pestka56 02.02.2019 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Masz swój dom taki jak ty lubisz. Wszyscy inni są gośćmi tylķo i muszą stosować się do twoich zasad. To normalne. No, dobra, proszę mi tu napisać kogo słuchasz, nazwiska lub nazwy kapel. Sprawdzimy czy rzeczywiście nie znam twoich faworytów. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że przynajmniej nie słyszałam. Ja często słucham czegoś, bo wokalista ma ciekawy głos. Tak jest z tym Clock Machine. A przy okazji... to polski zespół, od 5 lat grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.02.2019 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja lubię różną muzykę, polskiego rocka lat 70 i 80 mój młody ode mnie się nauczył. Kiedyś dzwoni do mnie i nagle cisza, a potem matka słuchasz, czy leci przez przypadek??? Paktofonika stara, początki. Mówię słucham!! Na piosenkę aktorską latałam za małolata co wiosnę,żyłam tym cały przegląd. Pestka, ja się przyzwyczaiłam,że starego często nie ma, średnio 3 mc poza domem, 1 do 1,5 w domu. I wtedy to jest fajny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.02.2019 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ogarnęłam chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Joana , przyjemny ten granatowy kolor, mebelki - komódki świetne. A żyrandol... zjawiskowy:D:hug: (My przez jakiś czas też oczywiście mieliśmy taki, a w końcu dodałam własnoręcznie zrobiony abażur z bawełnianej firanki;) ) Jaki kolor kanapek przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 02.02.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Joanna, super wyszlo ! A kabelek tez bym przemalowala, lacznie z wtyczka. A co mu zalowac ? Bo nawet jak go gdzies z tylu podwiesisz, to i tak ten kawalek przy gniazdku bedzie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.02.2019 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 kontakty pomalowane, kabelek mogę jeszcze trochę pomazać, będzie podpięty pod szafkę. Kanapy planowaliśmy jasny kolor, póki co trzeba zarobić na dalsze prace Ave , jak mojemu dziś wysłałam zdjęcie to pierwsze co napisał,że jednego dnia mu zabrakło,żeby listwy przy suficie zamontować no i że koniecznie lampa i firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.02.2019 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) https://podsufitem.pl/product-pol-1944-Ingo-Maurer-Lucellino-stolowa.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping Ja tam swoje dodane(wtedy na chwilę) piórka do lampy polubiłam, mam je od wielkanocy ubiegłego roku, abażur wyprany w szafie schowany. Joana, bardzo fajnie ściana z listewkami się prezentuje. Kolor obok też świetnie dobrany. Edytowane 2 Lutego 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.02.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Pestka sugerowała inny, ale posłuchałam się siebie i daliśmy bardzo jasny szary, chłodny. Nie ma efektu lodówki, choć się go nieco bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2019 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Joana swietnie wyszlo, a jak jeszcze kanapy zrobisz to juz extra.Moglabys wsunac kanape nblizej okna, wtedy szafke mozesz postawic rowno na scianie z TV posrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.02.2019 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Dzięki Mania, póki jest siedzisko przy oknie to kanapa tak zostanie. Antek teraz tam się rozkłada z klockami albo jakimiś układankami, przynajmniej nie widzę zabawek Na wiosnę rozbieramy już postanowione, trzeba będzie tylko parapet zamówić. Młody szczekał pól nocy, chodzę na rzęsach,za to naoglądałam się internetów w nocy, bo bez sensu było kłaść się na co pół godz Myślę jak rozwiązać sprawę firan i zasłon, chcę szynę na suficie i zasłonię ją listwą , tylko męczy mnie kawałek przy drzwiach tarasowych kanapa jak sie uda za 1,5 mc pojedzie na zmianę ubranka, ta co Wam pokazywałam kiedyś ciągle dostępna, ale myślę nad jakąś inną, z niższym oparciem w takim samym materiale jak kwiatowa będzie Będzie najpewniej ten materiał, chyba że sie nam zmieni, poduszki planuję w tonacjach, biało- granatowo- musztardowe wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.02.2019 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Pestka, spójrz no swoim okiem na zdjęcie ,gdzie widać hol na dole. Chcemy tam sami zrobić jakąś boazerię niską, z tylu kominka jest rewizja, średnio estetyczne białe drzwiczki, chcemy rozwiązania, które raz do roku ułatwi dostęp, a jednocześnie zasłoni, a górą nad boazerią bym chciała tapetę. Napiszę jak Mania, wiem nie lubicie, ja bardzo Kolejna rzecz, którą wczoraj męczyłam w internecie- dolna łazienka, bez wyrazu z tymi ścianami co teraz, mnie korci, ciemna zieleń, taka charakterna:) Kocham te moje płytki ale kompletnie ich nie widać teraz a jak bym chciała efekt wow :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2019 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Pestka to tymbardziej nie znam tych co spiewaja. Nie slucham polskiej muzyki, nawet w jezyku angielskim. Nawet jak mloda bylam i zanim wyjechalam bardzo malo sluchalam. 2 zespoly - Roze Europy i Formacje Niezywych Schabow. Na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2019 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Joana fajne te kafelki.a okno tam masz? bo z zielenia sciemni sie.to tylko farba i zawsze mozesz przemalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.02.2019 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Nie ma tam okna, no właśnie będzie ciemno, no i lustro musi zostać takie jakie jest, bo mój na amen je przymocował( pierwotnie było stojące) Jak malowaliśmy salon to wzieliśmy dwie próbki ciemnych, ale grafitowych farb, mazneliśmy kawałki płyt i myślimy Mania, miałam już wcześniej pytać jaki duży projekt teraz szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2019 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 narazie nic bo zima - ani ciac ani nic, za zimno. Nawet w kuchni dokonczyc nie mozemy. duzo malej sieczki do wykonczenia jest, a z wiekszych to lazienki. Ale z tym sie nie spiesze i raczej nie w tym roku - oprocz WC na pierwszej podlodze no bo czesc kafelek mam, tylko duze trzeba dokupic. Na wiosne w lesie jeszcze jedne schody chcemy dorobic z boku tarasu. I moze zaslonic dolem caly domek z tylu. Moze - bo zalezy czy M sie wyrobi, czy czas bedzie mial, ale zaslonic chce napewno - liscie mi tam wpadaja i komary sie kopuluja aaaa zapo0mnialam o supoer duzym projekcie - taras do przerobki, pergola do rozwalki i stawianie dachu. Czy sie uda w tym roku? nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2019 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Rety, gdzie to zdjęcie holu? Nie mogę znaleźć Ciemna zieleń do łazienki jest okey, ale musisz dołożyć światła. Lustro możesz dołożyć drugie takie samo. Albo ponad tym co jest i wtedy dać mu ramkę po całości i pomiędzy taflami. Albo na ścianie obok bliźniacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2019 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 hol widac kawalek na zdjeciu z granatowa sciana, za fotelem, chyba o tej fotce mowila Joana? Pestka mam komputer, mysza faktycznie - do kitu wymysleli ladowanie.pokaze na fotce zaraz tylko jeszcze cos chce sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2019 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Jutro musze wstac wczesnie rano i jechac zlozyc o paszport, a dzis jeszcze musze popracowac - bo sie w piatek nie chcialo a w sobote tymbardziej. dzis mam troche fotek pt.nowe zabawki Moj swiety Graal wazy sobie - bagatelka - 1.5kg do tego od tego samego goscia wyrwalam nieuzywany teleconverter, wydluza to obiektyw o 70%, nie trzeba wiec super dlugiego obiektywy targac. Podobny ale nie Nikona mam na tamten aparat i sciagalam nim ksiezyc. Kutro pokaze roznice z i bez. A teraz najlepsze - bo sie cholernie ciesze - o ile aparat i jeden obiektyw sa nowe tak ten obiektgyw zdecydowalam kupic z drugiej reki - bo ceny sa zaporowe. Jak zobaczylam ze ma jeszcze teleconventer - a szukalam zapytalam czy da mi combo zeby taniej. Nie odzywal sie 3 dni - pewno myslal - dzis napisal ze mi spuszcza cene. Jak pojechalismy - jeszcze spuscil. Na obu szkielkach wiec zaoszczedzilam .........2352 $.. To jest kupa kasy. Dokladam pare stopwek i mam nastepny - nowy obiektyw do serii Swietej Trojcy. Szkielka jak nowki. sprawdzilam pod kazdym katem. wszystko z orginalnymi pudelkami itp i malo tego - nigdy ich nie zarajestrowal wiec bede miec czyste 5 lat na kazde. no to teraz tylko miec nadzieje ze misiu przyjdzie w lesie bo na niego to kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.02.2019 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 mysza tak sie laduje... ktos to swietnie podlapal.... starting salary for forensic anthropologist no naprawde bez sensu to wymysleli, no ale nie jest to az taki problem, ten sam kabelek co do iphona i ipadow wiec nie trzeba nic wiecej. klawiatura mniejsza i czesc przyciskow zmieniona na inne ksztalty lezy prawie plasko, wole jak jest bardziej pod ukosem ale zawsze mozna kupic podporke w sklepie tak tego nie widac, ale w domu tak, 21 calowy wyglada jak liliputek baby boy names and meanings 2015 Pestka M mi kupil (pisze on bo po pracy do Apple zajechal bezemnie i sam decydowal co brac bo mi wsio ryba byla byle nowy) ten najwyzszy z trzech co maja, zeby juz nie powiekszac nic. I ten najwiekszy ma wystarczajaco jak dla mnie. Lightroom wczoraj zaladowalam, dzis na nim robilam. Na photoshop tez. sluchaj, mam ten Mojave zaladowany - byla Sierra jak go z pudla wyciaglam, zaladowalam Mojave - smiga jak ta lala, nie widac zadnej roznicy ze sierra czy mojave. narazie mam oba na biurku bo ciagle patrze co przeniesc ze starego. w kazdym badz razie...jest wielki. I niesamowicie szybki w poroenaniu z moim staruszkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2019 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Mania, kliknij na tego linka polskiego zespołu. Posłuchaj, bo warto. Oni po angielsku śpiewają Ja polskiej muzyki też właściwie nie słucham, chociaż niektóre piosenki lubię. Raczej z tych z mojego pokolenia i wcześniej: Prońko, Kora i Maanam, Ela Wojnowska, Obywatel GC, Lady Pank, Budka Suflera, Skaldowie, Niemen, Perfect, Grechuta, Kult. Jeszcze coś tam by się dało wymienić. A reszta, to już zagranica stara i współczesna: Jethro Tull, Uriah Heep, Electric Light Orchestra, Budgie, Status Quo, Emerson Lake & Palmer, Procol Harum, Pink Floyd, Eurythmix, Roxette i Annie Lenox, Deep Purple, The Cure, The Doors, The Eagles, Iron Maden, Duran Duran, Pearl Jam, Yes, Metalica, U2, Slade, Jefferson Airplane, Fleetwood Mac, Depeche Mode, Alice Cooper, Simon & Garfunkel, Kaleo, Guns N'Roses, Bijelo Dugme, Bonnie Tyler, Smokie, Suzi Quatro, ZZTop, Blondie, Tina Turner, David Bowie, Genesis, Led Zeppelin, Rod Stewart, Rolling Stones, The Police, Mungo Jerry, The Carpenters, The Cranberies, Bronski Beat, T.Rex, Santana, Wishbune Ash, Dire Straits, Phil Collins, Cyndi Lauper, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Joan Baez, Cat Stevens, Astrud Gilberto, Vangelis, Sting, Jimmy Page, Melanie Safka, Susanne Vega, Tracy Chapman, Mike Oldfield, Leonard Cohen, Joe Cocker, Bob Dylan, Eric Clapton, Tom Waits. To nie wszystko i brakuje całego Bluesa i Jazzu, tego co mi podrzuca moja Kaśka i różnych nagle usłyszanych nowych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts