Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Dziewczyny to zapraszam do mnie, co prawda ciężko u mnie o porządek godny gości ale chyba przymknięcie oko.

Joanna daj tylko znać troszkę wcześniej to chociaż odgruzuję i jakieś ciasto popełnię.

Nie ma sprawy :) Dorka moj numer znasz. Nie wiem czy lubisz ale bede wykopywać liliowce, chcesz troche? A ty Joana? Moge tez jeszcze was zamarcinkowac, sporo tego zostało nawet po wykopkach.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na kawe? bezemnie??

nie bedziemy sie lubiec :rotfl:

Moze ale to moze w tym roku bede w Pl, M juz bilety sprawdzal zeby leciec - na swieta.

W koncu wraca, wlasnie wyfrunal.

nareszcie mam normalne lato. Humidow nie ma i wczoraj pierwszy raz od dwoch tygodni moglam okna pootwierac. Przedtem sie nie dalo - gorace mokre, lepkie powietrze wpadalo i wiatraki w lazienkach po 5min sie wlaczaly.

no wiec laski - z pnacych hortensji nic. Wczoraj je scielam. Obie dwie. Liscie w oplakanym stanie, nic nie kwitlo - a jakze.

Na winogronie mam jakies 5 kisci, ale watpie zeby dojrzaly i byly takie jakie powinny.

to Ci przywioze troche liliowcow, u mnie sie tak mnoża, ze nie nadązami ich sadzic i ląduja w workach bio, kilka stelli tez pewnie sie tam znajdzie, upchne je osobno ;) Przy okazji przywioze ci paterke.:cool: Joana niech sie okresli z liliowcami czy tez chce. Jablonie i grusza juz wykopane i zmielone, w miescu po nich siedza lilaki, powiem ci wyglada miodzio. Te hyzopy wszystkie pod nie poprzesadzam i tawuły szare z innego miejsca i pysznogłowki, ktore mnie troche draznia. Powoli zaczne jesienia plan realizowac.

Ja nie wiem czy lubię liliowce, ja laik jestem :) Za to ciasto chętnie :) Domu nie sprzątaj, tylko to co byś chciała pokazać, na ogrodzie posiedzimy:lol2:

Mnie dziś łeb na....la. Ja z tych co raczej mnie nie boli a jak boli to bez tabletki daję radę, dziś zjadłam już dwie i chyba zaraz wezmę trzecią, prysznic i do łóżka.

Mania, ile lat w Polsce nie byłaś?

Mój M też już lada moment w domu, tydzień w porywach do dwóch.

Pestka, kalendarz mi mówi,że mogę dzielić irysy, wykopać kępę, podzielić i sadzić? Liście obciąć? czy nie? W botanicznym widziałam kiedyś póżnym latem przycięte liście