mmikka 10.01.2019 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 no i jeszcze ludzi obdziera z kasy, wiecie ile takie bydle pali?to nie to co dzisiejsze samochodziki, tamten pewno pije wiecej niz moj pick up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.01.2019 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja dziś też co chwilę głosuję, od jutra będzie trochę gorzej z czasem. Mania. wilgotność nie ma tu nic do rzeczy, mi już od jakiegoś czasu zaczynało sie tak dziać, jeszcze latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Mika licze na to ze jak polece do PL to mnie przewieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Joana wiem, ale suchosc jeszcze poglebia stan skory jesli sa z nia takie problemy. Mowie o skorze na glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 10.01.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W dobrym momencie zajrzalam do Mani watku, wiec tez nabijam glosiki na Fordzika, Musi sie udac! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.01.2019 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zobacz Mmika jak nas dużo :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Bosia bo jak z seksmisji - Liga broni, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi. alboo - Sekcja specjalna zawsze lojalna! i jak to jest ze same my baby na samochod glosujemy, a gdzie faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 .......zapomnialam, wygineli! jak mamuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 - Co to znaczy „miec chlopa”? - Prawdopodobnie chodzi o meska sluzbe domowa, rozpowszechniona w XX wieku. to bylo najlepsze, a jakie prawdziwe, bo ile musimy SAME zrobic bo sie tym naszym chlopom z XXI wieku nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Słyszałyście to kiedyś?Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,mmm, orły, sokoły, herosy?Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,gdzie te chłopy? - Jeee!... Dookoła jeden z drugimjak nie nerwus, to histeryk,drobny cwaniak, skrzętna mrówa,niepoważne to, nieszczere.Jak bezwolne manekinyprzestawiane i kopane,gęby pełne wazeliny,oczka stale rozbiegane.Bez godności, bez honoru,zakłamane swoje racjewykrzykuje taki w domuśmiesznym szeptem po kolacji,śmiesznym szeptem po kolacji,śmiesznym szeptem po kolacji... Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,mmm, orły, sokoły, herosy?Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,gdzie te chłopy? - Jeee!... Bojownicy spraw ogromnych,owładnięci ideamio znaczeniu wiekopomnymi wejrzeniu jak ze stali.Gdzie umysły epokowe,protoplaści czynów większych,niż pokątne, zarobkowekombinacje tuż przed pierwszym?Nieprzekupni, prości, zacni,wielkoduszni i szlachetni.Gdzie-że oni, gdzie tytanywoli, czynu, intelektu,woli, czynu, intelektu,woli, czynu, intelektu? Gdzie są prawdziwi mężczyźni tacy,mmm, orły, sokoły, bażanty?Gdzie ci mężczyźni - mmm - na miarę czasów,gdzie te franty? - Jeee!... Gdzie, gdzie, gdzie, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Joana polecam plukanki woda plus ocet jablowy do skory głowy i wlosów. super reguluje ph skory, nie wymywa naturalnych olejow, likwiduje lupiez no i fantastycznie dziala na wlosy, sa jak jedwab. a jesli farbujesz wlosy to dłuzej utrzymuja kolor i go poglebiaja. ja stosuje od kilku miesiecy, bo u mnie tez skora sucha chyba po farbowaniach. bialaskom tez zapodaje i zauwazylam ze przestaly sie zima wydrapywac (kurz, suche powietrze a one alergiki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2019 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Joanna, to całkiem co innego. Z tych kurtek i innych się wycofałam, bo mnie wkurzyło, że moje wzory najpierw akceptowali, mówili, że super, a potem nie wykorzystywali. W ich miejsce szły wzory robione przez chłopaka córki właściciela. Olałam ich.Teraz chodzi o Kaśki firemkę http://pieceofhay.pl/pl/glowna/ 3-ci rok to ciągnie, ale dopiero jak zaczęłam jej pomagać to poszło w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 a kto to spiewa? to o takie siatki chodzilo? dla koni? myslalam ze dla kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2019 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Danuta Rinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 a ona jeszcze zyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 ale ten kawalek juz swoje lata ma:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zdzichu zapil, lezy gzies pod plotem i jojczy Gorzej jak sie obudzi i mu nerwy puszcza - napusci na nas cala Husarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja jakąś godzinkę siedzę i stukam. Już mnie ręka od myszy boli. Potem jeszcze postukam.Mania ile jest ? Mnie pokazuje ciągle to samo jak sprawdzam. A jak głosuję w privat window to przecież rośnie i za chwilę będzie 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2019 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To nie tylko dla koni. Wszystko co je siano może być z tego karmione. Raz nawet zamówiła kobieta dla królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts