Doriko 17.07.2019 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Lubisz las to jak z tą działką się nie uda poszukaj jakiejś zadrzewionej, albo cały las skoro i tak las chcesz sadzić. Dorosłe drzewa są bezcenne. Teraz bym bardziej na to patrzyła przy kupnie działki ale jak się spieszy i budżet bardzo okrojony to człowiek cieszy się z tego co ma. Moje brzózki rosną niedługo będą robić górne piętro ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.07.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Mania, byś była Pani na włościach Doriko, ja mam tak samo, dziś już wiem na co bym zwracała uwagę jeśli chodzi o działkę, i też po głowie chodzi kolejny dom, kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2019 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 gadalam z M Cala dzialka ma 3 km do lasu na dlugosc, jest jakies 3 hektary , budowlanej jest na 400 m dlugosci. chcialabym juz zalesiona, ale posadzic tez mozna. Bo na ogrod duze mozna drzewa posadzic a reszte malych . reszte obgadamy jak wroci. Co wazne - cisza, spokuj, lasy naokolo. no i wlasnie to.........koniec z husteczkowatym ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2019 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 zapomnialam napisac.........M kupil kociolek zeliwny. Tutaj jest nie do kupienia, przyciagnie z Polski. Na ognisku takie zarelko...palce lizac. Jadlam 2x w zyciu tutaj, jeden nasz znajomy go mial - tez z Polski przywiozl.MNIAM......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.07.2019 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Też taki chcemy. Może w przyszłym roku. Ten co sobie upatrzyłam nazywa się afrykański, można powiesić ale ma też nóżki do postawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2019 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 wiesz Doriko, nawet nie wiem jaki kupil, na kamerce z nim gadalam, pokazal szybko pudelko i na tym koniec. Zapytam go potem, bo tez jestem ciekawa czy ma nozki czy tylko do powieszenia. Nie bral duzego, jakis mniejszy wzial, wazy 10kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.07.2019 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Można zupę gulaszową albo inne dania jednogarnkowe, brat kiedyś robił golonkę w piwie. Dla mnie to dużo lepsza opcja niż grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2019 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dziewczyny, ja na zimne dmuchnęłam. Tak na wszelki wypadek.Bo jak cos sie sypnie, to potem żal ogrony. Życzę, żeby wsio było w najlepszym porządku. Lekko łatwo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2019 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Niedawno robiliśmy grochówkę w naszym kociołku. Sprawiedliwy podział obowiązków był. Panowie pilnowali ogniska, panie poszły na spacer. Mania, podejrzewam, że kupił taki kociołek. Czasami identyczny pożyczamy i robimy w nim tzw. pieczone. Mąż dół wykłada jakąś skórą z boczku, na to wrzuca pokrojone warzywa wymieszane z kiełbasą i boczkiem. Wstawia na 40 minut do ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.07.2019 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Doriko jak będziesz kupowała kociołek, to polecam emaliowany w środku. Łatwiej się myje niż żeliwny. Co prawda emalia po jakimś czasie się trochę przebarwi, ale paznokci nie trzeba zdzierać przy myciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.07.2019 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Dzięki, będę brała to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2019 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 ziemniaki, cebula, boczek, kielbasa - tyle pamietam z kociolkow, bo ostatni raz jadlam ponad 15 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.07.2019 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 do mycia sa specjalne "myjki" ze stali nierdzewnej, juz je dawno temu ogladalam ze wzgledu na naszego wymyslnego grilla ktory ma plyte zeliwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2019 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Wiesz, takiej kolczugi na gąbkę nigdy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.07.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Też mi się z kolczugą skojarzyło. Ciekawe czy w Polsce dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2019 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Al... dobry na wszystko kolczuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.07.2019 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 a sa jeszcze rekawiczki zamiast "szmatek" badz nakladek na gabki. gadalam z M, Mika kociolek podobny, tylko na gorze ma kolko. Wlazlo mu do torby to przywiezie wiec w przyszlym tyg sie najem jak pojedziemy do lasu ohyda pogoda, woda juz tydzien oddycham, jutro z humidem bede miala 43C , wole 43C samego suchego upalu przyszly zyrandole do jadalni i do wejscia, M bedzie mial robote jak wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2019 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Nie ma mocnych, w sierpniu zrobimy pieczone w tym kociołku. Mania, u nas jak po upałach się ochłodziło, to ja wczoraj w domu w pewnym momencie polar założyłam, normalnie zimno mi się zrobiło. Sprawdziłam na ali u chińczyka, kolczuga ponad 2 dolary, przesyłka za darmo do Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.07.2019 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Mika a moskale znasz, takie placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.07.2019 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Nie znałam. Wygooglałam i zjadłabym No i po co tu zaglądałam, środek nocy, a ja się głodna zrobiłam :p Te nowe żyrandole, to też z kuleczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts