mania1220 05.03.2020 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Pestka, zauwazylam ze w Polsce moda na takie paznokcie - 2, 4 malowane inaczej. Gdzie na jakiej plotkarskiej gazecie nie jestem to je widze Tu sie to nie przyjelo. Ja nosze tylko francuski albo amerykanski, a jak solidny kolor to czerwone badz bardzo ciemne prawie czarne. Z czego mi chodzilo - napisalas ze zelowe. Raz mialam i sie nie przekonalam, ale kazdy lubi w czym innym robic. Akryle od lat robilam ale odkad dip powder wszedl tylko na tym jade - latwe, krocej trwa robienie. Mam jeszcze pelno proszku akrylu i plynow i nawet mam profesjonalna UV maszyne co w salonach maja, udalo mi sie kupic okazyjnie wlacznie z extra zarowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.03.2020 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 no ja czekam az sie cholerna zima skonczy zeby Majka w koncu na dworzu sie zalatwiala a nie na swoje pieluszki Ale dzis sama poleciala na ogrodek, zleciala po rampie i pierwszy raz kope zwalila na ogrodku No i nie macie pojecia jak sie z KUPY ciesze slonce swieci, cale 5C na tarasie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 W nowym domu też zrobisz oszklony taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2020 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Mania, mnie to bawi, że takie kolorowe A moja Kaśka nosi wyłącznie odmianę francuskiego (biały jest rozmyty, a nie kreska [ATTACH=CONFIG]441460[/ATTACH]), choć ostatnio jej odbiło wiosennie i ma na jednym paznokciu koziorożca [ATTACH=CONFIG]441461[/ATTACH] Ten dip powder, czyli tytanowe. Może następnym razem Ewa mi zrobi To „ciut” więcej kosztuje niż żel. Lubisz czarne, no to niedaleko od moich ciemnych granatowych, zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2020 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 W nowym domu też zrobisz oszklony taras? mnie pytasz? jak mnie to odpowiem, ze oczywiscie, innego sobie nie wyobrazam. sprawdzilo sie znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Pewnie, że ciebie, TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2020 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Przyszłam sie przywitać wiosną 2020 ... od ostatniego razu mam do przeczytania prawie 70 stron:cool: może zdążę zanim urośnie do 300:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2020 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Gosia, co u ciebie nowego i dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2020 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nowego? dobrego? Hmmm.... rok minął tak szybko, że nie zauważyłam kiedy.... praca, dom, dzieci, w między czasie troche ogrórka - zrobiłam "nowe" meble pod wiatą na podwórku i od września mam w domu licealistkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2020 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Czyli pozytywnie Gratulacje dla licealistki. Pokazałaś u siebie co w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 U mnie jeszcze luty 2019 Zdjęcia z lata szlag trafił A dzisiaj znowu pada... meble teraz bez poduch to nie wyglądają ciekawie.... Planujemy wykopaliska w ogrodzie to zdam relacje, ale czekamy na polepszenie pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Odzywaj się U mnie w tym roku zaplanowane mnóstwo w ogrodzie, ale nie wiem co dam radę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2020 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Mania, zarezerwowałam sobie noclegi w Szczawnicy na wakacje 2020:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.03.2020 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Gosik, no patrz, mialam w tym roku leciec ale sie nie wyrobie z czasem za duzo roboty. chociaz powinnam, sprawdzalam dzis polskich lekarzy i to co chce zrobic tu kosztuje mniej w Polsce wliczajac w to bilet na jakiej ulicy wynelajas? fajnie ze wrocilas, szkoda ze fotki zgubilas. wczoraj u nas facet byl zrobic wycene - jednak myslimy zeby wylac beton z tylu. Zobaczymy tez ile za front zawola. Powiedzial ze nam wycene dzis da - zobaczymy. Jak nie - dalej szukamy. W maju chcemy zrobic tyl przedewsystkim. co prawda macie wiosne od GRUDNIA ....ale u mnie wczoraj cieplo bylo +15C, dzis od rana juz 9. Wczoraj juz gesi lataly (nawet o 2 w nocy slyszalam jak lataja i gdacza) i zastanawialam sie kiedy Robinki sie pokaza. W zeszlym roku pare nadgorliwych juz w lutym przylecialo. No ale wstaje dzis rano, wychodze z Majka na dwor a tu Robinki na dachach sie wydzieraja wiosna idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.03.2020 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Mika zapomnialam, chyba pytalas o wirusa.W calej Canadzie jak na dzien wczorajszy 62 przypadki, z czego najwiecej u mnie w Ontario - 31, na drugim miejscu British Columbia - 27, Quebec 3 i Alberta 1.Na szczescie nie ma zadnej ofiary smiertelnej. Najwiecej z Chin przywleczone, z Iranu i ludzie ktorzy sie zarazlili od zarazonych (zony/mezowie/rodzina). ale wyjdziesz w teren gdzie Chinczykow duzo to oni jako jedynu w maseczkach chodza po ulicy. Biali i inne nacje nie nosza. Jak byl SARS tez tylko oni w nich latali. w Ontario i BC najwiecej Chinczykow to i najwiecej przypadkow, ale bardzo duzo bialych przywiozlo jak tam byli, pracuja tam badz na wakacje lataja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.03.2020 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Ja zarezerwowałam "Nad Grajcarkiem", bo zabieramy też rowery i tym razem będziemy podziwiali widoki z siodełka, może będziemy mieli więcej szczęścia do pogody niż 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.03.2020 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 niezbyt sie orientuje bo tego tam jak wszow, ale chyba gdzies niedaleko centrum? niedaleko wyciagu? Na Slowacje pojedziecie? Do Czerwonego Klasztoru? Na nogach tam poszlam podczas jednej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.03.2020 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 cześć kobitki! Pestka, nie załapałam się na zdjęcia pazurków. Ja jestem dziwna pod tym względem, nie lubię żelów i tam innych wynalazków. Tipsów nigdy nie miałam, mam swoje władnym kształcie, chociaż coś mam kształtne Na ogrodzie jestem w lesie, jeżdżę pomagać koleżance w pracy i coraz więcej mi to czasu zajmuje. Muszę przyspieszyć z robotą, mój za mc wraca, a miałam zagłowek przygotować, tzn kupić wszystko na niego. A ja jeszcze zszywek wszystkich nie wyciągnęłam. Farba do odmalowania stołu czeka. Wirus, akurat ten się mnie nie ima, inne to i owszem Tylko zaczynam się zastanawiać, czy mój będzie miał jak do domu wrócić, coraz więcej lotów zawieszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.03.2020 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Joana, ale przypadkiem nie obstrzykujesz sie?? ja mam bardzo cienkie i slabe paznokcie, co z tego ze tez maja ladny ksztalt jak zaraz sie lamia, a jak umocze rece w kuchni to juz zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.03.2020 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Pestka a te pierwsze paznokcie co pokazalas to tutaj sie Ombre nazywaja. Serio te dip sa drogie w Polsce? A macie tam do kupienia pudry i flaszeczki do tego? czy tylko w salonach do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts