mania1220 09.01.2019 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 spoty mam na suficie, sa przekrecane ze mozna nakierowac swiatlo, na kominek sa dwa osobne a reszta osobno, nie musza byc na kominek nakierowane. Okno jest ale w tym pokoju jedno tylko i male i przy suficie i na tej scianie co te kamienie maja byc - zasloniete drzewkiem bo psuje widok sciany, ale nie moglam zlikwidowac okna jednak bo by mnie pogonili. no nie wiem co M zdecyduje. To jego pokuj. Reszte ja wywalczylam (kominek co ja chcialam, polka w scianie) ale COS mu musze zostawic zeby zdecydowal sam za siebie. poswiata/b;ysk moze nie bedzie zle wygladal, zreszta ----------- ja tam nie siedze to jego apartamanta, ja tylko chodze smieci zbieram i odkurzam tv u niego tylko raz ogladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Pestka z czego abazurek na ta lape robisz?ostatnio na filmie widzialam z deszczulek w metalowej obreczy. No nie kiedys, wczoraj dokladnie. Ciekawie to wygladalo bo przewaznie sa metalowe cale. Mi moje obie Mlody zakosil. a wlasnie, wieie gdzie moj Mlody? Rozbija sie w Las Vegas i Californi, tylko mi filmiki przysyla, nie wiem, chyba zeby mnie wkurzyc? na wakacje sobie pojechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 ależ mu zazdroszczę wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 no wlasnie, a ja tu ze sniegiem walczylam i jak balwan wygladalam, nasypalo jak w Polsce - a u Mlodej zero sniegu to sie M zdziwi jak wroci do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 u mnie też zero, coś tam pruszyło dzisiaj, ale topniał szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Joana, popatrz na 1 fotkę, jakie masz fajne fanty, tylko dlatego, że byłaś niegrzeczna i nie posłuchałaś męża U na jak tylko na chwilę słońce wyjrzy, kot leci na podwórko, kładzie się na drewnie do kominka i promienie łapie. D3 pewnie mu nie brakuje, w przeciwieństwie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.01.2019 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Mmika :rotfl: U Was też tak mało słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Za to mamy pełno dymów, jakby mgła się unosiła. Niech już przyjdzie ciepła wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Abażur będzie albo z miedzianej siatki, albo płótno malowane jeszcze nie wiem dokładnie jak. Na razie oczyściłam jedne nogi. Zrobię jutro fotki tozo zobaczycie jakie mam. Mania, pisałaś wcześniej o żarówkach, że musisz płaskie ledy kupić. A takich nie ma u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 plaskie ledy??? nie nie, takie to ja mam, o innych pisalam - ciezko je kupic - globusikowe "dymane" ja sa wszedzie to te nie cierpie ich. Chodzi o ten spod z bialego plstyku na ktorym jeszcze sa napisy. Majac abazurek pal szesc (ale i tak ich nie kupuje) ale majac otwarty zyrandol z samymi zarowkami wyglada to jak maszkara i caly urok zyrandolowi odbiera. ∂latego mam zwykle dymane biale bo jak pisalam - i tak rachunek sie nie zmienil za prad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 ...........ten facet mnie wnerwia................SERIO, to co robi to juz bezczelne przeginanie PALY. Napstrykalam dzisiaj 1.5 glosa, zzucilam go do 56 a gnojek ZNOW nacykal. rece padaja, ale co, tak poddac sie bez walki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 To samo mi napisała siostrzenica, że wnerwia ją bezczelnością. Znalazłam ich, oni wynajmują auta do ślubu, te konkretnie też. Pewnie chodzi o prestiż w podwiezieniu do Kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 to co?? zatrudnil cale moherowo do glosowania?? tymbardziej mu sie nie nalezy. Ma kase stac go na ILES tam takich roznych z pstryknieciem palcow, co innego Wasz autko. Nie dosc ze najstarsze w rankingu to wsadziliscie cale serce i wysilek zeby je odpicowac. trzeba sie na fiuta przyczaic, ja jestem w stanie poswiecic 2-3 hr jak juz pojdzie spac....kto sie pisze jeszcze? macie sile i nerwy? chociazby mu pokazac....palca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Mania, popłakałam się ze śmiechu :rotfl::rotfl: On nawalił teraz 3 000 głosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 o tak to tymbardziej mnie wqur***** sama nie dam rady ale jaksie zawezmiemy i zamiast krazyc po necie nastrzelamy to buca wywalimy - dla czystej wscieklej przyjemnosci zeby piane puscil dziadyga jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Te co wkleiłam w post to też ledowe, tyle że właśnie bańki, bez tepłaskiej części z chłodzeniem. Mocno świecą i można je ściemniać. Słuchajcie na razie nie można mu pozwolić odbić za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Kiedyś pisałam, że w tych żarówkach ledowych wpienia mnie ta plastikowa obudowa i napisy. Swoje świeczki ledowe 6w z Chin ściągałam, bo w Pl były tylko u jednego sprzedawcy dużo droższe niż w Chinach.4 i 5 W w każdym sklepie dostępne, natomiast 6 ciężko było mi znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2019 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Jak to jest? Głosuję od 15minut i ciągle on ma 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2019 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Każda przeglądarka pokazuje inną punktację. Moje 2 inne punkty mają, rozmawiałam z moim bratem i u niego są inne. Pewnie właściciel strony wie, że są taakie klocki, jak widzę to jest jego 5 z kolei konkurs. Czyli przez 5 lat ma ubaw z głosujących.U mnie na chrome ma 58,61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2019 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 u mnie na firefoxie ma 58,31 teraz, spada mu, tylko trzeba walic go mocno po garachsprawdzac dopiero jak sie odda glis na tej samej planszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts