pestka56 30.01.2019 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Dobra ta babunia jest Ale oni się tacy rodzą Mam fajny filmik z Barcelony. Może uda mi się go tutaj wkleić. Tak też taki mocno starszy facet tańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.01.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Pestka,żadne ho, ho ho, dziecko z jelitówką w domu. Ale dobrze , że jelitówka, bo wczoraj byliśmy z nim na pomocy wieczorowej w szpitalu, bo go brzuch bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.01.2019 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Joana, teraz wy nie załapcie jelitówki No i daję rękę uciąć, że nasz największy konkurent przechytrzył się na dacie, ta sama sytuacja w grudniu była. Atak na koniec a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.01.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 No mam nadzieję Mmika,że nas nie złapie, ciężko z drabiny będzie zbiegać co chwilę. Ja i tak chodzę już jak staruszka. Miałam kiedyś kontuzję kolana, potem operację, ale mam sieczkę w środku. Teraz noga mi się zachwiała raz i na drugi dzień kolana nie mogłam zgiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.01.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Mania dobrze przewidziałam ramkę do tablicy rejestracyjnej? Edytowane 30 Stycznia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2019 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 eee jakies cienkie maja te nagrody, jak zeszlym razem - smycz? a co ma smycz do samochodu, a co jak ktos ma kota nie psa... ramka dobra, ale zalezy jaka i co na niej jest? Bedzie napisane "Klasyk Roku"...??? Ten artykul cp juz maja na stronie z sampchodem - wydrukowalas?? dla potomnych? i nie zapomnij potem nowego wydrukowac. W kolorze najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2019 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Joana...ale klikalas stojac wypieta przy wyspie a maz sie cieszyl, jak myslisz co sie odrazu kojarzy? Nie pluj tu, zdrowa musze byc ZART! wspolczuje, nie ma nic gorszego niz chore dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.01.2019 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Ta smycz to do kluczy, nie dla psa. Szczerze, to dla psa byłaby fajniejsza, bo mogłabym ją komuś dać. A taka do kluczy, to zawalidroga pętająca się na początku po szufladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 30.01.2019 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 och, jak sie ciesze , ze sie udalo ! Ja klikalam od rana i po poludniu, potem bylam w drodze i sie martwilam, ale dalyscie rade ! Super! mmikka, serdeczne gratulacje! Wasze autko zasluzylo na wygrana! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 No, to hi, hi... Trzeba było młodego uśpić Znalazłam ten mój filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.01.2019 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 och, jak sie ciesze , ze sie udalo ! Ja klikalam od rana i po poludniu, potem bylam w drodze i sie martwilam, ale dalyscie rade ! Super! mmikka, serdeczne gratulacje! Wasze autko zasluzylo na wygrana! :) Bosia, dziękuję Jak lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 30.01.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 z przyjemnoscia Lustro? pamietam, ze podziwialam Twoje i Mani, ale nie doszlam do tego zeby zrobic wlasne,za duzo pomyslow, za malo czasu;) moze kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2019 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Pestka, aaaa, babcia chyba starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2019 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Mika, i co wybralas ramke? tak pomyslalam ze zrobic zdjecie , wsadzic w ta ramke (o ile bedzie na niej pisalo klasyk roku) z tylu wszystkie dane i do meza do kanciapy zeby podziwial. Mowisz, taka do kluczy smycz? to krotka, ale AKURATNIE na meza sie nada. Bo piesy dluzsze musza miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2019 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Mikka gratulacje. Daj linka do artykulu jak sie pojawi Babcia zabawna ale dziadek wyglada jakby był zawiany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.01.2019 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Dziękuję Też miałam wrażenie, że dziadek popił. A ta pani z reklamówką, myślałam, że na początku tą torbą będzie okładać grającego. Miło popatrzeć na takich ludzi. Mania, oni pewnie dyplom wyślą. Za klasyk grudnia dostaliśmy. A teraz trapi go coś innego. Kiedyś miał opla czarnego i niedawno czytał artykuł w necie o ubezpieczeniach aut i dodana była fotka z kilkoma autami stojącymi jakby w muzeum. Na pierwszym planie był taki sam opel. Teraz myśli jakie dalsze losy to auto miało. Wczoraj na fejsie przeczytałam prośbę o podanie dalej-- gość miał amerykańca, wynajmował garaż i spotkała go niemiła niespodzianka. Złodzieje ogołocili mu auto ze wszystkiego, koła, liczniki całe wyposażenie. Rozkręcał zawodowiec, bo żadnych zniszczeń nie pozostawił. Ktoś, to to wstawił napisał, że właściciele tych aut wszyscy się znają, hermetyczne środowisko i teraz będą szukać złodzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.01.2019 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Dziadek był trzeźwy byłam tam. Należał do zespółu. Później też śpiewał. Nie mogłam nagrać, bo już miejsca w telefonie nie miałam. W Barcelonie pełno jest takich zespołów. Świetnie grają, śpiewają i tańczą. Przenoszą się z miejsca na miejsce. W ciągu jednego dnia można tych samych muzyków spotkać w 2-3 różnych miejscach. Ci najbardziej mi się podobali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2019 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 ta radosc zycia tej babci normalnie banana mi na buzi zrobila, chcialabym byc tak radosna i szczesliwa w tym wieku. ale pewnie bede starą schorowaną zgryzliwą umą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.01.2019 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Też wolę być miłą, uśmiechniętą starszą panią. Na dodatek nie chorującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 31.01.2019 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 ta radosc zycia tej babci normalnie banana mi na buzi zrobila, chcialabym byc tak radosna i szczesliwa w tym wieku. ale pewnie bede starą schorowaną zgryzliwą umą Tez bym chciala byc weslola staruszka. Podobno chciec- to moc, wiec pracuje nad tym. I jedno juz mi swietnie wychodzi;... jestem coraz starsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts