mania1220 10.01.2019 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ford Y 1932 59.81% Lincoln Continental 1977 36.53% ja w przerwach, dwa razy odsniezanie bylo i sciane przy schodach robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 60'tka niedlugo stuknie, to jakie gody?? Pestka to pomysl sobie jak ja 7 godzin klikalam, dzis rano jeszcze mialam "latajaca" reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ford Y 1932 60% :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.01.2019 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Siostra do mnie zadzwoniła, ignorant komputerowy i mówi--- Ania, do wanny poszła, ale wcześniej nauczyła mnie głosować Wiecie co, jestem wzruszona, tak po ludzku wzruszona, z łezką w oku. Dziękuję wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2019 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zaraz wracam do głosowania. Jeszcze z pół godzinki popykam, a potem muszę odespać za wczoraj Mmikka, po prostu należy się Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 10.01.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 ja tez stukam caly czas i jeszcze chwile posiedze, ale z tego co wyczytalam glosowac mozna do konca miesiaca, wiec nie mozna odpuszczac, bo przeciwnik moze sie zmobilizowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.01.2019 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Właśnie, te nabijanie jest konsekwencją jego mobilizacji, jak natrzaskał nieprawdopodobnie wysoką ilość %. Jak widzisz, Mania zmobilizowała nas do odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 moj M wrocil z pracy, wszedl pierwszy bo na podjezdzie sie spotkalismy, ja odsniezalam jak przyjechal, no i mialam okienko otworzone , podszedl patrzy i mowi - oooo wyje***** scie go w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 tak, dlatego wczoraj pisalam ze nie mozna zostawac z tylu. On sie przyczai, nie ma sily, zrobi atak ze hej i musimy sie z tym liczyc. Nie wiem czy wygramy - bardzo wszystkie tego chcemy - normalka, mam nadzieje ze sie uda, ale musimy byc czujne. Najwyzej bedziemy mialy dzika satysfakcje ze go wnerwimy i ze tak latwo mu nie pojdzie - za pewny siebie byl. I bezczelnie to zrobil na poczatku, jeszcze polowy miesiaca nie ma. Nie dal nikomy szansy, pomijajac nas, ale calej reszcie nie dal - a to juz fair nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.01.2019 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Właśnie, od pierwszego stycznia tylko my i buick rywalizowaliśmy zauważalnie, reszta tak od niechcenia, Potem pojawiał się ON. Z grubej rury nabijał.Wiecie,że do przedwczoraj mój brat z żoną i dziećmi oddawali 4 głosy na dobę? Zadzwonili i zapytali o co chodzi z tym głosowaniem, bo nie rozumieją co się dzieje. Idea głosowania powinna być taka- każdy skrzykuje znajomych i klika raz na dobę.Organizator chyba się cieszy, ilość odsłon strony w miliony idzie, nie setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Mika a mozna zobaczyc glosowania z poszczegolnych miesiecy? on byl z pazdziernika zdaje sie, ciekawe jak tam wszystkich wywalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Fordzik 62% to teraz moge cos zjesc, jest po 6 wieczorem a nic nie szamalam od wczoraj, na kawie lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.01.2019 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Chyba nie ma już tych głosowań. Ale zobaczyłam, że nasz największy konkurent z grudnia już raz był zwycięzcą miesiąca, ale nie roku. Wtedy też nas jednego dnia walnął o 20 %, czyli wiedział co robi.Widzisz, po czasie do takich poszukiwań dochodzi. Mogłam wcześniej zerknąć jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2019 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 w czas skumalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2019 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Tar, dzięki za receptę na płukankę, będę próbowała, bo co mi szkodzi nie próbować. Gościa odstawiłyśmy za płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2019 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Ale próbuje walczyć, Ania mi napisała, że 1 % zbił i nadganiała. Jak byliśmy z siostrami podlotkami, to zawsze, po każdym myciu płukałyśmy włosy wodą z octem, tym 10%, nikt wtedy o octach owocowych nie myślał. To prawda zero łupieżu i włosy lśniące były. Nieraz mydłem się myło, jak szamponu w sklepie nie było. Ocet zawsze był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2019 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 dziala tak samo, tez robiłam płukanki ze zwyklego octu. jablkowy chyba jest lagodniejszy i tak nie woni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.01.2019 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Ja nawet teraz mam zawsze spirytusowy ocet. Jabłkowy i winny do kuchni, zwykły do sprzątania Zrobiłam w mojej lampie papierowe klosze, a właśnie Mania aleś mi dowaliła z żarówkami Na drugim zdjeciu, rękawica Antka do piekarnika :lol2: spadło mu z nowej suszarki ( konsola) po praniu ( na fotelu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2019 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 A po takiej płukance, myślę, że dobrze byłoby zastosować kropelkę oliwy roztartą na dłoniach i wmasowaną we włosy. Przede wszystkim w końcówki. Używam o kilku lat https://www.kerastase.com.pl/produkty/pielegnacja-wlosow-elixir-ultime/olejek-uniwersalny-elixir-ultime Ale są i innych firm tańsze. Nie natłuszcza, a włosy są elastyczne i nie elektryzują się. Można używać nawet codziennie, nie koniecznie na umyte włosy. Joanna, może trochę za wysokie te tuby-klosiki. Antek, widzę, typowy mężczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.01.2019 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Tak samo pomyślała, że może troszkę za wysokie te tubki. Ogólnie fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts