Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ave, też patrzyłam na ten czajnik, ale jest tylko biały, czerwony i niebieski?

W kenwood wpienia mnie logo. [ATTACH=CONFIG]425555[/ATTACH]

Niedawno w sklepie widziałam garnki gerlach, też walnęli logo na boku. [ATTACH=CONFIG]425556[/ATTACH]

W moim, z "niższej półki" logo się starło :D[ATTACH=CONFIG]425557[/ATTACH]

jest kilka modeli i wzorów kmix, moj ma logo wytloczone w kolorze czajnika, niemal niewidoczne :)

ladne te czajniki, ten szary mi sie podoba, kolorek jak moj KA

garnki tez super, wiecie co, lubie te europejskie garnki, z maja dwa uszy, tutaj strasznie ciezko je spotkac - tylko najwieksze maja dwa uszy a reszta raczke jedna, co mnie wnerwia. Szczegolnie przy moich kapsulowych ktore sa bardzo ciezkie.

Powinnam jechac do Polski i jakies kupic. Mialam super zestaw niemieckich takich ale mi sie ostal jeden nad czym ubolewam, na dodatek nie wiem co z reszta sie stalo. Ale w tym jednym moge ciagle gotowac.

Mania seria tych czajnikow jest jak w KA wiele kolorów, u nas widzialam limonkowe, żólte, fioletowe, czerwone, turkusowe, pomaranczowe itp. ja zdecydowalam sie na bialy zestaw. Spojrzalam na rachunek, to sie pomylilam ma 4 lata a wyglada jak noweczka. gdzie normalnie czajnik wymienialam po roku

to teraz pokaze mojego nowego meza :Dkochanka moze lepiej zabrzmi :D

TAR jak pisalam, zlamalam sie i jednak poszlam wyzej i w koncu, po 15 latach jazdy przeskoczylam na pelna klatke, czyli format FX.

Mimo ze mialam zielone swiatlo od M i tak sie gryzlam, kosztuje majatek maly, nie mowiac o obiektywach....ale bylo warto.

D850

IMG-4351.jpgwhich is better fallout 3 or new vegas

IMG-4387.jpg

IMG-4388.jpg

IMG-4389.jpg

karty przyjmuje dwa rodzaje (tak samo jak D500, D5 i kilka innych)

czytalas o tych kartach?

niestety do zadnego compa nie wchodza, potrzebny jest czytnik, ale czytnik jest na oba formaty.

Karty nowe sa super drogie, ale tez super szybkie co sie sprzydaje , tak jak mi bo ja zwierza i ptaki cykam.

tu mialam szczescie, dostalam ja za darmo.

tu sa wejscia w aparacie

IMG-4391.jpg

i karta z czytnikiem

IMG-4392.jpg

IMG-4393.jpghost pictures online free

i porownanie kart

IMG-4394.jpg

IMG-4396.jpg

IMG-4395.jpg

nie bede opisywac co i jak, zainteresowani sami poczytaja na necie.

Jedyna waga aparatu.............waga. Jest ciezki. A jak przywioze jeszcze telephoto obiektyw to juz naprawde ciezki - ale mi nie rzeszkadza.

porownanie mojego starego i nowego

IMG-4354.jpg

obiektyw narazie jeden kupilam, taki do "latania kolo domu" ale nowy, za tydzien jade po drugi, potem jeszcze dwa mam kupic. Zajmie czasu, tanie nie sa. Obym do lata sie wyrobila z trzema to bede zadowolona.

Aparatu jeszcze nie ustawialam, nie bawilam sie, czasu nie mialam zbytnio. Musze usiasc na spokojnie i obadac. No i ciekawa jestem jak nagram filmik, bo nagrywa w 4K.

mowie z gory, gdyby nie moj samochod w zyciu bym nie kupila. Za droga impreza. Szczegolnie jak sie zaczyna dodawac dobre obiektywy. Co innego jakby aparat mi dawal jesc i placil rachunki, ale ja z tego nie zyje. Wiec szczescie w nieszczesciu takie ze wyszlo ze mam go za darmo. Glupi ma szczescie.

Serio? co rok?? ja na moim jade juz kilka lat, ale raz Smega kupilam i pamietacie? oddalam, ten napis na froncie mnie wykonczyl tak to wstretnie wygladalo, czajnik majatek kosztwal a wykonanie jak za 5$, szybciorasem do KA wrocilam. Niestety tych modeli i tego wykonczenia co ja mam - juz nie robia :bash:

teraz z jakims nowym wyskoczyli i strasznie brzydki jest.

https://www.ceneo.pl/37145200 jak szukałam czajnika bez wielkiego logo, to przekierowuje na te z logo.

Mój przeciekający, to tanizna robiona dla rtv euro agd, kształt mi się podoba, jak logo się starło, to jeszcze fajniej. Tylko, że odkąd mamy nowe meble, to 3 czajniki padły. Dobrze, że dwa są w ramach reklamacyjnej wymiany.

Mania z tym aparatem, to nam grizzli i ufo upolujesz :eek: GRATULUJĘ............nerwy z wybuchu auta wszyscy mieliśmy, ale nagroda ci się należy. :hug:

predzej UFO niz grizzli :lol2:

Ty wiesz, za grizzlim juz bym tak nie leciala jak za czarnym, sa bardziej agresywne :cool: No i wieksze. Nie pamietam dokladnie, moge sie troche w liczbach mylic ale 13 czy 15% diety czarnego to mieso, ale u grizzliego jest to 35%, wiec 2x zastanowila bym sie czy chce miec jakas fotke :D

Na szczescie tu ich nie ma, na drugim krancu kraju sa.

Grizzli sa takie wredne ze potrafia zjesc male dzieci czarnym, bo po co maja gonic sarne jak w norze jest matka z malumi. A Czarne wiedza ze nie maja szansy z grizzlim no i dzieci traca :cool: