pestka56 01.01.2020 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Mania, macie w Kanadzie takie cóś do skrobania szyb? https://offerspet.com/collections/auto-accessories/products/hot-salemagical-car-ice-scraper-60-off Ciężki szlag mnie trafia jak samochód zostaje poza garażem i o oblepi. Skrobaki u nas dostępne są do d... Jak bym wiedziała z czego to jest, może znalazłabym jakieś zastępstwo. J mówi, że może plastykowy lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2020 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 mamy ale osobiscie tego nie mam bo sie zabrac kupic nie moglam. to jest plastykowe, lejek plastykowy bedzie tak samo dzialal badz cokolwiek plastykowe byle bylo dobrze chwycic zeby sie nie meczyc na przedniej szybie - bo ona najtrudniejsza to proponuje robic to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.01.2020 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 za to mam to i jest to najlepsze co wymysleli do sciagania sniegu z samochodu - teleskopiczna raczke - mozna stac tylko z jednej strony samochodu, nie rysuje maski, nie obija i szcotkowe odeszly do lamusa. tylko ja mam bez swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2020 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Dzięki Mania. Jasteś niezawodna Nasz samochodzik prawie nigdy nie stoi na zewnątrz. Chyba, że czeka przy stacji kolejowej. No, to wtedy, jak wracamy koło 1 w nocy i jest zimno, potrafi się oszronić. A człowieka coś trafia z tym skrobaniem, bo już chciałby wsiąć i za 10 minut być w domku. Sprawdzimy lejek J ma pomysł jak mu uchwyt dorobić Podobne ochraniacze na przednią szybę można dostać, ale tego kupować nie będziemy. Ręczny odszraniacz wystarczy na nasze potrzeby. Ten teleskopowy jest super, szczególnie jak ktoś ma duży wysoki samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.01.2020 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Pestka uwierz ze to ostatnie na male samochody sprawdza sie genialnie. Nie trzeba sie szarpac ze szczotka ktora i tak troszke tylko zgarnia. Nie potrzebujesz bo w domu pracujesz i samochod w garazu trzymasz, ale jak ja - jeden stoi w garazu ale nasz pick up i Mlodego Challenger na zewnatrz. Pomijajac to - jak chlopy jada do pracy to zanim skoncza a pada zasypie. Nigdy bym do szcotki nie wrocila, chyba ze zgarnac lekki sypki snieg Ale odkad zima sie zaczela szczotki w reku nie mialam. Zle mowie - to juz druga zima ze szczotki w rece nie mialam ani ja ani M. Sprobowalam wczoraj lejek - nie dziala na kazdy snieg i prawde mowiac wole na boczne szyby mala skrobaczke a na due zwykla dluga i jechac po dlugosci. Za duzo sily trzeba uzywac i dluzej to trwa niz skrobaczka Mi nie pasuje - dobrze ze tego nie kupowalam, ale moze sie Tobie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.01.2020 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Przypomniało mi się, że mój M już dawno ciepłą wodą z czajnika na szybę nie lał :lol2: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.01.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Lejków mam kilka wsadzę jeden do bagażnika. Może doczeka się zimy. Na razie to raczej wczesna wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2020 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 pisalam jak piesa przywiezlismy ze moj M zwariowal , suszarke juz mam, suszarko/lokowka idzie i bedzie w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Dziewczyny! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pestka, martwiłam się już o Ciebie, zniknęłaś, ale wróciłaś z przytupem Skąd wytargałaś takie ładne lampy? Wszystkie mi sie podobają, część bym przytuliła. Kocur czarny i ten czarno biały to mój faworyt. No i dzięki wielkie za możliwość zobaczenia ponownie twojego pięknego sufitu. Mania najmłodszy domownik przesłodki. Mój zaczął listwy sufitowe nakładać, zaczął rok pracowicie, może się wena utrzyma na dłużej:) A no i za grosze kupiłam podstawę łóżka i zagłówek, jestem na etapie wyciągania zszywek i już mam dosyć, łapę mam bordową od środka. A wracając do tematu lamp, przesiedzieliśmy na necie cały dzień szukając lamp do jadalni i salonu i mam problem z dopasowaniem, z jadalni widać lampę kuchenną, więc nie chciałabym żeby się gryzły, jadalnianą widać z salonu, więc fajnie jak by do siebie pasowały. A no i sylwestra z rana byliśmy z młodym u lekarza i w nowy rok to samo. Słuchajcie 6 dni miał temperaturę, trzech lekarzy go badało i nic, żadnych dodatkowych objawów. W nowy rok zrobili mu morfologię i crp, morfologia ok, crp podwyższone ale nieznacznie, zagadka normalnie. Mieliśmy mieć gości na sylwestra ale odwołaliśmy, żadna frajda, jak od soboty tylko lataliśmy z termometrem i lekami na gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Mania, suszarka dla ciebie czy Majki? Joana, może Antosia jakiś wirus dopadł? No i proszę pokaż ten zagłówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Mmika, lekarka powiedziała,że to podwyższone crp wskazuje na wirus, pierwszy raz tak miał,że tyle dni gorączka. Mój zagłowek , póki co szkaradztwo Ale wiesz za 80 zł, to bym płyty nie kupiła, nie mówiąc o podstawie łóżka, nóżkach i samo wycięcie by mnie kosztowało. Będziemy musieli jeszcze obciąć z dołu trochę, bo wysoki i musiałabym odsunąć od ściany,żeby pod skos mi wszedł. No własnie Mania to dla ciebie, czy dla piesów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Normalnie Mania-cy dysonowi Psia kość czemu te sprzęty takie drogie Joana, zagłówek kupiłaś jak ja moje lampy. Wylicytowałam na allegro za śmieszne pieniądze. Jedna z tych szklanych ośmiokątnych kosztowała niecałe 48 zł, a dwie pozostałe po 35 i 39. Dziś przyjechał szary welurowy, ze miedzianym w środku, abażur do tripoda dla mojej Kaśki za całe 28 zł Zagłówek będzie super A te czarne futra, to kociczki Tylko rudy jest facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2020 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 no gdzie dla psow dla mnie. Psy by zwialo taka ma sile super ten zaglowek Joana! na czyje to lozko bo ciezko rozmiar skumac? masz juz wybrany material? jaki kolor zrobisz? rozbieram choinki, plecy mi odpadaja. Na dworzu tez posciagam i pochowam bo w koncu "ladna" pogoda, snieg topnieje i w okolicach zero i + jest. Powyciagam zanim sniegi wroca bo wtedy do wiosny bede czekac. prosilam dzis M zeby zalozyl mi galki w szafach na dole, ale watpie ze sie doczekam. Nie zaczal roku robota w domu jak Jonanny maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Pestka! Ty szczęściaro, ja nigdy nic nie licytowałam na allegro. Ty pomyśl, jakie lampy by pasowały do mojej jadalni i kuchni, tylko mniej pałacowe niż ta w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Mania zagłowek do naszej sypialni, Podstawa pod materac i zagłowek mają 160 cm szerokości, wysoki jest na 140 i to jak pisałam za wysoki o jakieś 10 cm. Nasze drewniane łożko, po przeróbce do pokoju córki mojego. Kanapa z jej pokoju do gościnnego na dole. Chcieliśmy wymienić tylko w naszym łóżku zagłówek, bo spód naszego jest bardzo dobry, ma te suwaki na listewkach, do regulacji twardości. Z tym, że nasze łóżko ma ramę i oryginalny zagłówek jest 10 cm szerszy. Materiał jeszcze nie wybrany,chłodny błękit, albo granat, póki co jeszcze szukam. Muszę zamówić jeszcze piankę, watolinę itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2020 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 moja ex-szwagierka mnie wykonczy pisze mi dzis z pracy - przyszedl facet i mowi do niej zeby lekka robote mu dala bo ma uszkodzone ramie - potknal sie o psa i wywalil. Moja szwagra sie bardzo zmartwila i zapyla - czy pies jest OK? I pisze dalej - rano chcialam zalozyc nowe buty (kupila wczoraj) i zakladam a jeden but 7.5 a drugi 10 rozmiar .... zapytalam czy byla ujarana czy miala pod biurkiem flaszke zanim wyszla z pracy i poszla po buty (nie pije i nie jara trawki) noz kurna, trzeba byc naprawde roztrzepanym zeby nie sprawdzic obu butow ale sklep do kitu, bo wszedzie gdzie ja buty kupuje to zawsze przed zapakowaniem wyciagaja z pudelka i srawdzaja czy takie same rozmiary i czy lewy i prawy jesoooo ide dalej rozbierac, przerwala mi to siadlam i musialam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Jużchyba kiedyś Wam pisałam, mój tato robił porządki z butami i odstawił buty do wyrzucenia, moja mama patrzy i mówi -Ty, a w tych mało chodziłeś, ojciec- bo jeden mnie cisnął. Matka patrzy a one nie dość, że różnią się jeden rozmiar, to jeszcze jakimiś przeszyciami się różniły. Normalnie dwa inne buty, a on kilka razy je zakładał i zawsze wściekał, że nie rozchodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Joana, ja też nie licytuję. Zainstalowałam sobie Snajpera.. Pokaż te miejsca, gdzie chcesz lampy i tę „pałacową”, bo nie pamiętam, a nie chce mi się szukać po postach. Ja zawsze buty z pudełka w sklepie zakładam i chodzę po sklepie. Sprawdzam czy mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 To kuchenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts