kamien. A jak pkazalas ciemny i jasny impregnat wyglada zupelnie jak ja moje oba na lupki nalozylam, jeden sciemnial drugi roznicy widac nie bylo .Ale pokaz na kuchni.i co z drzwiami? te co pokazuwalas cud miod, w zyciu takich nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.01.2019 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 W sumie, to krew na posiew powinna być pobrana. Znam przypadki zejścia z tego świata przez ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2019 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Pestka piszac o bolu nerek sie pisze ogolnie, niewazne czy to miedniczki, bidety czy inne miski Tak naprawde zakazen, infekcji nerek jest multum poczawszy od wrodzonych jak masz do nabytych. A o takm wyciu w kibelku pisalam wlasnie. I my kobiety mamy najgorzej z infekcjami przez budowe anatomiczna - mala odleglosc miedzy nerkami a cewka moczowa o infekcje nietrudno. O czym sie i TAR wlasnie przekonala. dokladnie, piszac nerki mialam na mysli stany zapalne. sa kolki zapalne, są odmiedniczkowe, sa odkłebuszkowe stany zapalne - nieważne, wszystko boli jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Oj, nasuwa pioruńsko. Ja dzięki nie wiem jakim bogom, jeszcze tylko raz, w ciąży, nie spałam 2 tygodnie z bólu. Od tamtej pory spokój. Współczuję wam Mania, a sprawdź impregnat o efekcie mokrego kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 no, tak samo z wiloma innymi - np. paznokiec, jak nas paznokiec boli to niepaznokiec, bo paznokiec jest "niezywy". Duzo takich jest. Pestka mokry kamien? toby chyba sie swiecilo, nie wiem czy chce zeby tam sie swiecilo. Ta sciana za dluga jest, jak lakierem by wygladalo. M pozatym cos kombinuje - temu plyt nie ma nadal na scianie bo sobie cos ubzdural ze chce cos jak ma Rick na swoim, tylko iny kolor. Nie wiem. Ja wole te co kupilam. poki co maluje - boki schodow zewnetrzne. Zamalowalam wsio na kolor sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Mika masz racje z tym ze od zeba mozna umrzec. Ale chodzi o zeby nieleczone, przewaznie infekcja przenosi sie do mozgu i kaput. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Joana no i GDZIE ta konsolka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 No jak to gdzie?? W domu :lol2::lol2: Mój mówi wieczorem, słyszałem jak z nią biegałaś po domu, z pomieszczenia do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 no jaka fajnaaaaa te wzorki nadaja calego kopa! no i gdzie w koncu z nia zaparkowalas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 o wlasnie sie pytalam i wkleilas. te lusterka tam beda wisiec nad nia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Tak naprawdę to każdy kamień na ten specyfik a'la mokre inaczej reaguje. Musiałabyś sprawdzić choćby pod spodem płytki. Ja to widziałam na bazalcie i wyglądało jak pogłębiony kolor. Wiesz to jakbyś porównała gładki mięsisty materiał z bawełnianym aksamitem. Oba czarne, ale jak patrzysz na aksamit, to ma taką specyficzną głębię. Czarna dziura.Łupek na 100% łyknie tę mokrość w głąb. Mam kawałek grafitowego forniru łupkowego i on nawet polany wodą nie błyszczy, ale robi się ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 A ja pisałam akurat Bardzo fajna konsolka. Z lusterkami będzie ślicznie. I lampa musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Chyba ją póki co tam zostawię, jeszcze mam takie jedno miejsce w salonie koło drzwi tarasowych, ale póki nie skończymy ścian to nie przystawiam. Tam na górze bym bardzo chciała kiedyś biblioteczkę, na całą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Lusterka, jak widzicie zapakowane, czekały na lepsze czasy Pestka, nie dam rady teraz nic kupić, żadnej najmniejszej lampki, za dużo wydatków. A jeszcze mojemu tel siada, już jego ostatnie dni życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 a moze masz w domu jaka paletajaca sie lampke? do przerobki?a robilasz te kloszena tym zyrandolu? z papirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Pestka wiem o czym mowisz i zdaje sie ze ten moj impregnat jest lekko swiecacy, ja chyba mam skleroze, poszukalam starych postow i znalazlam fotki w srodku orginalny, po lewej niewypal po rawej ten co wyszedl a tu bez i z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Postaw wysoką butelkę, wsadż w korek ze 3 kawałki drutu, wygnij je na zewnątrz i na tym oprzyj klosik z papieru. Tak żeby zobaczyć czy pasuje i jaki klosz dobierać. A w ogóle, to ja nie mam kasy na lampy i sama robię. Teraz męczę taką lampę na tripodzie fotograficznym. Jak mi się uda to zrobię 2 następne i sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Świeci ciut jak pod kątem do światła, ale w jaskini bedzie tylko sztuczne, nie? To można tak spróbować ustawić, żeby nie odbijało. A najlepiej dać światło rozproszone, to nie będzie błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 A mi się ta lekka poświata na kamieniu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts