joana_ 31.03.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Mój jak mu powiedzialam, to mówi: No tak to my się nie umawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2021 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 ale na co ze zmalaly czy ze bedziesz musiala teraz silikony zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2021 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 tez musze schudnac a na razie tak sie stresuje, ze waga mi w oczach rosnie. mam ochote zwolnic sie z pracy i zajac sie zbieraniem truskawek chyba nic tak nie rujnuje i nie skraca zycia jak stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.04.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Tar, stresy w pracy masz? Ja w silnym stresie chudnę. Więc jak widać ostatnie lata raczej szczęśliwa byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Joana, nawet nie pytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.04.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Mania, jak na pierwszy raz, to i tak masz dzieciowy sukces. Podziwiam wytrzymałość tatusia rybiego, tyle czasu z otwartą japą. Ja u stomatologa parę minut ledwie wytrzymuję Kilka dni temu obcięłam klematisy +/- metr nad ziemią. Wkurzały mnie stare liście na nich i to, że łodyżki nad ziemią miały chude i takie nijakie. Niech się wzmocnią. Pakowałam te obcięte do śmietnika i żal mi się zrobiło, bo już niektóre zielone oczka miały. Pocięłam je na kawałki i po pełnej garści poupychałam pod płotem hurtowni. Dzisiaj poszłam zobaczyć je a one więcej zielonego mają U nas wysyp kwitnących fiołków. Cala okolica zafiołkowana. Za to forsycje jeszcze nie kwitną. Tar judaszek przetrwał zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2021 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Mikka wszystkie 3 przetrwały generalnie wszystko przetrwalo w lepszym badz gorszym stanie:lol2: Dziewczyny zycze Wam wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt. Ja juz odpoczywam, upieklam tylko sernik i zrobilam schaba ze sliwka. Jutro jedziemy do mamy a w poniedzialek maz do tesciowej, a ja planuje ogrodowo sie wyzyc jak pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.04.2021 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 To i ja Wam dziewczyny życzę Świat Spokojnych i zdrowych.U mnie jutro na śniadaniu syn z synowa, a w poniedz odpoczywam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.04.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Dużo zdrowia i spokoju ducha Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.04.2021 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 oj dziewczyny, a ja zycze wszystkiego najlepszego na po swietach i wiosiennie swiat nie obchodzilismy, zlecialo bokiem. u mnie na pol gwizdka wiosiennie - paczki sa na drzewach i krzakach, a o kwiatkach sie nie wypowiem bo nie mam zadnych , za to dzis Robinka u mnie od rana na ogrodku urzeduje i zbiera liscie i smieci i buduje gniazdko. Nie wiem gdzie. Mam nadzieje ze nie w tujach kolo karmnika bo sie pozegna z jajkami sasiad dom sprzedaje, az sie boje kto go kupi. Byli cisi i spokojni. Da sasiadki po lewej sie synowa z dziecmi wprowadzila wiec po spokoju. na weekend odslonilismy fontanne zeb y juz ta plandeka nie walila po oczach - wszystko cale, zadna kafla nie pekla Teraz czekam na cieplejsze dni zebym moga druga warstwa pociagnac tarasy a M wylac beton. Bo patrzec nie moge na takie nieskonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.04.2021 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 zapomnialam napisac ze u sasiadki na mojej "Mongolii" :lol2: biale paki juz widac :lol2: mecze sie z psami, dzis dzien golenia po zimie, zanidbalam okrutnie, nie chcecie wiedziec co na nich jest - TAR bedzie wiedziala napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.04.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Zfilcowałaś je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.04.2021 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 dokladnie pierwszy raz w zyciu no naprawde sie zapuscilam. Manius gotowy ale male bubu bylo na raty je na zmiane robie bo sie denerwuja i nie lubia, zrobilam troche Maje, wsadzilam Maniusia - w miedzyczasie naoliwilam maszynke i zapomnialam - debil ze mnie - nalozyc nakladki, wzielam maszynke i sruuuu go po grzbiecie - na lyso do skory, ma teraz pas startowy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.04.2021 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Trochę szaleństwa w fryzurce zrobiłaś Już mnie denerwuje ta pogoda, teraz sypie za oknem jakimś śniegiem , drobnym gradem czy coś w tym stylu. Przedłużyli znowu obostrzenia, dziecko w domu, oszaleć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2021 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2021 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 macie scallopa, blizej nie zrobie chyba ze jakas kamere wsadze pod wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Manius normalnie czadowy, najnowszy krzyk mody groomerskiej:lol2::lol2: nie wiem o jakim filcu piszesz , moje na bieząco rozczesuje. musze i chce, bo mnie to mega uspokaja i odpreza, one tez lubia takie mizianie wiec korzysc jest obopolna:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2021 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 TAR ja swoich nie czesze, nie lubie jak maja dlugie, tylko na mordce i uszach i ogonie. Moje tez nie cierpia czesania. Sflicowalo im sie w pachwinach i na lapach gdzie leza. Caly dzien nad tym pracowalam. A Manius jak mu tylek wygolilam to udawal ze siedzi Tylek w powietrzu trzymal bo "za lyso" mu bylo no szlak ma Manius extra , jeszcze sie to nie zdazylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2021 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 spoko, jak pierwszy raz obcinalam Kastorka to dziabnelam mu ucho, leciutko ale krwawil jak zarzynany swiniak. wiecej mojego strachu i sprzatania, niz rany. na cito do weta jechalam:rolleyes: moje maja uszka krotko, łapki jeszcze krocej, nadmiary w stopkach wycinam ze 2 razy w miesiacu (o tego to nie lubia) koltuny najczesciej przy uszach sie pojawiaja i na ogonie. ale mam tez fajny spray, z ktorego korzystam przy rozczesywaniu i drugi do stosowania miedzy kąpielami, zadnych silikonow i parabenown nic nie uczula, delikatnie pachnie owocami. psikam na mokry reczniczek i scieram kurz z siersciucha a potem rozczesuje, pusza sie jak po kąpieli firma od kosmetykow polska, produkty super i przyjazne zwierzakom. sprzedaja nie tylko w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2021 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 TAR raz Maniusia zacielam niechcacy, zawyl jakby go zazynali i zucil glowe w moja strone ale mnie nie ugryzl, jakis rok temu. Tez mam rozne plyny i cuda, ale juz takie koltuny mialy ze zaden plyn by nie pomogl. Uszy tymrazem tez na krotko beda bo tez tam babole maja, ale zrobilam im przerwe na pare dni.Moje tez nie cierpia w lapkach ciezia, jak Maniusia zanioslam do psiego fryzjera bo sie poddalam to musialy mu kolnierz na "nie lizanie sie" nalozyc i we 3 robily - dwie trzymaly a trzecia ciela. Ma na wszelki wypadek kolnierz, dali mi jak Maja byla na podwiazaniu w zeszlym roku, trzymam jakby co zeby nalozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts