mania1220 28.05.2021 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 ja nie wiem co z tym ociepleniem globalnym? jest 28 maja - a u mnie padal SNIEG :eek: platki takie duze byly ze z drugiego konca domu je widzialam. No jak stara jestem jeszcze nie widzialam zeby w takim okresie, koniec maja sypalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.05.2021 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 odgapione od TAR miseczki, w koncu kupilam przedwczoraj jeszcze nie uzywane, narazie umyte sie susza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2021 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 i co myslisz, fajne? my jestesmy zadowoleni, psy chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.05.2021 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 ja jestem zadowolona bo fajne, a czy psy - okaze sie dzis jak bede karmic. moje stare tez maja wkladane miseczki, tyle tylko ze na glebokosc takie same ale szerokosc wieksza, mam nadzieje ze japy im wejda bez usmarowania sie? Ale skoro Bialasy jedza ok to i moje czarne diably tez powinny. Dzisiaj fryzjer sie im klania, juz wszystko czeka a Maja wyniuchala jak tylko torbe zobaczyla ze biore ostoje sie jak glupi osiol znow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2021 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 moje byly 2 tygodnie temu :Da michy przynajmniej elegansie i estetyczne a takie wyzsze sa wygodniejsze i lepsze dla psow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.05.2021 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) moje stare miseczki sa podniesione alke czas byl na cos nowego Maja lysa, za to moje plecy nie tego, trzeba przerwe przed drugim. ciekawe czy znajde ta golarke w Polsce , musze poszukac ps. bardzo szybki update - maszynka jest Edytowane 29 Maja 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 30.05.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Ksiądz się lekko na nas obraził, nie chcieliśmy żadnego dobry Jezu itd. więc prowadziliśmy go w rytm dżemu do kołyski i paru innych kawałków. Czasami mocnych rockowych. Jestem zryczana, zła na niego, że już go nie ma i wszystkie uczucia świata mam..w planach prace ogrodowe na cały tydzień, żeby zająć glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.05.2021 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Joana, przytulam mocno. Najchętniej popieliłabym razem z tobą ogródek, posuń się, bo podepczemy roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.05.2021 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Mmika, przyda się zawsze ktoś do pielenia. Parę czosnków tych malutkich sobie nie chcący wypielilam. A teraz w kilku miejscach mam parę rzeczy, co czekam czy to chwast czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.05.2021 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Joana, nie wiem co powiedziec, usciski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.05.2021 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 a ja mam zlodziejaszka w ogrodzie, juz drugi dzien wstaje i rozwalone koliberkowe i oriolow picia, COS wypija mi nektar I wyzera Oriolom dzem pare zwierzakow to moze zrobic - niedzwiedz, nietoperze, latajace wiewiorki, szop pracz i opossum. Niedzwiedzia nie bylo bo bym pazury na slupie zobaczyla i lampka pod spodem bylaby polamana - chociaz by to nie bylo nic dziwnego jakby wlazl, nietoperz i latajaca wiewiork tez nie - bo one z haka by nie sciagly, zostaje szop i opossum - oba sa tutaj w lasach. Dzis futerko znalazlam na poidelku oriolow, dwa wlosy ale styklo, tylko nic mi te wlosy nie mowia ktore z tych dwoch. Wlaza az na gore na pergole i wczoraj przesunely cale koliberkowe picie, a dzis urwaly. Narazie nie wiem co zrobic i jak zabaezpieczyc, najlepiej przewiesic ale juz nie ma gdzie - wszedzie wejda. dzis za to rano psy polecialy przez 6 rano na ogrodek i wrocily z dwoma koscmi z zeberek! modle sie zeby trucizny nie bylo - ktos nawzucal mi na ogrodek, nie wiem w ktorym miejscu. Wczoraj czulam ktos grilla robil ale nie wiem kto. Idioci sa jak wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.05.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Jeszcze się z tym nie spotkałam, żeby kości podrzucić. Ja notorycznie zbieram śmieci od sąsiadów. Albo wysypią tak, że połowa za kubeł spadnie, albo klapy nie zamkną. Mój już powiedział, że zrobi jakaś ściankę drewniana od tej strony, bo patrzeć niemożna na ten bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2021 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 no wlasnie. niektorzy ludzie to tępe matoły. albo wiate od śmieciowa wprost pod twoim oknem, albo syfia tak, ze strzelic w łeb to malo. a juz najbardziej wcurw mnie łapie jak taki dżolek kupi sobie psa (bo przeciez na zaje...szczej posesji trzeba miec psa) i nie postawi budy ani kojca przed swoimi oknami tylko walnie przy ogrodzeniu sasiada niech jemu smierdzi moczem i wali qpą no i niech piesio szczeka pod oknem sasiada a nie wlasciciela. i niech ten pies gnije w tej klatce do konca swojego zywota, bo przeciez debil jeden z drugim psa "ma" ale na spacer czy spedzanie z nim czasu juz nie ma checi. albo po co pchac zielone do workow, ktore gmina dostarcza lub do kompostownika jak prosciej wywiezc chwasty i trawe do lasu. typowy polski kurwidołek. wiecie jak mnie to wpienia. we mnie sie wtedy budzi taki agresor. i sila sie powstrzymuje przed zruganiem alb wyskoczeniem na piąchy. sluchajcie taki temat. zauwazylam, ze jeden z sasiadow uwiezil sarne, nagle pojawilo sie u niego na posesji (ma tam lasek sosnowy) ogrodzenie z siatki lesnej i przejezdzajac zauwazylam, ze sarna tam chodzi, na pewno nie moze sie wydostac i sama sie nie zamknela, widac ze jest bramka wejsciowa. co robic w takiej sytuacji, bo na moje to nie bardzo legalne "zabrac" sobie sarne, ktora do tej pory hasala po lesie. czy posiadanie kasy i mniemanie o sobie pozwala na takie zachowanie? i gdzie zglosic taki fakt, do lesniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.06.2021 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 Ja bym do leśniczego zgłosiła.A swoją drogą po co komu sarna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2021 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 nie wiem Joana, to bardzo dziwni ludzie z ego wielkosci kuli ziemskiej, moze chca sie pochwalic przed znajomymi? ale to typ zwracajacy uwage wszystkim ale sami jakos sie do swoich uwag nie stosujacym. tak myslalam zeby lesniczemu powiedziec. zwierzaka mi szkoda, bo powinien hasac po lesie i polach a nie w zagrodce 5x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.06.2021 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 i jak tam? sarenka dalej tam jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.06.2021 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 moj M przylapal szopa w nocy jak wyzeral dzem z Oriolowatego poidelka. O 2 w nocy. Jak skonczyl to oproznil koliberkom picie musze na noc wszystkie 3 sciagac i wieszac rano zeby sobie poszedl. M nagral mi filmik ale latwo nie bylo - w jednej rece latarka w drugiej tel trzymal sluchajcie, M dzis wchodzi na bank a tam 3 tys $ - niewiadomo skad. Nie jest to pomylka banku, to jest jakas pomylka jakiejs zewnetrzej firmy. Niewiadomo kogo. Kazalam mu nie tykac i czekac co sie stanie. Jakies 25 lat temu tak nam wplacili ale bank sie pomylil, musielismy im powiedziec i sobie zabrali zeby wplacic tam gdzie miualo isc. O ile z bankami nie ma problemu - tak z firmami zewnatrznymi jest problem i w wiekszosci nie do naprawienia. Czyzbysmy sie wzbogacili o 3 tysiace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.06.2021 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 czy ktoras ma doswiadczenie z Fedexem w Polsce???? papiery mialy dzisiaj przyjsc do cioci, przesuneli na jutro bo opoznienie. Jutro cioci nie ma w domu. Czytalam jak najgorsze opinie o Fedexie w Polsce. Tutaj dzialaja bez zazutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.06.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 U nas Fedex jest mało popularny, głównie DPD albo DHL. Mojemu kiedyś też ktoś dokumenty przysłał fedexem, ale chyba wszystko ok było. Ja miałam ostatnio jakiś przelew na 6 zł. Napisałam do banku, że nie znam osoby. Odp mi, że bank nadawcy nie zgłaszał reklamacji. A to jakieś doładowanie z tel. Więc się wzbogaciłam o całe 6 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.06.2021 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2021 dwa razy slalam Fedexem papiery do PL dla Mlodej, za kazdym razem doszlo, ale ona w wiekszym miescie i w domu zawsze ktos jest. Nie wiem kto fedexa rozwozi po Polsce, czytalam ze jacys zewnatrzni kurierzy - tutaj Fedex rozwozi. Problem ze przeniesli date dostarczenia, a akurat ciocia z wujkiem na badania jada do innego miasta. Z Fedexem do kitu jest bo trzeba byc w domu. Zadzwonilam do Fedexa w Polsce, mila kobitka wstawila info ze sie zgadzam zeby koperte zostawic w drzwiach. Czy to zrobia? nie wiem. Zobaczymy jutro. Jak nie to stracona kasa bo moga kazac jechac odebraz z 100km od domu co odpada. Bede musiala poslac czyms innym, UPS albo dhl wlasnie. Do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts