TAR 22.07.2019 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Dziewczyny to zapraszam do mnie, co prawda ciężko u mnie o porządek godny gości ale chyba przymknięcie oko. Joanna daj tylko znać troszkę wcześniej to chociaż odgruzuję i jakieś ciasto popełnię. Nie ma sprawy Dorka moj numer znasz. Nie wiem czy lubisz ale bede wykopywać liliowce, chcesz troche? A ty Joana? Moge tez jeszcze was zamarcinkowac, sporo tego zostało nawet po wykopkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Liliowce chętnie, wczoraj widziałam łan Stella o' doro w ogrodzie biblioteki uniwersyteckiej fajnie to wyglądało. Właśnie piję kawkę w łazienkach a za płotem szklarnie ogrodu botanicznego. Pestko ty też to 3city się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.07.2019 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 na kawe? bezemnie?? nie bedziemy sie lubiec Moze ale to moze w tym roku bede w Pl, M juz bilety sprawdzal zeby leciec - na swieta. W koncu wraca, wlasnie wyfrunal. nareszcie mam normalne lato. Humidow nie ma i wczoraj pierwszy raz od dwoch tygodni moglam okna pootwierac. Przedtem sie nie dalo - gorace mokre, lepkie powietrze wpadalo i wiatraki w lazienkach po 5min sie wlaczaly. no wiec laski - z pnacych hortensji nic. Wczoraj je scielam. Obie dwie. Liscie w oplakanym stanie, nic nie kwitlo - a jakze. Na winogronie mam jakies 5 kisci, ale watpie zeby dojrzaly i byly takie jakie powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.07.2019 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 no tak, jak mnie nie ma wszyscy sa, jak ja przychodze - pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Mania to dawaj do nas. Lista obecności otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2019 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 to Ci przywioze troche liliowcow, u mnie sie tak mnoża, ze nie nadązami ich sadzic i ląduja w workach bio, kilka stelli tez pewnie sie tam znajdzie, upchne je osobno Przy okazji przywioze ci paterke. Joana niech sie okresli z liliowcami czy tez chce. Jablonie i grusza juz wykopane i zmielone, w miescu po nich siedza lilaki, powiem ci wyglada miodzio. Te hyzopy wszystkie pod nie poprzesadzam i tawuły szare z innego miejsca i pysznogłowki, ktore mnie troche draznia. Powoli zaczne jesienia plan realizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Ogrodu nie poznam jak następnym razem przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.07.2019 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Ja nie wiem czy lubię liliowce, ja laik jestem Za to ciasto chętnie Domu nie sprzątaj, tylko to co byś chciała pokazać, na ogrodzie posiedzimy:lol2: Mnie dziś łeb na....la. Ja z tych co raczej mnie nie boli a jak boli to bez tabletki daję radę, dziś zjadłam już dwie i chyba zaraz wezmę trzecią, prysznic i do łóżka. Mania, ile lat w Polsce nie byłaś? Mój M też już lada moment w domu, tydzień w porywach do dwóch. Pestka, kalendarz mi mówi,że mogę dzielić irysy, wykopać kępę, podzielić i sadzić? Liście obciąć? czy nie? W botanicznym widziałam kiedyś póżnym latem przycięte liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Swoje jak sadziłam to przycinałam ale mocno dzieliłam, praktycznie po dwa badylki wsadzałam. Korzonki też lepiej przyciąć niżby miały się zawijać. Jakie masz irysy? Ja mam syberyjskie niebieskie, jak przyjedziesz to mogę ci ukopać jak byś chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Doriko, wirtualnie z wami posiedzę Joana, jeśli dzielisz i będą kłącza z niskimi listkami, to nie przycinaj. Tylko te wyższe, żeby się na liście nie wysilały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2019 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Ech, chciałam ze zdjęcia z ogrodowiska skorzystać ale się nie da a z telefonu to nawet edytować nie potrafię. Poprawię z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2019 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Które zdjęcie z ogrodowiska, daj link, to wstawię tutaj fotkę. Wyślij mi w wiadomości na Ogrodowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.07.2019 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Zrobiłam Pina https://pin.it/tvhllwfevseapv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2019 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.07.2019 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 No ja też mam takie, syberyjskie niebieskie, bardzo je lubię. Tar, Doriko dziękuję za rośliny, ale nie będę od Ciebie wracała prosto do domu, więc szkoda roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.07.2019 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 No tak, trudno żebyś cały urlop bujała się z krzaczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.07.2019 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.07.2019 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 a dzis...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts