mania1220 08.12.2019 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 nie cykalam calego sklepu, ale pokaze Wam sklep gdzie kawe kupuje sprzedaja tam tylko kawy i herbaty to na koncu to do prazenia kawy, codziennie rano facet przyjezdza przed otwarciem i prazy swierza. Zapach w srodku niesamowity. Ba! przed drzwiami juz czuc kawe mimo mrozu. Sprobowalismy kilka i juz swoje ulubione wybralismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 tydzien temu nagralam Pan Dyskoteka daje czadu https://www.youtube.com/watch?v=Gz1GGt9K8Nc&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=kz2RC3r4cwg&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 nie ucina pierwszego? jakis error pokazuje, moze przez youtuba pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.12.2019 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Dobosze bardzo mi się podobają, tak samo te figurki co zaznaczyłam na fotce podebranej kwiaciarni Biały wianek jest fajny, jak wczoraj je pokazałaś, to kołnierz z lisa mi się przypomniał Zośka śliczna jest, futerko jej pięknie lśni. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Mika guzik widac, daj no wieksze zdjecie !!!!!!!!! dokupilam ich dzis jeszcze pare, no pare - 3, nie, 4, wkleje fotke potem bo robie te dzwonki i mi plecy odpadaja od stania - z bombkami to szybko szlo a tu jest dziubania w cholere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.12.2019 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Niby zapisuję powiększoną fotkę a jak wkleiłam pokazał też taką dziubdzinkę. Znalazłam jeszcze takiego jelenia:) Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Mika Jelen ma dobra wielkosc i go widac, tamten nadal maly i nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 dzis kupilam jeszcze to: dziadka do orzechow na koniku bujanym i Mikolajka Mikolajek ma 47cm wiec fajna wielkosc a Dziadek 25cm i nastepne Dziadki bo M koniecznie chcial z czerwonym to te najwieksze co wczoraj wzielam sa ma 81cm, teb sredni na 63cm a te male na 35cm niestety tego sredniego drugiego nie mieli, byl tylko jeden. Bylismy w innym sklepie. czerwone teraz sie zgrywaja z duzym Mikolajem co stoi po drugiej stronie choinki wszystkie Dziadki wliczajac tego na koniku maja ruchome szceki i sa wajchy z tylu. Nie ze by orzecha to rozwalilo bo nie (Made in China ) ale sam fakt ze dzialaja jest fajny. oba futrzaki sa naprawde bardzo fajne, ale nie bede wieszac na drzwiach bo tam juz na ;ustach jest i za duzo. Jeden idzie do lazienki - a zeby tak swiateczne sikac, a drugi na gorze na korytarzu albo u mnie w sypialce, jeszcze sie zastanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2019 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) a teraz moje dzielo z ktorego jestem dumna zeby nie bylo ze kupione i wyszlo tak pikny! kazdy dzwonek dzwoni, nawet te maciupkie piczki jak potrzasalam calym to odrazu mi sie kojarzyly konie, sanie, kulig. wszystkie sa srebrne bo nierdzewki i troche chromowanych, zolte sie od swiatla odbija. lekki nie jest. srednica prawie 50cm Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2019 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Powtórzę za tobą- pikny :yes: Jak będę w mieście, to zrobię fotkę jeleniowi w kwiaciarni. Niedawno szłam w mieście chodnikiem i między płytami ten kwiatek rósł i kwitł Wyrwałam po świńsku i do domu przyniosłam. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Mania, zapomniałam napisać, że Pan dyskoteka rzeczywiście z roku na rok rozwija się i daje czadu. Oczopląsu pewnie on i sąsiedzi dostają. Oglądałam teraz asortyment jednego sklepu i trafiłam na futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2019 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Mika figurki fajne, pasowalyby do Ciebie do domu nie, nie dostaje sie oczoplasu, jest to widowiskowe u Pana Dyskoteki, na zywo naprawde ladnie wyglada. On jeden na caltm osiedlu tak ma i jak zawsze co pisalam - frajda dla wszystkich. wiesz co, ta torebka co wkleilas - przypomina mi wydepilowana w pas startowy piczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2019 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 a co z kwiatkem? dalej zyje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2019 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Oczopląs miałam na myśli w domu, nie na zewnątrz. Nie pizga tymi migającymi światełkami w domu przez okna? Cała ta instalacja mi się podoba, sama bym stała i patrzyła z uśmiechem na buzi. Ta torebka a raczej to futerko skojarzyło mi się z tą wąska tkaniną futerkową, na metry sprzedawaną Torebka bardzo mi się nie podoba Kwiatek stał z tydzień na talerzyku, korzonki przykryłam wacikiem i codziennie wodą podlewałam. Niestety zaniemógł i mimo, że posadziłam go do kwiatka do doniczki, to pewnie padakę zaliczy. Zimno było jak diabli, ja w czapce i kurtce puchowej szłam i myślałam, że to sztuczny kwiatek leży, a on sobie pory roku pomylił i kwitł w najlepsze. Tego jelonka nie kupię, bardzo droga ta figurka jest. Prawie 200zł kosztuje jedna. Od kilku lat mi się one podobają i jak jestem w tym centrum handlowym, to przy jelonku chwilę postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.12.2019 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 cos tam pewno mryga ale nie tak zeby kota dostac. Dom maja tak samo zrobiny jak ja, czyli jeden salon z przodu a drugi i kuchnia z tylu, w tym z przodu malo kto siedzi. Nie zwrocilam uwagi, czy zaslaniaja zaslony/zaluzje. Ale wiesz, te futerka co pokazalam to nie na torebki i inne robutki, to swiateczne szarfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.12.2019 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 W tym roku moda na szarfy futerkowe, ciekawe co w przyszłym roku będzie modne? Często jest tak, że w droższej sieci sklepów coś wprowadzą, a za rok podobne w tańszej sieci. Mania, wiesz jak żarcie podrożało. Niech szlag trafi te podwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 10.12.2019 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 moje bratki z donicy tarasowej tak dla pięknym fotografii zimowych Mani: jeszcze nie wyciągnęłam ozdób, ale gwiazdy betlejmskie już w wazonie. Te futerka, też mi się nie podobają, ale figurki i Mani i MMikki to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.12.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 torebka jak z mysich piczek chociaz te szarfy i wience futerkowe tez nie moja bajka, kojarzy mi sie z lisem obdartym ze skory i ucietym ogonem. czy to sa zwierzece futerka? czy jakies sztuczne? nie wiem czy zajrze tu do swiat, to szalenstwo swiateczne mnie mega doluje. dla zachowania rownowagi u mnie bedzie tylko choinka świeza zielona z drewnianymi ozdobkami i to co przez kilka lat zakupilam na swiatecznych aukcjach muratora. A jakby mnie nie było to Wszystkim Wam zycze Wesołych i Radosnych Świat Rodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.12.2019 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 TAR - dopiero 10 jest wiec Wesolych Swiat! futra sztuczne sie rozumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts