mania1220 22.03.2021 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 dwa wysoko to od okapu i od lazienki, nizej od lazienki w piwnicy, ale zobacz z tylu jest rura - cokolwiek ze jest wygiete w dol bedzie dzialalo ze nie bedzie cofac i wwiewac np sniegu czy deszczu do srodka wygieta jedna taczkami Mika, i jak nie ma to zalozyc jakas kratke/siatke zeby myszory nie wlazily. to co pokazalas tez bedzie dzialac tylko daszek trzeba dorobic/dokupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.03.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Mania, dziękuję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Mika, u nas sa dostepne tez takie + kanał ( nazywa sie to czerpnia/ wyrzutnia ścienna z daszkiem) ta ma również przepustnicę samoczynną a tu w grafice google znalazlam jeszcze nawietrzaki, nie wiem czy to nie byłoby lepsze https://www.google.pl/search?q=nawietrzak+z+daszkiem&tbm=isch&ved=2ahUKEwjq09SXzcbvAhWYyCoKHYGwCMMQ2-cCegQIABAA&oq=nawietrzak+z+daszkiem&gs_lcp=CgNpbWcQAzoGCAAQBxAeOggIABAHEAUQHlDw2RZYkecWYMnsFmgAcAB4AIABjAGIAYEJkgEDMS45mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=KvhZYOqWGZiRqwGB4aKYDA&bih=443&biw=1056 Edytowane 23 Marca 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.03.2021 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 czerpnia, nawietrzaki a idzta w cholere za stara jestem zeby sie nowego jezyka uczyc no obojetnie co byle zasloniete, pisalam ze do wymiany powietrza to pewno chodzi o "nawietrzniak". Rura musi byc w srodku bo wtedy od wewnatrz sie zasloni. Ale prawde mowiac - najtaniej jesli ktos chce, w takiej piwnicy - sama wygieta rura zadziala z siatka na myszory. a gwoli myszorow, dzis w tym samym miejscu zlapala sie nastepna, ale tymrazem mysza, szkoda jej, sliczne oczka miala :mad: bylismy dzis w sklepie po pudelko do akwarium dla M zeby rybe mogl zaaklimatyzowac, byl "nasz facet", pokazalam mu moje dzieci Banggai - powiedzial ze wezmie kazde co sie urodzi i jeszcze im osobne akwarium zalozy - ludzie kochaja kupowac urodzone w akwariach ryby. Powiedzial ze mi da kredyt w sklepie - suoer, bedzie na zarelko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.03.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Mania, dzieci będą zarabiać na jedzenie dla swoich starych Super, cieszę się, że udało się je ocalić. Pokażesz jak urosły? Pokazałam mężowi te wywietrzniki. Dziękuję. Z tego co wiem, to tam myszy też jest na pęczki. Siatka będzie konieczna. U mojej mamy w domu myszy zimą się pokazują. Kotka zamiast łapać w domu, przynosi upolowane z pola. Może wychodzi z założenia, że domowników się nie rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.03.2021 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 tak, niech zarabiaja na zarelko powiedzial ze za 2-3 tyg moge mu je przyniesc, moze sie uda zanim drugie sie urodza, ale fajnie by bylo jak sie nowe urodza zeby porownac ile urosna. Mika sek w tym ze ciezko pokazac rozmiar, bo sa male, zblizenie sie robi no i tyle, moge jakiegos pienazka przykleic na akwarium gorzej z tym ze nie ma gdzie kupic jajeczek zeby te zywe wukluly sie, wykupilam wszystko co mieli na amazonie, w sklepach nie ma bo to zacofany kraj - bede musiala sciagnac z innej prowincji kotka prezenty robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.03.2021 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 a teraz cos do posmiania - gardlo mnie boli - serio boli - od smiania, z nosa mi leci, z oczu tez lecialo. wrocilismy do domu, 3:30 schodze do M zobaczyc czy rybe wsadzil w pudelko, patrze a ten sobie popija, pytam czy go pogielo o tej godzinie, cicho babo uslyszalam no tak, wolne to co tam, mial ochote, whisky w kieliszkach no porabalo mi tego chlopa jakis czs potem wyszedl na gore, potem zlazl na dol. Nie zdazyl zlesc - slysze huk jak diabli, psy skoczyly myslaly nie wiem co ale polecialy do drzwi i Manius jape zaczal pilowac. Caly dom sie zatrzasl. Tak jak pomyslalam tak sie stalo - moj szanowny mauzonek zwalil sie ze schodow Uslyszalam tylko ku** fu*** i inne przeklenstwa i stalam i sie rechotalam jak durna na gorze, a jak sie dowiedzialam ze nic sobie nie polamal to juz na glos sie rylam az mi lzy po policzkach lecialy - mowie mu debilu kto to pije whisky tak i kto to pije o tej godzinie i ze pewno za szybko wypil, a wypil okazalo sie ich 5. No i skutki picia "wodki" zrypal sie ze schodow, jutro bedzie siniakow szukal Nikus tez zlecial raz ale z tych na gore, powiedzial ze nie lubi mojego domu M spadl z 4 tylko, ale zaliczyl tylkiem bo pojechal w dol, zatrzymal sie na szafie hehe, mowi mi ze mam szczescie ze mi drzwi nie rozwalil ze szafy mowie mu ze najwyzej jeszcze by oberwal kuchenka mikrofalowa w glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 okropna żona tak z meza sie smiac :lol:dobrze, ze nic nie polamał, bo fige bys miala z roboty co ma ci wykonać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.03.2021 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 no taka franca jestem dzis jeszcze sie smialismy z tego az M buraka zapuscil :lol2: TAR szczescie ze drzwi ze szafy nie rozwalil - bo juz ich nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 24.03.2021 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Mania, wyobrażasz sobie teraz jechać do szpitala?? Dobrze, że się nie połamał. Sprzedaż dzieci opijał Wreszcie jakiś przychód się trafi, nie tylko wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Mika:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.03.2021 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 no, najaral sie jak lysy na wodke a przeciez duzo nie dostane za nie, musza przeciez wiecej zarobic jak nic wiosna jest - dwa komary w domu mam, jeden mnie wnerwia tutaj a drugi w sypialni i nie idzie dziadow ubic czekam kiedy mnie uzra dzis straszny deszcz byl, wiosenny impierwszy ale normalnie ulewa, M latal i mi wciagal donice z drzewkami pod dach - nawet go nie prosilam, tylko powiedzialam ze je musze powciagac bo jak napada nie podniose a przymrozek ma byc niedziele. Wyszedl, zmokl, wciagnal i pojechal do pracy ps. dzieci zyja, zadnego nie stracilam, urosly, wiecznie by jadly, tata w buzi jajka miele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.03.2021 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 U mnie dzisiaj mucha latała. Też nie mogłam jej ubić, bo miejsca nigdzie nie zagrzała. Wreszcie podcięłam róże i hortkę. Dłonie podziurawiłam. Boleśnie sobie o tym przypomniałam, jak poszłam potem do sklepu i ręce spryskałam odkażaczem.U mnie kwitną przebiśniegi i tylko 2 krokusy. Aż nie chce się wierzyć, że za kilka dni kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2021 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Aż nie chce się wierzyć, że za kilka dni kwiecień. starsznie dlugo ciagnela sie zima i przedwiosnie jak nigdy. za to dzis skonczylam porzadki w ogrodzie, wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.03.2021 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 TAR - lucky you NIC nie zrobilam, dopiero wczofraj torby kupilam chodzilam tylko z lupa i ku radosci obwieszczam ze jedna wisteria zyje, niestety nie wiem co z druga, zero zielonego, moze byc tak ze myszor korzenie wpitolil - byla zaraz kolo iglastych co zezarl. Poki co nic nie robie , dzis pada od rana i maja byc przymrozki. Poczekam jeszcze tydzien i sie wezme. kwitnac nic nie kwitnie u mnie, ale pierwszy raz ze wisteria jako pierwsza (po duzym klonie bo ten juz spore paki ma) wypuscila. Zawsze czekalam dlugo jak juz inne mialy male listeczki, ta jest 3 rodzaj jakie miala i wyglada ze najszybciej sie budzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.03.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Zrobiłam porządki w ogrodzie, w domu okna umyłam. Bratki do donic przed dom wsadziłam. Chwalę się, wzięłam się ostro za siebie. 5 kg mniej na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2021 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Joana, chcesz schudnac wiecej? chodz no do mnie ja NIC nie zrobilam bo sprawdzalam pogode i znow ma byc snieg i mroz, nie wyrwalam nawet krzakow zeby sasiednich korzeni nie odslonic, czekam az ta fala przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2021 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 za to jutro sie biore za gruntowne sprzatanie sumpy w akwarium, czyli ponad 150 litrow wody calkowicie wywalic musze, wszystko wyciagnac, umyc i wyszorowac zla wiadomosc - jedno dziecko mi padlo tak ze mam 8. Od poczatku ten jeden byl slabszy i czesto lezal na boku, ostatnie dwa dni nie chcial zbytnio jesc, i tak dzielnie walczyl, dzis maja 20 dni. Szkoda mi maluszka ale i tak niezle ze tylko jednego stracilam. Znalazlam nastepnego chetnego na rybki, Kareem co mi akwarium robil wczoraj powiedzial ze wezmie bo ma klientow co sa leniwi i do sklepow mu sie nie chce jezdzic. Super, z nastepnego porodu mu dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.03.2021 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Mania, rybią mamą zostaniesz. A schudnąć muszę, no i chcę to wiadomo. Ale ze względu na wyniki muszę. Póki co cel jest na ten moment 10, ale na spokojnie bez zabijania się. Najgorsze że póki co luz czuję tylko w biustonoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2021 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Joana, cycki zawsze pierwsze leca w dol ku niezadowoleniu (niektorych) facetow, a potem sie trzeba pakowac silikony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts