TAR 14.01.2019 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 ja jestem zdruzgotana. P.A. znalam osobicie. Był wspaniałym człowiekiem, wielka szkoda i strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2019 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 MMika, bardzo! Wczoraj wróciliśmy z chrzcin i dopiero koło 22 włączyliśmy tv, żeby coś obejrzeć. Szok co zobaczyliśmy. Czuję ogromną niezgodę, na znieczulice, na coraz mniejszą empatię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2019 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Bardzo dużo szkody narobił ten młody człowiek. Wieczorem siostrzenica wysyłała mi fotki swojego identyfikatora i fantów które dostali. Była zziębnięta i szczęśliwa. I za chwilę taki cios dla WOŚP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Wiecie co mi jeszcze przyszło do głowy? Zadźgał człowieka na oczach milionów widzów, odtańczył taniec zwycięzcy i dostał obrońcę z urzędu.Natomiast jak np. Urząd Skarbowy zniszczy człowieka, to pis z kulawą nogą, za darmo się nad sprawą nie pochyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.01.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 A jasne masz racje, a sprawy rozwodowe, niby możesz wnosić o adwokata z urzędu, ale szanse,że dostaniesz żadne. Dzieciaki ciągle głowy w telefonie mają, pozbawione uczuć, skąd mogą wiedzieć co ktoś czuje, jak głowy na drugiego człowieka znad tel nie podniosą.Szkoda człowieka, szkoda,ze stało się to na Orkiestrze , bo to wspaniała akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.01.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Cały dzień się bałam, że ktoś napadnie na osobę noszącą puszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2019 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 ludziom odbija. I jest coraz gorzej. Ciezko to zrozumiec. ten atak nie byl polityczny ale zwykla glupota, ale tak samo nigdy nie moglam zrozumiec atakow na ten caly WOSP ktory tyle dobrego zrobil i robi bo przeiez panstwo ma gdzies ludzi. adziwia mnie tez skala potracen smiertelnych badz wypadkowych na przejsciach dla pieszych w Polsce. Nagminna jazda po pijaku i dreczenie zwierzat. To ostatnie to juz jaki czarny fenomen w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2019 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Mania, dokładnie, atak nie był polityczny. Do tego jest sprowadzany. Dziesiątki ludzi ginie na drogach, mordują się w domach, ginie w pracy.Szkoda też, że prawo chroni złodzieja. Ktoś ma zarzuty na miliony złotych, jest lepiej chroniony, niż ta przysłowiowa babcia co źle pierogi w sklepie zważyła.https://finanse.wp.pl/policjant-zle-zwazyl-owoce-w-markecie-zostal-zawieszony-w-obowiazkach-6336679182300801a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.01.2019 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 I to jest powód, że nie czytam gazet i nie oglądam tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2019 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Pestka nawet nie wiesz jak pilnujemy się w Kauflandzie ważąc warzywa i owoce. Raz pani w kasie powiedziała nam, że jabłka mamy źle opisane, zamiast Ligol mamy Lobo, a wszystkie są w tej samej cenie. Mój, to już się boi do wagi podchodzić, zwłaszcza przy cukierkach na wagę, tam są różne kody, czasem popieprzone i źle powkładane pod kartony. I jeszcze co innego się drukuje na etykiecie, to dopiero jazda. Raz panią ze sklepu poprosiliśmy o pomoc, sama zgłupiała, zapytała czy na pewno te cukierki potrzebujemy, poszła po pomoc do kierownika i już nie wróciła do nas. Teraz jak mąż patrzy na kartony Michałków, warczę - nawet tam nie patrz, w kajdankach cię wyprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2019 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 dobre! nie ma co! przeczytalam, za 3zl mozna kryminalista sie stac. ehhh szkoda gadac. I znow pojawia sie ten sam probem o ktorym kiedys pisalam - zaslanianie twarzy sprawcy, mowie o tym co z tym nozem. Ofiara - pokazana w calosci. Sprawca - zamazany. Macie naprawde dziwne prawo w Polsce ktorego za nic kompletnie zrozumiec nie moge I oczywiscie nie podane nazwisko. Tu od rzu bylby napietnowany i jego facjata bylaby w calym kraju wszedzie. bronienie bogatych a ciemiezenie biednych na calym swiecie jest. Tutaj tez. Najwieksze chody maja politycy. Ale za bogatych powoli sie wzieli, nie pomogly nawet pienadze. To samo jesli chodzi o policjantow bo chodzili jak swiete krowy a tzw "bad apple" zawsze sie znajdze. Tez sie kilku nie udalo ale dzieki gazetom i telewizji rozdmuchane wszystko i caly kraj obruszony wiec sie ukrocilo bo juz by przypal byl. Kilkoro takich cwaniakow siedzi i nie pomoglo nic. Ani kasa ani bycie waznym badz "nietykalnym". szkoda tylko ze politycy ktorzy na szkode kraju zle decyzje podjeli i oszukali narod i narazili na bilionowe straty kraj nadal chodza na wolnosci i nikt im nic nie zrobil. A za przyslowiowe 3zl mozna wyrok dostac - tutaj identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.01.2019 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Mania, masz wieści o slabach, a Joana o deskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2019 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 nie mam, mialam miec dzis ale jeszcze cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.01.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Niby jutro, wkurzona jestem, bo spraw się zagęszcza, a mój już w gotowości, tzn że w każdej chwili mogą go już wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.01.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 No i .....macie już swoje fanty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.01.2019 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Mika, ani wiesci ani fantow moze Joana miala wiecej szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.01.2019 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Same dobre wieści,zaczęliśmy i przerwaliśmy, zaraz jedziemy po taker- gwożdziarkę, potem z młodym na bilans,kontynuacja wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.01.2019 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 dobra, ja dzis tez mam w koncu dobre wiesci jeden slab narazie ...and I'm freakin' loving it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.01.2019 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Dobrych wieści nam trzeba. Fajnie widzieć jak chłopaki pracują. U ciebie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2019 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Mańka, freakinguj sobie do woli, bo jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts