Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Pestka napisalas : "Jestem calkowicie przeciwna turystyce zorganizowanej. Nie znoszę oglądać gdy mi każą iść tą a nie inną ścieżką. "

I masz racje. Wycieczki mozna sobie bylo wykupic w kazde miejsce i nie orzejmowac sie jazda, gubieniem sie itp, ale wlasnie to - ja jestem na duze NIE. Ja lubie sama isc. M mnie podsumowal krotko - wleziesz w kazda dziure. Interesiwaly mnie widoki ktore nie byly na trasie wycieczek. M nie szedl bo sily nie mial badz sie bal - szlam sama w gore i szukalam fanych skal, widowkow itp. Cos zeby bylo unikalne i zmojej perpektywy a nie przewodnika.

Napewno by nie wyszedl. W Golden Canyon poddal sie jak juz stromo zaczelo byc i trzeba bylo w szczliny bokiem, schylonym badz na czworakach isc, albo jak widzial ze skala wisi nad glowa ktora moze sie obsunac zaraz - zostal na dole, ja dotarlam na sama gore i sie oparlam o te ciemne skaly, na zdjeciu widac takie zakole z niebiem, stalam pod sama gora, M na dole zostal. Duzo ludzi sie zawracalo ze szlakow bo sie bali.

Chciaz sa szczyty na ktore nie wejde, np. w Zion Park, pokaze jak dojde. Az taka odwazna nie jestem, zastanawiam sie tez co komu strzelilo do glowy taki szlak i wejscie zrobic. Duzo ludzi niestety spada, ale nadal tam ida.

Do Afryki z checia bym poeciala, ale niestety nie polece. Boje sie w tamte tereny. Tak samo jak do Meksyku - za duzo tam "zlych ludzi" jesli wiesz o czym mowie.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miał być domek z dzieciństwa, a tu widzę forum turystyczno-fotograficzne...Albo inaczej ja tam byłam i zdjęcia robiłam a co pochwalić się trzeba...Face już ku...za mało?

rozczaruje cie - nie posiadam ani "fejsa" ani innego internetowego stwora. Bo sie nie udzielam wiec nierozumiem po co te bluzgi?????

Zdjecia sa gdzie indziej wstawione i tak. I nie dlatakich jak ty a dla dziewczyn ktore same wyrazily chec ogladania.

ogladac nie musisz - zazdrosc zzera???

bo ja np. bardzo bym chciala obejrzec zdjecia z Polski ! tylko szkoda ze nikt nie wklei!

Jeszcze raz to jest forum budowlane, osobiście chciałbym zobaczyć Twój domek, może fajny, może bym się czymś zainspirował, a tu wchodzę i widzę co widzę...Bez nerwów, spokojnie, i nie wyjeżdżaj z tekstami że kogoś żal zżera że Ty czy ktoś inny był gdzieś tam, ( bo mam to ...), na tym forum raczej biednych nie ma więc teksty takie są śmieszne..

wybacz ale wyjezdzanie z bluzgami i tekstami typu "a co bylam to sie pochwale" jak niby mozna odebrac ?? uwazam to za troche a nawet bardzo bezczelne - nie znajac sytacji.

Byla w wielu miejscach i sie nie chwalilam i nie wklejalam - jesli chodzi o scislosc. Opowiadalam a zdjec nie bylo.

a domek - no coz - nie jestem tutaj od wczoraj i dom byl pokazywany non stop i jest zawsze pokazywany przy jakichs remontach.

Jest zima, jestem zasypana sniegiem - remontow nie ma i czekaja do wiosny, o czym kazdy kto tutaj przebywa wie.

zazdrosc?? jest chora i jest zdrowa! ja zdrowo zazdrszcze Pestce jej podrozy bo to cos czego nigdy nie zobacze. A ogladanie fotek "na necie" odbiera sie inaczej niz od kogos kogo sie zna.

jeszcze cos do dodania masz?

I tyle uwagi aż nadto. Nie przeczytasz nie zrozumiesz. Jest tyle innych wewątków.

Dokładnie. Te zdjęcia i opowieść o podróży jest m.in. na moją prośbę. Zdjęcia Mani domu znamy doskonale, bez pudła trafimy do łazienki, szafki z odkurzaczem czy brązowej sypialni, gdyby przyszło nam u Mani gościć :yes:

sluchajcie, ku mojej wielkiej radosci i zdziwieniu - zarazilam M lazeniem po gorach :D

caly dzien dzisiaj od rana - ja jeszcze spalam - wertowal szlaki.

Jak wstalam - ustalilismy nastepna wycieczke :yes:

ale znalazl to co ja pokazywalam na zdjeciach - Angel's Landing.....jak facet przeszedl i nagral kamera - nope, ja tam nie wleze :cool: ogladalam i mialam ciarki. Jednoczesnie podziwiajac tych ktorzy tam weszli.

Warto zobaczyc