mmikka 08.01.2020 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Nie wiem kiedy po zszywki U nas wszystko musi nabrać "mocy urzędowej" M mi dzisiaj powiedział, że musi taker pneumatyczny odszukać w garażu, bo ręcznym nie chce zszywać. Krzesło będzie w sypialni, trochę schowane w kąt, nie mam na niego innego miejsca. Fotel stojący w przedpokoju zostaje, jest wygodny do zakładania butów na siedząco. Mania, jak się zabrać do poduszki, żeby ładnie wyszło? Jeszcze dodam, że nogi w krześle mi się najbardziej spodobały, już zakrzywione ludwiczki mi się przejadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.01.2020 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Mania, zobacz konewkę na ali. Z wysyłka do nas z chin 51, a US 30zł. Tylko do nas z US nie ślą. https://pl.aliexpress.com/item/4000152417463.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7b623c00JItK24&mp=1 Edytowane 8 Stycznia 2020 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Mika mi tez juz sie znudzily. Ale nadal lubie swoje fotele, a biorka mi szkoda bo obszerne i mam duzo szyflad itp. Ale pozbylam sie juz wiele paralitykow krzeselko - bedziesz obijac samo siedzisko, jedno krzelo? na to styknie zwykly zszywacz bo male i jest prosta plaszczyzna. Czy masz stare siedzisko czy nowe robisz? masz juz gabke? sprawdzilam konewke - z US do mnie nie sla tez, a z Chin wysylka 1.50 $ tak dolar & 50 centow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2020 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Siedzisko będziemy wycinać z płyty. Gąbkę jakąś tam mąż ma, ale jej nie widziałam. Ile centymetrów najlepiej dać? Jesteśmy na dobrej drodze, taker znalazł Na konewkę w tym stylu, z długim dziubkiem zerkam od jakiegoś czasu, podobają mi się. Ta w hm home 100zł kosztuje. Szukam tańszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Zalezy jaka gabka, i juz nie od cm chodzi ale czy jest miekka czy twarda, bo potem jak siadziesz to zeby nie oklapla, nie wklesla. Musisz nalozyc sobie gabke, potem usiasc na tym i sprawdzic czy czujesz gnaty czy nie no i czy nie jest za plasko i na gabke pod ten material co kupilas - kawalek czegos wsadzic, moze byc nawet stara poszewka, zeby ten material prosto na gabce nie byl zamocowany. jak zrobisz test siedzeniowy zobacz tez czy jesli nalozylas 2 badz wiecej wartsw - czy nie trzeba sciac rogow. Naokolo gorna zewntarzna czesc, tak na 1 cm sciac gorna gabke pod ukosem, bo zalezy od materialu i samej gabki - czasami widac kanciaste rogi spod materialu, jak bedzie sciete to ich wdac nie bedzie - wiesz o czym mowie?? czy namieszalam? kiedys to pokazywalam jak robilam ale nie znajde juz zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 a ile ta konewka ma pojemnosci na wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2020 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Ta ze zdjęcia z hm home- Metalowa konewka z zaokrągloną rączką u góry i wąskim dzióbkiem z przodu. Średnica ok. 15 cm, wysokość ( z rączką) 21 cm, długość 40,5 cm. Nie podali objętości. Natomiast od chińczyka 1300ml.Specyfikacja- size: about 38.9*13*19.7cm Kupiliśmy zszywki, mieliśmy farta, bo ostatnie pudełko w sklepie było. Kojarzę jak ciąć gąbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 hmmm...chyba bedzie ciezko. I bedziesz musiala sobie ta za 100zl kupic. Sprawdzalam nawet u mnie, na ebay i na amazon z calego swiata - dokladnie takiej nie ma, jest podobna i wychodzi drozej niz 100zl. Jest duzo innych ale malitkie, na pol litra wody.Wiesz co, jak masz okazje zachodz do sklepow, takie konewki widzialam w sklepach typu TKmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.01.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 MMika, a nie lepiej dać siedzisko z pasów? ,można je przymocować takerem do krzesła, - parcianych. płyta może być za sztywna, nawet, jeśli krzesełko będzie głównie do wyglądania Gąbki mają różną twardość, o czym Mania pisała. ja jeszcze daję warstwę owaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 o wlasnie, co prawda owata - tego slowa nie znam, ale watolina/ to znam. Ale material tez moze byc, nie ma roznicy. Joana kawalek deski w domu napewno Mika ma, pasy trzeba kupic, to najtaniej jest - deska i poszewka pod spod, cos co w domu sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.01.2020 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 moje krzeslo ktore mialam nowe, takie w pasy o ile pamietacie (dalam Mlodemu potem i ukradli) mialo deske, nie bylo twardo. Zalezy od gabki. Moj stoleczek tez ma deske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.01.2020 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Pasów nie mam, drewniane elementy mamy w domu. Chciałam dać na początku płytę- sklejkę, taką z jakich są zbudowane te malutkie komódki Ikea, ale mąż wyciął z jakiejś grubszej siedzisko. Dzisiaj stanęliśmy, bo nie spodobały mi się gąbki Wracam do dysona- https://www.oleole.pl/odkurzacze-pionowe/dyson-v8-absolute-nowy.bhtml Jest za 1500- 250zł jako zwrot od dysona. Zacna cena za V8. Ja pozostaję dalej na wzdychaniu, może ktoś skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2020 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Też sobie powzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.01.2020 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Też sobie powzdycham Pestka :hug: Ty chociaż piękne lampy kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2020 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 tyle lat gadamy o odkurzaczu, czemu sobie nie odlozycie? Od czasu jak kupilam pierwszy (2013) juz dawno byscie mialy Ja jak bardzo bardzo cos chce to tez odkladam. Nie myslcie ze moj M ma zawsze "dzien dobroci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2020 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Mika co z ta gabka nie tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.01.2020 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Maja byla u fryzjera, ale nie obciela jej tak krotko jak chcialam. Nastepnym razem poprawka. Ale i tak ladnie wyglada, lepiej niz przedtem. Manius kolo niej jak stary dziadek wyglada nie wiem ale co fotke robie to spuszcza uszy i wyglada jak 7 nieszczesc. A ma tylko 2.5 roku Maja sie nauczyla podskakiwac do nas jak sie cieszy, prosic zeby ja wziasc na rece i nauczyla sie - od Maniusia - drapac w szybe jak chce wyjsc. Nadal robi na pieluszki ale jak ma okacje to na dworzu. Czasem jej sie jeszcze zdazy na srodku kuchni. A jak lezy to podwija lapki pod siebie jak kot. We wtorek idzie na szczepionki, dzis dzwonilam, zobaczymy co powiedza na ten jej nosek. zwroccie uwage na jej brode, ta biala czesc - zalezy pod jakim katem sie patrzy jest w paski poziome, jakby pasemka w druga strone zapuszcze jej wloski na gorze moze tak jej zrobie, poki mloda bedzie a tu znalazlam Maniusia jak byl maly dalam Mlodej ta wage, szkoda bo by Maja miala taka sama fotke Edytowane 11 Stycznia 2020 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2020 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Kupiłam, a co wylicytowałem godnie, wzorem Manieczki Ja popatrzyłam w necie na bardzo podobne, to dziurę by mi w kieszeni zrobiły. Maja śliczna Ale nie podobało się jej strzyżenie? Oczka smutne. Może nie taką fryzurkę chciała? Z odkładaniem u mnie jest tak, że mam tyle dziur do zaklejania, że nie wiem na co odkładać najpierw. Póki mi stare odkurzacze chodzą, to nie myślę o kupowaniu. Teraz muszę kupić odkurzacz do prania dywanów. Poluję na powystawowego VAXa. Wygląda, że to dobry sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2020 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Joana jesteś tam gdzieś? Lampa do salonu. Posiedziałam dziś trochę na allegro. Wiele nie ma w jakichś znośnych cenach, ale popatrz, może przynajmniej wyklaruje się co ci się podoba i pasuje. Wybierałam takie jak ja bym wieszała w twoim salonie, oczywiście. Ceny są wyższe niż gdyby to były licytacje niestety. https://allegro.pl/oferta/lampa-wiszaca-cartwright-6-zrodel-swiatla-e27-40w-8800116128 617,00 zł https://allegro.pl/oferta/lampa-wiszaca-edie-3-x-led-g9-4-w-biala-zlota-8472446506 377,00 zł https://allegro.pl/oferta/lampa-wiszaca-sufitowa-zyrandol-lights-hallie-fv-8226225091 115,00 zł https://allegro.pl/oferta/lampa-sufitowa-zyrandol-massive-philips-adrianus-8-7582718862 365,00 zł https://allegro.pl/oferta/oyi-zyrandol-sufitowy-zloty-e27-8844496118 Aktualna cena na licytacji 33,00 zł 5 osób licytuje 3 dni do końca licytacji (wtorek, 14 stycznia 2020, 19:48:52) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2020 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Zrobiło mi dubla i nie widzę opcji usunięcia postu Edytowane 11 Stycznia 2020 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts