mania1220 27.02.2019 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 jesli lazenie i skakanie po gorach, skalach i dolinach, po pustyni i po lodzie na wodzie mozna nazwac odpoczynkiem to TAK Odpoczelam tak bardzo ze mnie kazdy miesien boli. chrzanic Kube !!! mialam najlepsze wakacje w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.02.2019 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Mika a szkoda, myslalam ze co poczytam zanim zbiore kupke fotek w jednosc. a tu znow ja sie bede musiala produkowac...........o ile interesuja Was widoki, bo ludzi to ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.02.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Przeciez na te widoki czekamy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.02.2019 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Mania nie kokietuj Wklejaj, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 01:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Mka nie kokietuje ale musze miec czas. Musze przesiac fotki. Mam ich bardzo duzo. I tak najlepszych ujec nie zobaczycie (a napewno nie teraz) bo sa w RAW i musze kazde przerobic a to zabiera czasu. jeszcze sie nie rozpakowalam. Zakwasy puszczaja, zmeczenie, niewyspanie i chodze i podsypiam co chwila. Jeszcze mnie tak zakoaplo sniegiem ze mialam tylko sile odsniezyc z tylu dla piesa na siku i z przodu schody - reszte musi M rano wyjechc odsniezarka - bo nie da sie lopata. Sniegi nie tylko u mnie - zasypalo US tak samo. M mial leciec teraz na weekend do US - pisalam ze mamy tam robote - nici z tego. Truck z czesciami nie dojechal i nie dojedzie. U mnie w niedziele byla taka zadyma ze pozamykali szkoly i rozne instytucje a niedalko domu byl wielki wypadek na autostradzie i 20 samochodow karambol. Balam sie ze wogole lot bedziemy mieli odwolany ale sie udalo. Niestety nie udalo sie tym co mieli dzis wylatywac z Toronto. Rano o 7 przylecielismy i tylko pruszylo. Zanim nas podwiezli z lotniska na parking, zanim samochod odebralismy i zanim wyjechalismy zrobila sie taka zadyma ze jechalismy do domu 30km/hr - jedna biala sciana. I pote w Toronto pozamykali szkoly itp. Wiec duzo samolotow tez nie wylecialo. Tak ze nam sie udalo wrocic. Ranny samolot na bank odwolany.w US 7 hr od Vegas taka zadyma, tyle sniegu ze nigdy takich nie mieli. Snieg po dachy, nawet okien nie widac, tylko drzwi odkopuja zeby sie wydostac. W Vegas tez padal snieg jak bylismy. Ale nawet na Hawajach im spadl - ten rok naprawde daje popalic wszystkim. mam nadzieje ze dzis w nocy odespie to powklejam cos. Albo nie, jedno wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 bylam bardzo ciekawa czy wyszlo. Ksiezyc to juz nieraz robilam, ale gwiazd nie. Pierwszy raz cyklam i pewno nie wyszlo super - ae wyszlo! Z niedzieli na poniedzialek nie spalismy w Vegas ale w Grand Canyon bo mielismy dlugie jazdy. Pisalam ze najwiecej gwiazd widac na wysokosciach. Wiec bylismy dokladnie na wysokosci 2286m. Nie jest to najwyzej gdzie bylismy, ale akurat w tym miejscu w Grand Canyon tyle jest. Niebo czarne jak smola a gwiazd tyle ze pala boli. Niestety w nocy jak dojechalisy do hotelu bylo za zimno, a z -20C bylo, wystac nie moglam a to nie jest szast prast cyknac aparatem. No i za zimno lazic, bylam wiec w obrebie budynkow w ktorych sie swiecily swiatla - mimo to widac mase gwiazd. Wylapalam jakas zadyme gwiezdna - mam na telefonie programy ktore mi pokazuja co to jest i gdzie co jest ale nie bylam w stanie utrzymac nawet telefonu w rece a rekawiczek nie mialam. A z ciekawostek - rano byl tak cieplo ze stojac w Grand Canyon sie rozbieralismy, tak slonce przygrzalo. i tak opalona wrocilam. Buzia zjarana, dlonie tez. Nie na tyle ze widac "rekawiczki" ale pierscionki mam opalone. no dobra, wklejam to niebo. Na pierwszy raz nizle, bede cwiczyc jak sie zima skonczy. ps. z ciekawostek jeszcze 1. trzeba pol godziny w zupelnych ciemnosciach zeby sie oczy przyzwyczaily zeby zobaczyc wiecej gwiazd niz normalnie. stalam pare minut i zwialam.... ale i tak masa byla 2. obiektyw wylapuje wiecej gwiazd niz mozna golym okiem zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.02.2019 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Mania, miałam na myśli, że masz fotki wkleić, bo czekamy na nie. Ja jestem bardzo ciekawa, co uchwyciłaś na fotkach. Mogłam dopisać, że nim weźmiesz się za wklejanie, to masz odpocząć :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2019 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Najpierw się ogarnij będziesz lepiej opowiadać jak odpoczniesz. Raz w życiu widziałam drogę mleczną . Miałam wtedy ze 12 lat i pamiętam do tej pory. Niesamowity widok. Jakby gwiazdy zagęszczały się coraz bardziej ku środkowi bardzo jasnego pasa przecinającego niebo. Noc była strasznie ciemna, a ja wracałam sama z jednej wsi do drugiej 3 km. Bałam się jak diabli, ale szłam, bo nie chciałam czuwać przy zmarłym. Żeby nie to niesamowite niebo, to bym chyba padła ze strachu. Joana, uzdatnić... może da się zeszlifować wierzch blatu. Nie wiem czy się da. Potem nałożyć ciemną bejcę drewnianą i poly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 28.02.2019 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Ja lubię patrzeć w niebo, z dzieciństwa, z pobytów u babci pamiętam,zachody słońca nad Nogatem, godzinami mogłam się wpatrywać w niebo. Pestka, nic ze stołem nie będę robił, podmaluję go trochę i dam poly jak mnie będzie stać na nowy, albo wynuram w internetach to ten sprzedam. Póki co zaczyna mi się podobać coraz bardziej, musze się przyzwyczaić, że krzesła mają oparcia równo ze stołem i nie mam podpórki na stopy, jak przy ogrodowych. Dzisiaj będę miała odkurzacz piorący, czeka mnie robota. Ale to jedna z tych co cieszy, bo wreszcie ogrodowe na stałe wylądują na tarasie Mania,miałam pytać jak mieszkanie? Dobrze się zoopiekowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) no to pospalam! wstalam po 9. I nadal niewyspana jestem, ale jeszcze mnie trzyma czas w Vegas co jest czyli 3hr do tylu. M wspolczuje bo do pracy pojechal, ale czasu nie mial i nie wyjechal odsniezarka, bedzie musial zrobic jak wroci. No nie odkopie tego sniegu a mam chodnik przed domem i tez maszyna jezdza wiec mam zaspy. wiecie, jak cyklam to niebo i juz zlozylam aparat i statyw wyjelam telefon ale mialam takie skostniale palce ze ruszac nie moglam i juz nie rozkladalam, bo sie odwrocilam kawalek i ja zobaczylam - Drge Mleczna. Sie wiec upewnilam czy to ona - to byla ona. Ale za zimno bylo no i za nisko yla. To jeszcze nie pora na robienie jej zdjec, "podemna" byla w wiekszosci, w maju ladnie wylazi. Golym okiem ja widac bylo. Gdyby nie ten mroz tobym jeszcze postala a nawet i wyszla za obreb budynkow ale sie nie dalo. Ale jakas galaktyke widac na fotce. Droga mleczna byla bardziej z prawej. no i jeszcze jedno - to mala fotka pod muratora, na duzych zdjeciach widac lepiej i ladniej - to samo sie bedzie tyczyc kazdej fotki co wkleje - szkoda, bo guzik widac na malych ale nie mam sily gdzies konta otwierac i wklejac. Wyciagne laptopa (jeszcze nie wypakowany) bo tam mam przeniesione pierwsze zdjecia i zaczne chronologicznie wklejac. Tylko musze sie jeszcze dobudzic. Joana dobrze, czysciutko, nic nie zniszczone. Nawet bym nie wiedziala ze ktos tu byl. Po jednym bym sie skapla - po szklankach i kubkach i filizankach. Bo jej mam ustawione w szafce jak zolnierzyki i wg rozmiaru a ona wsadzala jak popadlo i dzis rano przestawialam oprocz tego sladu nie ma ze ktos tu byl Edytowane 28 Lutego 2019 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2019 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Wrzuć google dysk i nam udostępnij. Masz nasze maile? Mój masz Obejrzymy duże, a potem usuniesz. Tak najprościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 zrobilam 14 folderow narazie, jeszcze kilka bedzie - niestety bedziecie musialy poczekac. no az sie prosi zeby zobaczyc wieksze niz tutaj zobacze co to ten google disc, nie mam nic na necie tylko chmure i Muratora no i @, noz kurna sie naprawde nie udzielam nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Pestka zrobilam. Jak powkladam dam znac.tylko mi napisz jak mam to Wam udostepnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2019 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 możesz zrobic jako udostepnione i puscic linka do galerii albo ograniczony dostep wtedy musisz kazdej z osobna na maila wyslac link i zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2019 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 TAR już powiedziała. Tylķo pamiętaj, jak zrobisz udostępnione ogólnie, to będzie hulać po necie. Lepiej udostępnić konkretnym osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 super, dzieki, tak zrobie - dla wszystkich. niech hula - przeciez to nic prywatnego, to "dobro ogolne " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.02.2019 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 wkleilam jeden album - narazie ale to czasu zabiera. to teraz mi powiedzccie gdzie i jak mam podlaczyc tutaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2019 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) Jak zobaczysz co napisałam w tym poście, daj znać, bo chcę usunąć zdjęcia desktopu. Masz otwarty My Drive. Klikasz na nazwę folderu, który chcesz udostępnić poniżej „Name”. Pojawi się nazwa folderu po prawej od „My Drive”, a za nią kółeczko z sylwetkami ludzi. Klikasz w to kółeczko i masz wtedy 2 opcje: 1. udostępniasz całemu światu, kopiujesz link i wklejasz na forum 2. udostępniasz tym, których maile wpiszesz. W tym przypadku tam gdzie oznaczyłam jeden wybierasz opcję „OFF” Zresztą ty kumata jesteś. Sama będziesz widziała co zaznaczyć. Ja ci tylko dróżkę pokazuję, gdzie szukać Edytowane 1 Marca 2019 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.03.2019 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 dobra, mozesz wymazac fotki, zostaw tylko pisana instrukcje i napisz jeszcze jak wkleic tutaj jako stopke - bo ja juz nie pamietam jak to sie robilo dzis podkleje, sporo wczoraj wkleilam, jeszcze mi troche zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2019 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Zapisałaś sobie te screenshoty? Ta stopka nazywasię sygnatura Wchodzisz na swój profil – klikasz w „mania1220” nad avatarkiem koło postu. W profilu, poniżej „ulubione” jest małym druczkiem „przejdź do edycji profilu” – Klikasz. Po lewej pod 3-cim czerwonym paskiem „Moje ustawienia” jest „Edytuj sygnaturę”. Klikasz i możesz wklejać link. Tyle, że mnie np. zadziałały tylko 2 linki, a trzeci już się nie dał wkleić. Jakieś ograniczenie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts