pestka56 07.05.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Zasilacze w komputerach są uniwersalne. Nie ma znaczenia napęcie. Tylko wtyczka musi być nasza polska, a to sobie kupisz w Apple Store. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Pestka nie wszystkie urzadzenia sa na 110 i 220 narazsprawdzilam moj comp akurat jest to good news, ale raczej kupie nowy i oba zabiore, w Polsce koszmarna cene macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2021 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Odkąd pamiętam nie było problemów z maczkami jeśli chodzi o napięcie. Zasilacze zawsze miały albo przełączanie ręczne, albo automatycznie się przestawiały. Nie wiem czy pisałam, ale nasze pierwsze maczki i monitory (też Appla) przyjechały (w 1991 czy 1992) do PL z USA w walizkach Samsonite Problem był z drukarką i skanerem, ale nie z Applami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 no, Pestka, jak w 88 wyjechalam to malo kto mial compa tu a co dopiero w Polsce ale fakt, pierwszego mialam na spole z bratem zaraz po przyjezdzie, jeszcze na te duze miekkie "dyskietki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2021 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 znalazlam miseczki na amazonie z darmowa wysylka, jaki masz rozmiar?? to se kupie M wys. 12,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2021 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) u mnie 10 rano chyba za wczesnie :lol2: a ja wlasnie sprawdzalam KitchenAid - weszlam na polska strone i pisze ze napiecie na 240 , czyli nie musze brac stad i transformatora?? dobrze kumam? a co z komputerem? szkoda mojego imaca i laptopa, niedawno kupione, TAR pokaz jak kostka transformacyjna wyglada ja wlasnie wypilam 2 pucharki pina colady:lol2: mialam takie ssanie, ze po drodze kupilam wszystkie potrzebne skladniki, zrobilam 1,5 litra tego pysznego trunku co do KA, nam ten znajomy kupil transformatorek i po podlaczeniu pierdnał, prychnął i dym puscil palac silnik (na szczescie w tym blenderze tylko) mezus moj najukochanczy kupil mi pudelko specjalne na 2 wtyki i odpukac 2 lata juz bez problemu dziala. koszt pudla jakies 150 zł. stoi w rogu za Ka i go nie widac. Te z amazona transformatorki to straszny shit ooo taki dokladnie mam, jest akuratny te male z amazona to moze do telefonu by sie nadały, moc tego transformatora musisz dopasowac do silnika swojego KA https://www.eltrox.pl/transformator-230v-110v-500va.html?gclid=EAIaIQobChMIj7mNyoC48AIVkkeRBR2bEgplEAQYAiABEgI4w_D_BwE Edytowane 7 Maja 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 a co za okazje mialas????? nadal nic, u ortopedy....siedze i czekam tak myslalam ze jak kupie juz z polska wtyka KA to wole tak, bo tego najwiekszego mialam kupowac. Kupuje go juz 2-3 lata i kupic nie moge , wysokosc na 12 pokazuje mi ze to small, potrzeba mi 3, jedna na wode i dwa na zarelko zeby kazdy mial swoja, tylko czarne wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) ty poczekaj jeszcze, zaraz zobacze dokladnie te miski co zamowilam. pije z okazji: zawodowo cos mi dzisiaj bardzo wyszlo i bratowa ma urodziny a po trzecie ja stary alkus jestem:lol2::lol2: Edytowane 7 Maja 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2021 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 na stowe zamowilam M, wys. 12, 5 cm, szer. 14 cm, głebokość miski 6 cm. sa akuratne. rozmiar S mial wysokość 8,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 dobra, sprawdze po wymiarach bo moze rozmiary zle napisali uwazaj bo sasiadka znow bedzie zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) dobra, zeby nie bylo ze bladze i szukam a nic nie wiadomo - kupilismy dzisiaj dzialke tez mialam dobry tydzien - lodka sprzedana, akwarium sprzedane, przylecialy oriole i koliberki i na sam koniec wisienka na torcie (wraz na moje urodziny) - dzialeczka a ja co...?? a ja kawe pije bo mam tak zoladek skurczony ze nie ma mowy o % Edytowane 7 Maja 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 no to Mańka gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 thank you :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2021 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Starzej się z uśmiechem, Manieczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.05.2021 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Dziekuj Pestka ale jakie starzej, nowy rozdzial sie wlasnie zaczyna i nowe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.05.2021 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Mania, wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.05.2021 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Mika :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.05.2021 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 wlasnie slysze jak sasiad kosi trawe. Na froncie spryskalam ze dwa tyg temu znow na chwasty - mam ich zero sasiadka obok - zatrudniona firma ktora pryska i byli psikali- wysyp chwastow. Jaki sek placic za cos co nie dziala? Okazalo sie ze pryskaja to zabijaja chwasty gora, ale korzeni nie zabija - wiec chwasciska wyrastaja spowrotem. To po co placic? lepiej skosic/zrownac z trawa albo wyrywac u mnie dalej zimno, normalnie nie da sie posiedziec na ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2021 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 my bylismy dzis na pikniku majowce w Gdyni w Parku Kolibki. Cudnie bylo, trafilismy chwile po deszczy, kupilam 2 roslinki, miod i miodowe upominki na dzien Matki, dobry ser. Byla poalna z roslinami, z wyrobami lokalnymi i byla polana z foodtruckami, tam sie polasilismy na mexykanskie burito i quesadile. pycha. bardzo potrzebowalam wyjsc z domu. Potem zrobilismy sobie spacer po parku, graby pieknie juz ruszaja i wszedzie kwitły polacie zawilcow. W sloncu nawet 16 stopni bylo, w parku mnostwo ptakow dawalo koncerty az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.05.2021 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 burrito nie lubie ale na quesallide jestem jak pies na kosc. Niestety nie wszedzie robia dobre, z wszystkich miejsc jakie tutaj jadlam tylko jedna ma super. No i jeszcze do tego Fries supreme - frytki, na to mieso mielone, smietana, specjalny ser co sie leje i szczypiorek i pomidorki. Czesto w domu to sama robilam. No i SE ochoty i smaka teraz narobilam TAR masz wciry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts