mania1220 31.07.2021 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 z serii "wszystko sie da" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.07.2021 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 pod pieterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 pieterko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.07.2021 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 TAR to tak po kolei pozbyc sie czerwonej cegly po wyschnieciu wyglada tak no ale cholerstwa nie ma w Polsce :mad::mad: zalozenie bylo takie - z czernia : a gdyby one byly szare o odlot zupelny a na domu juz normalne, to od tych polskich producentow grafit tez jest ladny ale jedna konkretna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.08.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 W tej obórce słomy i sieczki nie ma? Normalnie zapłaczę się z zazdrości na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.08.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 szara tak sobie mi sie podoba ale ta czerwona z czarnym miodzio i ta ostatnia z grafitem tez miodzio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Mika na co Ci ta sloma i sieczka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 TAR bo nie widzialas szarych domow wiesz, tutaj sie nie wykancza domow jak w Polsce, 90% to cegla , reszta to siding a stucco jak w Polsce to 1% to co mam ja na domu to nie sa plytki, to pelna cegla. Wiec jest kwestia przyzyczajenia, od zawsze mi sie szare podobaly, ja niestety trafilam na bezowe cegly szare cegly z czarnym to akurat moja wizja, jak znajde to wkleje. Sek w tym ze majac taka cegle (ceglopodobne plytki itp) nie trzeba sie o chalupe martwic ze szczernieje, kolor sie zmieni, ze trzeba odswierzac na wiosne itp itd. Ze gdzies sie cos odlupie i odleci. No wiesz o co mi biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2021 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 wiem wiem, to ja mam teraz inny etap w zyciu - mniej szarosci i dlatego najgorsze, ze wszystko tak szybko mi sie nudzi, nie umiem poprzestac na jednym stylu i w nim sie ciagle poruszac. dzis mi pasi cegla a jutro znowu beton czy drewno. generalnie klopot:sick:. widzialas moja sypialnie, juz bym pozmieniala a w sylwestra ja robilam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2021 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Mika na co Ci ta sloma i sieczka :lol2: bo biedna sama musi ze swojej oborki oprozniac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 no wlasnie temu pytalam po co jej ta sloma, dopiero co sasiadowi oddala :lol2: a wiesz co, moze to kwestia nawyku, przyzwyczajenia, a moze tego ze tutaj domy inaczej wygladaja - ale tutaj sie te domy w cegle nie nudza w srodku - inna sprawa nie dotykaj sypialni bo zajebista jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 pieterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2021 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 cudo:D jest i sianko dla Mikki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 to raczej sieczka ze slomy, ale slyszalam ze gdzies tam siano tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.08.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Sąsiad po odpuście ( wczoraj był) ma słomę zabrać. Na moje nieszczęście sąsiadka powiedziała mi, że on niesłony bardzo jest. A zna go od zawsze, bo to jej chrześniak. Raz jedna pani do mnie zadzwoniła, że wzięłaby dla królików. Mąż mój jak mu o tym powiedziałam, mówi mi - dzwoń do niej i odwołuj, szkoda królików. Na razie zrobiliśmy sobie kilka dni wolnego i ten nadmiar słomy w oczy mnie nie kłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 to jak nasmieci po odpuscie to juz ok bedzie :lol2: u mnie tez wolne - long weekend. Co z tego jak slomiana wdowa jestem, polowka moja sie byczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) no i sa, oba, stawiam na to ze to sumaki, ale nie maja kwiatow Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 ja nie wiem czy to sumaki a nie jednak ten bożodrzew, sumaki chyba sa bardziej owlosione a nie takie blyszczace. z tym hydrantem nie wiem o co chodzi ale w ogrodzie fajowo, moglabym poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 inne liscie TAR sumaki maja lekko postrzepione a bozydarki proste, wygooglalam je. Jeszcze czarny orzech ma podobne (do sumaka) ale to raczej jak drzewo rosnie, nie krzaki a tam trzeba ogarnac drzewa bo zapuszczone, poodcinac, czesc usunac i bedzie jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.08.2021 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) wykonczy mnie to drzewo normalnie, wlazlo mi dom glowy i wyjsc nie moze tu sa wsie trzy: sumak, bozydarek i czarny orzech bozydarek w srodku, widac ze bez zabkow i na samym dole ma jeszcze takid dupki, a na koncu jest czarny orzech, wiec na 100% nie jest to orzech bo tego prowadzacego liscia nie ma na orzechu a tam jest. I mowie ze to sumak , chyba ze Elfi sie jeszcze wypowie, moze jeszcze jakies drzewo takie jest??? TAR a i patrzylam nawet wczoraj na osiedlu u mnie - nie wszystkie maja kwiaty(czy owoce), te czerwone wlochate, jedne maja drugie nie nawet jak rosna obok. a z ciekawostek - moj sumak w donicy to inna domiana, mam ta liliputkowata i ma inne liscie, jest po prawej Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts