joana_ 18.09.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 To takie niby pierdoły, ale cieszą. A no i jeszcze w kuchni nad jednym blatem doczekałam się oczek. Też czekały w garażu z 5 lat No i idą lampy na hol, na razie tylko górne. Spóźnili się z wysyłką, no i będą czekały na zamontowanie do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2021 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 radosc Gucia co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.09.2021 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 A ile się razy pokłóciliśmy przy tych pierdolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2021 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 życie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.09.2021 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 radosc Gucia co??? Spakowałam resztę słomy do worków. Sieczkę jeszcze mam. Joanna, świetnie ci idą zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.09.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Mmika, konia sobie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.09.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Kozę, one wszystko jedzą Raz jedna dziewczyna chciała dla królików, to nie daliśmy. Stara zakurzona słoma, żal nam się królików zrobiło. Kiedy posadzić tulipany, żeby nie było za późno ale też żeby im palma nie odbiła i nie wzeszły w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 dziewczyny na ogrodowisku sadza w pazdzierniku ale przy dzisiejszych porach roku to na dwoje baba powrozy. ja tylko raz sadzilam tulipany - w pierwszego sylwestra:lol2: niewiele z nich przezylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 19.09.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Ja będę w tym tygodniu sadziła, albo w następnym. Możesz i do grudnia wsadzać, ale mało przyjemne grzebanie w zimnej ziemiiAntka miałam teraz chorego, to siedzieliśmy w domu jak grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.09.2021 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 e tam tulipany, konkretnie z bani trzeba jak sasiad Steve'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.09.2021 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Joana fajnie wyszlo. Podoba mi sie ta tapeta w przedpokoju, stol tez bardzo ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.09.2021 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Czy to zioła do rosołu ? Mania, tapeta leżała 5 albo 6 lat i czekała na swoje miejsce. Teraz co na nią spojrzę to się usmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.09.2021 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 albo do ciasteczek bylo wiecej, jeszcze te dwa kwadraty z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.09.2021 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 wlasnie zerwalam caly bluszcz ze sciany z boku, zanim sczerwienieje zebym syfu nie miala, krzaka podcielam, wode z mieniam w bajorku - jeszcze z miesiac sie naciesze, i teraz zabieram sie za olejowanie scianki miedzy domami co nie pomalowalam. Upal sie robi, ostatni zdaje sie, potem na leb na szyje poleci. M sie kapal ze Steve'm raz nawet w nocy, mysmy z Sahara nie chcialy wlazic. dopatrzylam u nich wielka pnaca hortke - nie wiem jak jej nie widzialam nigdy? ale nie zakwitla im w tym roku. Nawet nie wiedzieli co to za krzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2021 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 a zioło normalne legalnie czy wersja lecznicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.09.2021 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 wersja lecznicza tylko na recepte, jest tez drozsza niz normalna i ona dopiero jest robiona na "lecznicza" , ten sam krzak ale przerobiony. Nie ma leczniczego krzaka . Kazda prowincja ma inaczej ale u mnie w Ontario mozna legalnie sobie posadzic 4 krzaki na dom (nie na osobe), mozna miec przy sobie legalnie 30gr (chyba ze lecznicza i trzeba wiecej np. na caly miesiac moze wyjsc 150gr). Kupic moze kazdy kto skonczyl 19 lat, czy to w sklepie "z ulicy" (licencjowanym) czy na online czy w rzadowej placowce online ontaryjskiej. Online przysylaja. Palic mozna w domach, na ogrodkach, w bloku na balkonie, w parkach, na chodnikach. Bez potrzeby pokazywania frecepty - no bo rekraacyjna jest legalna. Ale nie mozna palic w szpitalach, kolo szpiytali, w szkolach i obok, w samochodach, nie mozna nacpanym kierowac itp itd. on ma nielegalnie busz posadzony bo jak pisalam mozna tylko 4 krzaki z tego co mi mowili on nie pali, hoduje dla tescia (na cos chory jest) i dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.09.2021 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2021 zaczelam skupowac raczki do kuchni - zdecydowalam ze chce te same co mamy. Jeden sklep zaliczony - mieli 23 - wzielam wszystkie, a potrzebuje jakies 100. O ile nie wiecej, musze jeszcze raz kuchnie rozrysowac dokladnie i zobaczyc. A M dzis mi kupil lozko do Polski nowe On moje bierze. teraz bedzie wielkie loze. Niestety tanie nie bylo ale cale z solidnego drzewa zrobione - chociaz nie widac bo cale tapicerowane. No i zadne made in China, nasze tutejsze w Montrealu robione. Niestety czas oczekiwania 5 miesiecy. Podobno tak ciezkie ze sam zaglowek 3 chlopa wnosic musi wkleje i pokaze jaki material wybralam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2021 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Mania ale nowych wlascicieli naucz koliberki dokarmiac, one juz przyzwyczajone ze u Ciebie maja wikt i opierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.09.2021 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 koliberki w zeszlym tyg ostati raz byly, juz odlecialy nowych co dom kupie nie poznam, jedyne co moge zrobic to zostawie im w "domku ogrodnika" poidelka, moze sami wpadna na to widzac poidelko i haka na slupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.09.2021 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2021 no wiec lozko, u Steve'a i Sahary widzialam, ale teraz dopiero na weekend poszlam cyknac - z mysla ze sama sobie takie zrobie jakby co. Ze wieksze niz moje i ze ma wyzszy zaglowek - zle stanelam do zdjecia, lozko ma 208 szerokosci i 223 dlugosci, na zdjeciu wyszlo wezsze cyklam w niedziele rano jak wstalismy. Wczoraj we wtorek pojechalismy do sklepu gdzie zostalo kupione no i bylo - tylko w sklepie mieli mniejsze, takie jak ja mam ale co sie okazalo?? w piatek fabryka przestala je robic zadzwonil gostek do nich proszac zeby jeszcze jedno zrobili bo zamowienie z meblami od nich ma przyjsc - nici z tego Wiec mowi ze mozemy wybrac inne z katalogu od nich, jest drozsze ale lepszej jakosci (to ma wiecej pazdzierza w sobie a te drozsze drzewo). Cena nas powalila z nog ale M powiedzial zebym sobie wybrala ktore chce. Na szufladzie mi zalezalo - na posciel czy koce czy cos innego. Mozna bylo tez zrobic dwie z boku tylko i nawet z pojemnikiem w srodku ale juz za duzo wyszlo - jedna szuflada mi styknie. Byly tez z guzikami ale zdecydowalam bez guzikow. Zaglowek wysoki na 165cm wiec spory a taki chcialam (wyzszy niz tamten) i na 208 szerokie. tylko podstawa bedzie inna bo chce ta szuflade - przez to bedzie wyzej - nie cierpie niskich lozek, jak siedze nogi mi musza zwisac w powietrzu, z boku bedzie tak a material wybralam szenilowaty w szarym jasnym, ten co pierwszy na gorze jest lozka kilka wlasnie roznych konfiguracji maja i zanim sie kupi trzeba wybrac co maja zrobic i jaki material, skory tez mieli, ale nie chcialam. Tak ze teraz musze czekac 5 miesiecy a dokladnie - az do powrotu do PL bo dopiero wtedy otworzone bedzie i skrecone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts