pestka56 19.02.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 O, to kilka jest. A co mówi statystyka? Bo u nas np. można „wejść” na dzika w lesie. Nawet nam się 2 razy zdarzyło. Były w odległości jakichś 20 m max. Przechodziły przez leśną drogę, którą szliśmy. Popatrzyliśmy na siebie i tyle. Raz koło nas wybiegł z pieskiem starszy pan, którego spotykamy dość często w lesie. Na niego też dziki nie zwróciły uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2019 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 (edytowane) Pestka, statystyki (zapisane udokumentowane) sa takie ze predzej bizon zaatakuje niz niedzwiedz, obojetnie czy grizzly czy czarny.A tam na pustyni - naprawde trzeba by miec pecha zeby w pustkowiu trafic na nie na samym srodku. ale sie jebbbb-am w palce u nogi, chodze i kwicze. Edytowane 20 Lutego 2019 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.02.2019 01:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Mika - mialo padac, nie pada - wyciaglam wiec aparat, ale tak zimno ze dlugo tam nie wystalam. Musze nowy statyw kupic, juz mam na oku - i sloik postawiony. Ten moj do kitu "rucha" sie za bardzo nie stalam bo zimnica, strzelilam jedno i zwialam do domu. zdjecie jest zmniejszone i w JPG-u wiec kijowo widac ale nie da rady tu wkleic tyle pixli. wole jak jest kawalek, polowka itp - wtedy te kratery lepiej widac. Kupie obiektyw 500mm to wiecej go sciagne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.02.2019 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Magiczny księżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.02.2019 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Zgadzam się z JoanaMania, udanego wyjazdu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2019 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Księżyc piękny Mania pewnie już daleko od domu Usiłuję rozpoznać czy mam rokitniki jednej płci czy obu. Tragedia. Dokupiłam do moich i po trzech latach (tyle trzeba czekać by się ujawniły płciowo) okazuje się, że są chyba tej samej płci Szlag, czy one nie mogłyby, jak niektóre żaby zmieniać płci, gdy brakuje osobników męskich czy żeńskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.02.2019 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 co tu tak cicho?? dzis wracam, jeszcze mamy jechac w jedno miejsce zeby dnia nie zmarniwac, lot mamy nocny. Dolece wiec w srode rano, zmiana czasu tez jest 3 hr. nic nie pisalam bo wracalismy noca badz sie gdzies szlo na miasto po powrocie zjesc a potem sie padalo jak kloda spac i pobudka o 4 rano zeby znow jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.02.2019 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Cicho, bo czekamy na gospodynię i relację ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2019 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 :popcorn::popcorn::popcorn: będzie jak w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Zdjęcie na szybko. Stół jeszcze nie rozsunięty, krzesła nie wyprane Stół przestawię wzdłuż, jeszcze nie mierzyłam jak wyglądają po 3 na str, bo szczytowe bym chciała jakieś ala fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2019 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Ładny komplet Po rozsunięciu powinny się zmieścić na bokach. Ławka i krzesło drewniane, to ogrodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Ogrodowe:) zgadza się. Pestka stół mi nie leży teraz, marzy mi się duży w kolorze drewna, i szeroki, żeby i talerze i coś na środku zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2019 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Joana może jakąś pianką do tapicerki samochodowej spróbować je wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Jutro podjadę do sklepu i zobaczę co mają, mam niedaleko punkt, gdzie kupuję chemię tzw niemiecką.ale będę chciała właśnie coś na zasadzie pianki, czy proszku,żeby nie moczyć bardzo, macie coś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie mam. Te różne w płynie do dywanów działają słabo. Mam proszek, ale jeszcze go nie próbowałam. Nie leży ci, bo blat? To go wymień, bo nóżki są okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 |No tak, nóżki są ok, drewniane, blat fornirowany i wolałabym prostokątny a nie jajcowaty. Pestka, na wymień też kasa jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.02.2019 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 ale fornir tez mozna zetrzec i na nowo zabejcowac wrocilam. Jestem wyrabana. Zadyma sniezna nas przywitala, a dopiero co po pustyni latalam zanim na lotnisko pojechalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.02.2019 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Witaj Maniu podróżniczko Joana,a sprawdzałaś, czy da się ten blat uzdatnić, pomijając kształt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 co to znaczy uzdatnić? Mania, odpoczęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2019 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Mania, specjalnie nic nie klikałyśmy żebyś nie traciła czasu na czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts