mania1220 12.08.2019 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 no ale lampa ma tez 3 nogi Nie myslalam o innej lampie bo nam sie ta podoba. Raz ze swiatlo daje z dolu i gory - a na statywie by swiecila tylko w dol - mialam takich dwie i juz mi sie znudzily. Oddalam mlodym. No i to ze jest czarna cala sie zlewa ze sciana i jest a jej nie ma. Jesli chodzi o sufit - no jest nisko bo to piwnica czy suteryna czy jak to sie w Polsce nazywa - ale nie az tak nisko. Jest ponad 2 metry. Mam 1.70cm i jak wyciagne reke do gory to dosjaje do sufitu (lapy ma dlugie). Ale nie udezasz nawet glowa o te obnizone czesci gdzie rury leca. Nie wiem ale tam i tak juz ciemno jest - szczegolnie jak pogassz swiatla a jak jeszcze zaluzje zalozysz? to jaskinia na 100%. Ale deski by poszly spokojnie. Tyle ze - te na podlodze to debowe czyli grube tez, trzeba by przyklejac badz wbijac inaczej niz podlogowe, dwa cena - niestety tania nie byla i raczej mi szkoda kasy na to - na gorze jeszcze mam 3 sypialnie zeby podlogi polozyc. Mozna by ciensze deski i zabejcowac na podobny kolor - ale nie wiem czy mi sie to bedzie podobac - szczegolnie ze na tej wypustce smiesznie by wygladalo - a tak ucinac sufit niezbyt. Wypustka jest prosto z otworem na drzwi do pokoju obok - deski by wystawaly. Na ta ciemnosc co tam jest raczej sufit bialy zostanie, sciany beda szare jak na gorze to i tak jeszcze sciemni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 to sa lustra ktore wsadze w mojej lazience - tak jak tutaj dwa zlaczone, kazde ma podwojne drzwi czyli razem 4 ale bedzie tak - nad kibelkiem i zlewewm, tyle ze wysokie jak na dwoch zdjeciach wyzej jedyny sposob zeby nie wieszac juz szafki bo nigdy mi sie nie podobala, obrazkow ani zadnych polek, zyskac schowane szafki na pierdoly i optycznie powiekszyc lazienke. A ze je wpuscimy w sciane beda prawie plasko. A boki obok beda wylozone kaflkami (na scianie) zeby sie nie bawic w akrobacje przy malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2019 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) To bym sufit pomalowała na kolor ścian. Jakoś mi ten biały nie bardzo. Albo chociaż tylko trochę jaśniejszy niz ściany. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2019 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Cholerny tablet zżera mi częściowo posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2019 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Abażur do tripoda foto dałabym taki jak ten co jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Szafka lustrzana będzie świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 narazie nie bede myslec o sufitach, najpierw chcemy szafy kupic do pokoju obok, tego co byl Zloty. M wlasnie kazal mi policzyc ile nam trzeba.Na dwie sciany plus lustra malo nie wyszlo, pewno narazie na jedna sciane kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 ....oczywiscie IKEA bo najtaniej, nie bede robic na zamowienie bo to tylko "schowki-szafy" maja byc. galki mam, leza juz 2 lata? a moze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.08.2019 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Podłoga w łazience BARDZO mi się podoba, musiałam się dobrze "lampić" żeby zobaczyć różnicę z tą deską. Wracałam teraz od lekarza i się zastanawiałam, czy masz już cynk o kredycie tych państwa Swoją drogą, to mnie p dr zaskoczyła, powiedziała mi o limitach na badanie usg piersi, a tak trąbią o profilaktyce antyrakowej. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Mika mala roznica jest, zalezy z ktorej strony spojrzysz ale to normalka, w koncu dwie rozne podlogi, ogolnie sie w oczy nie zuca i nie zwraca uwagi.Nie wiem co grane bo Brad nie dzwonil wczoraj ale napisalam do Lynn, bo jesli tak to w srode pojedzie,y zeby przepisac papiery, jak nie to tylko pozabierac jeszcze ale wtedy juz nie musimy z samego ranca. nie ci to inni beda. w ciagu tygodnia potrafil w parku sprzedac 3, sprzeda i moj. aaa zanim skonczylam pisac Brad zadzwonil, Lynn mu napisala zeby mi tyrknal co i jak - stal wlasnie w kolejce miedzy US i Canada na granicy, sprawa wyglada tak - wczoraj jeszcze byli tam w naszym domku, sa zachwyceni naszym placykiem i tym co w srodku zrobilismy i powiedzieli ze wszystko utrzymaja tak jak jest bo sie im tak podoba. 85% pewnosci juz jest ze pozyczke dostana, Brad powiedzial ze dzis-jutro bedzie wiedziec, ale jak mowie - nie ci to inni. poki co w srode jedziemy reszte betow zabrac malych a jak pozyczke dostana to na weekend duzy samochod pozyczymy zeby zabrac sofy i inne duze zeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.08.2019 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Mania, w tym roku robili ci już wycenę domu? Tym dołem, chyba bardzo podniosłaś cenę. Narobiliście się, tutaj i w parku, ale fajnie sprzedać drożej. Masz bardzo pracowitego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 w tym roku nie, w przyszlym beda robic bo jak pamietasz tutaj jest inaczej - hipoteki nie bierzesz na cale zycie a niestety na kilka lat odnowe mam w maju wiec na wiosne bedzie. nie tylko ze dolem, doszly granity w kuchni i sciana w kominkowym, wszystko sie liczy. oj i schody na gore tak, bardzo pracowity jest, pomnik mu powinnam postawic bo spelnia kazda moja zachcianke Ale prawda jest taka ze gdyby nie ja nic w domu nie byloby zrobione - co sam mi powiedzial. To ja naciskam ciagle i lepiej na tym wychodzimy. Bo cena w gore idzie. A skoro mamy wracac do PL to to jest bardzo wazne. Takie zycie - kasa sie liczy. A najwiecej kasy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Mika cycek !! bateria - nie wiem czy jedna czy dwie w srodku sa ale ida z lampkami ale osobno dokupilam ekstra baterie ladowarke - kosztuje grosze, na wszelki wypadek bo diabl wiedza ile te baterie z Ikei zyc beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 idiot ze mnie, srubokreta znalezc nie moglam ale na lampce pisze - 1 bateria wchodzi o mocy 1000, taka jak w ladowarce lezy, bo maja jeszcze drugie o innej mocy, chyba slabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.08.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Dziękuję Dzisiaj cyckowo, jak wspominałam po skierowanie na usg byłam. Coś nam nie po drodze Ikea. Podoba mi się ta lampa, właśnie ze względu na te doładowania bateryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 tez powinnam isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.08.2019 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Nawet nie wiesz jak się dzisiaj zmusiłam, żeby zadzwonić i umówić na wizytę 1,5 miesiąca odkładałam. Najbardziej czułam się rozgrzeszona jak wyjechaliśmy na tydzień. Szczęśliwa byłam, że teraz, to na pewno nie mogę iść, więc luzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.08.2019 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 im czlowiek starszy tym bardziej sie nie chce i nie lubi po doktorach latac dzwonil Brad - domek sprzedany, odpowiedz z banku jest, papiery podpisuja w srode. wiec bede bogata.........przez chwile ciesze sie jak diabli, ze tak szybko poszlo, szast prast i jestesmy out z parku w tym tyg. ale jak pisalam, mozemy trzymac nasza lodke do konca sezonu a ze bedziemy jezdzic do Heather i Nigeal to akurat. nie bylismy na duzych jeziorach bo pogoda byla do dupy padalo i strasznie wialo. tylko jeden problem....M przywiozl kociolek a ogniska miec juz nie edziemy, trza bedzie upichcic u Heather, a potem najwyzej zrobie tutaj palenisko, pojde po pozwolenie na ogien i juz - chociaz nie wiem czy chce miec palenisko - za maly ogrodek mam zeby go jeszcze zastawiac. Pomyslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.08.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Maniu a nie myśleliście by poszukać inne pole? Przecież nie jedno jezioro i nie jeden plac pod domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.08.2019 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Doriko myslelismy. Parkow jak te jest setki. Ale jest juz polowa sierpnia, zalatwianie, szukanie - zajmuje czasu - a my teraz go nie mamy, sezon niedlugo sie konczy nic bysmy nie uzyli. Pomyslimy przez zime ale watpie. Jesli kazdy park to taka enklawa plotkarzy - to ja dziekuje. Lodke mamy, jezioro na miejscu i na niej mamy wiecej zabawy niz siedzac na tarasie. Brad wczoraj nadal mnie kusil, pojechal odebrac domek w US i jak juz podlaczony do samochodu byl zeby wracac do CAN wyslal mi fotke kazalam mu nie kusic mnie, powiedzial ze powstrzymac sie nie mogl. Ale zdania nie zmienilam. A tamci maja w planie w niedziele sie do mojego wprowadzac. a jaka tam sytuacja jest to napisze - juz plotka poszla i jak najbardziej przekrecona - wiecie z jakiego powodu wypad robimy. Wie to tez Brad i Lynn. A plotka poszla ze kasy nie mamy i musimy sprzedac jasne.....i bym wszystko zostawiala i nawet donacje robila . Jakbym kasy nie miala tonym wszystko zabrala i sprzedala. No ale widzicie jak tam jest wiec sie odechciewa byc w takich miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts