mmikka 03.01.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Super ten zagłówek Wczoraj kupiłam aksamitną poszewkę na poduszkę z myślą o obiciu siedziska krzesła. Krzesło u znajomych leżało na stercie drewna do spalenia Zastanawiałam się między czarną a miodową, wzięłam czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2020 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Ja bym obie wzięła. Jedna na jedno, druga na drugie krzesło. Krzesła też nie muszą być jednakowe. Joana, a co podepniesz pod gzymsem nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.01.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Tylko jedno krzesło leżało do spalenia Mnie kusiła miodowa, mojego czarna i wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.01.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Oczka, w planie byly zwisy, ale raz ze za duzo by bylo, dwa że okna bym nie otworzyła. Pestka dobrze mowi, trzeba było dwie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2020 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Krzesło zawsze możesz znaleźć lub dokupić. Nawet na allegro jest mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2020 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Co byś chciała, te lampy mniej pałacowe, bo ciut nie wiem? Szkło + metal, to jaki, czarny? Podobają Ci się moje przezroczyste witrażowe. To może też takie powiesisz. A może proste szklane klosze przezroczyste, np. 3 powieszone razem, ale każda na nieco innej wysokości. Mogą się też różnić kształtami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.01.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mam problem z wybraniem lamp do jadalni i salonu, żeby jednoczesnie pasowały do tej w kuchni. Myślę, ze jak to u nas decyzja musi dojrzeć . A teraz mała rzecz, zaczatek a cieszy v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2020 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Krzesło zawsze możesz znaleźć lub dokupić. Nawet na allegro jest mnóstwo. Ale ja nie chcę więcej krzeseł, nie mam miejsca nawet na te którym się bawiłam w odnawianie Mamy małe mieszkanie, nie dom Joana, świetne listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.01.2020 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Dzięki MMika:) Dziś wymodziliśmy co zrobimy z łóżkiem. Nasze jest na prawdę porządne, więc zmienimy w nim zagłowek, do tego co kupiliśmy dosztukujemy płytę,żeby był szerszy, pamiętacie jak zastanawiałyśmy się nad zanóżkiem? zdemontujemy i przytniemy do równego z ramą i całą ramę otapicerujemy Długo tez myśleliśmy nad tym siedziskiem w salonie, więc latem demontujemy. Mania, miałam pytać, jakiś cenny kamyk znalazłaś pod choinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2020 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mika - ja tez stawiam na czarna poduche taka bardziej elegancka i pasuje do wszystkiegio Joana ladne listwy! Powoli wygladu nabiera. Sliczne masz te limonkowe bombki na choince Ja mam juz wszystko rozebrane, przed domem tez. Mlody wczoraj wszedl do kuchni i mowi - ale pusto - bo w kominkowym wszystko swiateczne zniklo. Kamyk byl w pazdzierniku a pod chinke cos lepszego niz kamyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.01.2020 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 U nas choinka jeszcze parę dni postoi. Poszłam z bliska zobaczyć , które limonkowe? miałam takie ładne kiedyś szklane limonkowe, od pracowników swoich dostałam w prezencie, została aż jedna Mania chwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mania chwal się! Cholera, też obstawiałam kamyk :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2020 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 ha ha dobre jestescie nie zaprzecze, kamyki to moje hobby i zbieractwo, ktore chce dzieciom potem przekazac. nie wiem czy pokazac ? troche uzbieralam przez dwa miesiace. a z innej paki - zdecydowalam zalozyc kolka na krzeslach w jadalni i od 18 grudnia mi paczke wcielo gdzies, wyleciala i wsiakla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2020 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 O nie, Mania, Hitchcock mógłby się powstydzić w budowaniu napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2020 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 w grudniu bez okazji dostalam 2 Omegi, Cartiera i mniejszego Rolexa a z kamykow w pazdzierniku - komplet w platynie na swieta dostalam duzego Rolexa z diamentami moze tak byc czy pokazywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.01.2020 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mania, pokazywać ! Ja dziś nic nie robię tylko oglądam: mojego, jak się uwija przy listwach, internet, to i chętnie twoje błyskotki zobaczę. Nie mam, żadnego cennego zegarka, psują się na mnie, albo gubię, pierwszy komunijny w dniu komunii zgubiłam. Poszłam się w sukience na podwórko bawić i pod pompą zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2020 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 oooo komunia i zegarek to mi w pamieci siedzie niezle na komunie dostalam tez zegarek. I moja sasiadka i psiapsiola od kolyski tez dostala. Wiec nastepny dzien jak po komuni szturmem do kosciolka. No i obie siadlysmy razem i zaczelsymy zegarki ogladac. Oczywisice na mszy. Co tam msza, zegarki - nasze pierwsze - wazniejsze byly. I tak pol mszy zesmy debatowaly. Zostalam dojrzana ze zamiast uwazac na mszy zegarkiem sie zamuje - nie chcecie wiedziec jakie wciry dostalam za to na nastepny dzien tez oberwalam, bo szlam do kosciolka w bialej sukience i sie wyrypalam a deszcz przedtem padal, no i mialam utytlana suknie. idzie mi jak krew z nosa, zaraz popztrykam. Ja tez dzis nic nie robie, chodze i sie wlocze jak cien po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2020 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mam problem z wybraniem lamp do jadalni i salonu, żeby jednoczesnie pasowały do tej w kuchni. Myślę, ze jak to u nas decyzja musi dojrzeć . A teraz mała rzecz, zaczatek a cieszy [ATTACH=CONFIG]438977[/ATTACH]v Ja już wiem co bym powiesiła w tym salonie Tak propozycja – jak znajdę to o czym myślę, pokażę zdjęcie. Masz wtedy 4 dni czasu na decyzję. Jeśli ci się spodoba, a nie będziesz chciała sama licytować, dogadamy do jakiej maksymalnej kwoty licytujemy i ci wylicytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2020 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Też chcę zobaczyć Mnie moją Omegę ukradli na moje wląsne życzenie. Zdjęłam zegarek, bo po całej nocy balowania i picia ciut spuchły mi nadgarstki. Wracałam z Wrocławia z imprezy w Pałacyku i na Centralnym zapomniałam torebki, bo chciałam być miła dla naszego znajomego, który potrzebował pomocy przy wysiadaniu z pociągu. Wysiadłam i natychmiast wróciłam. Trwało może 3-4 minuty.Torebka zniknęła. Od tamtej pory nie noszę zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 04.01.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Ach te dyskoteki w pałacyku Pestka pokazuj co ci przyszło do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts