Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ford Y 1932 36.36%

Lincoln Continental 1977 57.75%

Pestka skad buerzesz to 34, to stara plansza. Uaktulnia sie ponjakims czasie. jak otwierasz prywatne okno i zagloszujesz wtedt patrz na ta sama plansze co glosujesz, niemta normalna co przegladarka pamieta.

niemwiem czy oprocz nas 3 ktos jeszcze nam teraz pomaga ale zobaczccie jak szybkonidzie. czyli jest jak pisalam - on ma kilka osob np on, zona dwoje dzieciakow, kazdy tracha na compie przez jakis czas i leci jak glupie. Poprostu trzeba sie zawiasc. Ja w kazdej wolnej chwili stukam.

widzicie? dalo sie go niezle zzucic :yes:

nie mozna zostac kilka punktiw za nm, on w tej chwili jest desperado i zalatwil nas na 30 a sam ponad 60 wystukal. jedynie co mozna teraz zrobic to go przegonic i sie cieszyc ze sie wnerwi bo i tak bedzie walil ja glupek jutro i tymrazem pojdzie ponad 70 jak mu pozwolimy

zapuscilam muzyke i siedzialam i tluklam wczoraj 7 godzin, bez przerwy, tylko siku i kawa :cool: zbilam dziada , mielismy 47.21 a on 49.91.

nizej nie dalam rady bo juz mi palce i oczy odmawialy posluszenstwa, da sie , w kupie sie da, ale jednemu czlowiekowi ciezko bo juz leci po pol punkcie a nie calym

TAR no wiem, ale my tu w domu jestesmy. Wczoraj u Was w nocy bylo jak z Mika i Pestka zaczelysmy, szybko szlo. Potem juz sama bylam bo spaliscie.

Ciulek tez spal.

wszedl dzisiaj i nie moglam nic podniesc, ale sie poddal narazie. Wroci i zatrudni armie - musial sie niezle wkurzyc he he...no ale nie wie z kim zadarl

Joana daleko masz do sklepu? przywiez sobie [robki jak mozesz. Bo cos co na zdjeciu ladnie wyglada moze zle na scianie wyjsc i sie okaze ze zmaiast w szary wpada w zielen. Ja i papierowe probki wieszalam i probki farb kupilam bo na kazdej scianie wylazilo inaczej - zalezy od swiatla. Ale granat moze latwiejszy, nie malowalam nigdy granatem scian, szary to najgorsza cholera jaka moze byc.