mania1220 21.07.2021 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2021 TAR oczywisice ze pplacisz ile sie da zeby psa ratowac, ja niestety miaslam podwojny problem z Seniorem i nie ratowalam a ulzylam :sick: ale patrze na ceny, bo czasem zdaje mi sie ze biora z nieba i jak im sie widzi, bo jesli za kastracje zaplacilam 600$ wliczajac uspienia, igly, plyny, antybiotyk i przeciwbolowe - czyli wszystko to samo co teraz plus wiecej co zrobili - przeczytasz na dole - a oni chca za czyszczenie wziasc - odcinajac wyrwanie zeba) 930 to cos tu jest nie halo? z checia bym poszla do kogos innego i na bank znajde taniej, sek w tym ze od poczatku do nich przyzwyczajona jestem i dobrzy lekarze tam sa i sama opieka tez i wszystkie laski co tam pracuja. A lekarzy tam jest chyba z 5 jak nie 6. Manius jak byl maly zaplacilam mniej za : zaszycie przepukliny urodzinowej, wyrwanie jednego zeba bo krzywo wychodzil, kastracje i chipa . Podejrzewam ze odbijaja sobie za to jak zamknieci byli i duzo odeszlo ludzi bo np. inny vet wzial jakiegos zwierzaka na operacje a oni nie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.07.2021 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 zawialo cisza, to powklejam cos wersja z czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.07.2021 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 wersja z jasnym (deski z szopy????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.07.2021 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 oba sa ladne ale czern bardziej za mna przemaweia bo jest wyrazista tak by bylo super - i basen z przodu i Stajnia Augiasza - na bank tam jest wyzej, przynajmniej scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.07.2021 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Fajne te stodoły. I wszędzie tak czyściutko Wczoraj pakowałam na strychu plewy, gdy wracaliśmy do domu modliłam się żeby nikt nas nie zatrzymał czy stłuczki nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Mania dzieki, o to mi chodziło drewno tez do mnie przemawia skopiuje sobie focie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 a jakby ktos znalazl jeszcze jakies elewacje czarny (ciemny grafit) plus cegła, ewentualnie corten czy drewno bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Mika dlaczego?? co sie dzialo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Mika dlaczego?? co sie dzialo???? pewnie auto po dach zawalone tymi worami bylo, a policja sie czepnie i przy stłuczce niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 no bo Mika napisala oszczednie i kaze zgadywac zamiast rozwinac temat napiecie smieciowe buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 ok, wklejam nie chodzi o style nawet ale o polacznie kolorow badz poacznie cegly z "czyms" z "czyms" bo nie musi byc deska - chociaz bardzo mi sie podoba, ale deski sie boje bo deska wiadomo co sie z nia dzieje po czasie, bardziej myslalam o siding (nie wiem jak sie po polsku nazywa) ze jest metalowy badz z jakiegos tworzywa czyli "plastyk" badz cus innego TAR chyba wiesz o czym gadam i co mam na mysli? trochu tego bedzie , uzbroic sie w cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 nie wiem co wkleilam wczoraj w nocy,, mam lenia sprawdzic, jak sie powtorzyla fotka to sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 pytamie za 100 pkt - co to jest za drzewo?? krzak? wyglada jak akacja badz jak Sunburst (Glediczja), cos jeszcze jest ze tak samo wyglada? bo podobno nie akacja a napewno nie glediczja - chyba ze i ja i oni sie myla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Sumak octowiec, pieknie sie przebarwia jesienia. Niby ekspansywny ale mozna przycinac. Osobiscie bardzo lubie, jakies takie wspominki z dziecinstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 ok, debil ze mnie mam na ogrodzie w donicy od zeszlego roku, na jesien go w ziemie juz wsadze, patrz, wszedzie je tu mam i mi totalnie z glowy wylecialy - uwielbiam je! wypatrzylam dwa, ciekawe ile ich naprawde jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 nie ma to jak walniecie samooceny:lol2::lol2: moze ty nie pisz tego tak publicznie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 no wiesz, jak juz sama sie do siebie przyzwyczaje ( a robilam takie samooceny nie jeden raz ) to bedzie mi latwiej mi zniesc jak ktos bedzie mial zamiar mnie zwyzywac od idiotek i kretynek :lol2: wiesz, wiesz, co cie nie zabije to cie umoicni - czy jakos tak? deprech mi bedzie obcy z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 no to moj Sumak wliczajac w to czarenuchy i Maje z Szopenem na glowie po walce z Maniusiem - gdzies jej kucyk zwial. moze nie bede czekac do jesieni, juz mam miejsce na niego (po krzaku ktory mi nornica zezarla) , jak byl od kupna w donicy to chyba nie ma roznicy kiedy posadze. Sek w tym ze akurat ta donica jest do kitu, nie takie jak te obok betonowe, ta jest plastykowa i franca szybko sie nagrzewa i szybko woda tam wysycha. BEA - pytalas sie jaka mam wode w bajorku - nie leje zadnych antyglonow ani PH nie sprawdzam ani nic w tym kierunku nie robie, wlewam tylko troche chloru co dwa dni no i...powstala nowa sciezka, ale ogrod dalej nie skonczony a jakbym wyciagla te kamienie ze srodka to woda niebieska sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.07.2021 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Taka zakurzona byłam Niby się obmyłam i przebrałam ale pod prysznicem woda czarna leciała że mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 ej no ten sumak twoj to rasowy, nie robi takich odrostow jak te na fotce wyzej dawno fontanny nie pokazywalas, masz cudo wode. u mnie zielona ale o dziwo czysta, za to pelna żab i kąpiących ptaszorów. cos za cos Mikka teraz brudna ale jak wyczarujesz lokum to klekajcie narody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts