Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

u mnie od lat jest pierwszy raz slaba zima - tylko pare razy bylo -19C -20C , owszem bylo zimniej duzo z wiatrem, ale na terometrze tak pokazywalo. Dzis troche popadalo ale lekki sniezek. W porownaniu z ostatnimi zimami to naprawde licha zima.

No ale, dopiero poczatek lutego, snieg mam czasem do maja wiec diabli wiedza co jeszcze bedzie :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mania fajne te twoje piesy, do nas wczoraj przyszedl puchaty donut ale musi nasiaknac zapachem domu bo bialasy z pewna doza nieufnosci podchodza. Wicio tylko na na chwile sie polozyl. Niestety kupilam za duze to loże 70 cm, lepsze byloby 60 cm. No i musi sie jeszcze ulozyc. Jak dla mnie jest za miekke na podstawie, takie troche łóżko wodne. Najzwyzej wezme do sypialni, bo tam nie mam spanka a czasem schodza i spia na dywanie

sluchajcie, ludzie maja tupet

M dzis z bratem rozmawial.

Jak ich matka umarla M wynajal mieszkanie siostrzenicy, placila guzik, grosze, bo rodzina (500zl) M doplacal zawsze. Kupila mieszkanie sie wyprwadzila i M jak byl w Polsce w zeszlym roku wynajal znajomej brata z pracy i jej chlopakowi. Na dwa lata. Ceny wynajmu za takie mieszkanie to 1400zl (Lublin, blisko do uniwersytetu) , podpisali umowe ze beda placic 1200zl. Bez podwyzek. Taniej nie znajda (bylo sprawdzane). Na dodatek : M nie bral zaliczki zadnej, ani platnosci za calosc, zero kompletnie PLUS - pierwszy miesiac dal im za DARMO zeby sobie mieszkanie do pozadku doprowadzili.

Wiec dzis sie dowiadujemy ze ona sie chce zapytac czy moglaby nie zaplacic wynajmu teraz za jeden miesiac znowu bo.....chiciala sobie mieszkanie pomalowac.

:wtf:

Wiecie co, rece opadaja.:mad:

oczywiscie odpowiedz brzmi NIE.

to ja sobie tez nie zaplace za hipoteke w jednym miesiacu bo chce sobie dom pomalowac....super!:sick:

daj palca beda chcieli cala reke

i tak to jest jak sie chce byc milym i dobrym

nie ma zamka, ale ja wypiore cale i dam do suszarki na program koszule, najwyzej jak sie zniszczy wywale. na razie prac nie musze. Wiciowi jak byl maly tez wiecznie bylo goraco z wiekiem sie zmienilo, teraz najchetniej pod kocysiem zalega a w nocy wlazi pod koldre jak mu zimno. Kasti zawsze lubil ciepelko. on spi pod polarem, na to koldra i na tym jeszcze czasem koc lezy. jak w inkubatorze :lol2: i on tak cala noc przesypia a rano go ciezko wyciagnac na spacer. staruch normalnie:lol2:

O to problem z tym praniem, na mokro może się skołtunić. I nie wiadomo co w środku. Wszyłabym suwak.

Mania, a nie macie w Warszawie, albo nieco na płd od Warszawy, w stronę Żyrardowie, mieszkania? Z moją Kaśką nie byłoby takich problemów :)