Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Pestka, zauwazylam ze w Polsce moda na takie paznokcie - 2, 4 malowane inaczej. Gdzie na jakiej plotkarskiej gazecie nie jestem to je widze :lol2:

Tu sie to nie przyjelo.

Ja nosze tylko francuski albo amerykanski, a jak solidny kolor to czerwone badz bardzo ciemne prawie czarne.

Z czego mi chodzilo - napisalas ze zelowe. Raz mialam i sie nie przekonalam, ale kazdy lubi w czym innym robic. Akryle od lat robilam ale odkad dip powder wszedl tylko na tym jade - latwe, krocej trwa robienie.

Mam jeszcze pelno proszku akrylu i plynow i nawet mam profesjonalna UV maszyne co w salonach maja, udalo mi sie kupic okazyjnie wlacznie z extra zarowami.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mania, mnie to bawi, że takie kolorowe :) A moja Kaśka nosi wyłącznie odmianę francuskiego (biały jest rozmyty, a nie kreska [ATTACH=CONFIG]441460[/ATTACH]), choć ostatnio jej odbiło wiosennie i ma na jednym paznokciu koziorożca [ATTACH=CONFIG]441461[/ATTACH]

Ten dip powder, czyli tytanowe. Może następnym razem Ewa mi zrobi :) To „ciut” więcej kosztuje niż żel.

Lubisz czarne, no to niedaleko od moich ciemnych granatowych, zielonych :)

Gosik, no patrz, mialam w tym roku leciec ale sie nie wyrobie z czasem :cool: za duzo roboty.

chociaz powinnam, sprawdzalam dzis polskich lekarzy i to co chce zrobic tu kosztuje mniej w Polsce wliczajac w to bilet :bash:

na jakiej ulicy wynelajas?

fajnie ze wrocilas, szkoda ze fotki zgubilas.

wczoraj u nas facet byl zrobic wycene - jednak myslimy zeby wylac beton z tylu. Zobaczymy tez ile za front zawola. Powiedzial ze nam wycene dzis da - zobaczymy. Jak nie - dalej szukamy. W maju chcemy zrobic tyl przedewsystkim.

co prawda macie wiosne od GRUDNIA :rolleyes:....ale u mnie wczoraj cieplo bylo +15C, dzis od rana juz 9. Wczoraj juz gesi lataly (nawet o 2 w nocy slyszalam jak lataja i gdacza) i zastanawialam sie kiedy Robinki sie pokaza. W zeszlym roku pare nadgorliwych juz w lutym przylecialo. No ale wstaje dzis rano, wychodze z Majka na dwor a tu Robinki na dachach sie wydzieraja :wiggle: wiosna idzie!

Mika zapomnialam, chyba pytalas o wirusa.

W calej Canadzie jak na dzien wczorajszy 62 przypadki, z czego najwiecej u mnie w Ontario - 31, na drugim miejscu British Columbia - 27, Quebec 3 i Alberta 1.

Na szczescie nie ma zadnej ofiary smiertelnej. Najwiecej z Chin przywleczone, z Iranu i ludzie ktorzy sie zarazlili od zarazonych (zony/mezowie/rodzina).

ale wyjdziesz w teren gdzie Chinczykow duzo to oni jako jedynu w maseczkach chodza po ulicy. Biali i inne nacje nie nosza. Jak byl SARS tez tylko oni w nich latali.

w Ontario i BC najwiecej Chinczykow to i najwiecej przypadkow, ale bardzo duzo bialych przywiozlo jak tam byli, pracuja tam badz na wakacje lataja.

cześć kobitki!

Pestka, nie załapałam się na zdjęcia pazurków. Ja jestem dziwna pod tym względem, nie lubię żelów i tam innych wynalazków. Tipsów nigdy nie miałam, mam swoje władnym kształcie, chociaż coś mam kształtne :)

Na ogrodzie jestem w lesie, jeżdżę pomagać koleżance w pracy i coraz więcej mi to czasu zajmuje. Muszę przyspieszyć z robotą, mój za mc wraca, a miałam zagłowek przygotować, tzn kupić wszystko na niego. A ja jeszcze zszywek wszystkich nie wyciągnęłam. Farba do odmalowania stołu czeka.

Wirus, akurat ten się mnie nie ima, inne to i owszem :) Tylko zaczynam się zastanawiać, czy mój będzie miał jak do domu wrócić, coraz więcej lotów zawieszonych