Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo dostalam wiadomosc na email a tu nic nie bylo

moj M wymyslil wczoraj ze jak juz duze loze bedzie to sie wprowadzi do mnie a mi zatyczki do uszu kupi :rotfl:

juz raz to zrobilismy, niestety mnie uszy bolaly po nich wiec dostal eksmisje :lol2:

jade zaraz obraz odebrac ze sklepu i podjade zobacze materace

zaoszczedzilam dzisiaj 380$ bo mi facet wyslal oferte na pot filler jak go zaznaczylam, noweczka niesmigana

p-1001031617.webp

nie wyobrazam sobie ze go miec nie bede , trzeba bylo kupic :yes: teraz juz firmowka jak moj kran, ale jeszcze kran musze kupic ten co mam - dotykowy. I sie modlic ze polskie rurki sa takie same jak tutaj a jak nie to ze mozna przerobic :cool:

obraz odebralismy, M sie bardzo podoba, potem pojechalismy ogladnac materace na moje nowe lozka - no i kuoilismy materac. Nalezelismy sie na kupie, wracalismy do jednego, ponad budzet kosztowal ale nic to - mam ten co chcialam - ma oddechy, powietrze przelatuje przez niego, naokolo cos tam ma jeszcze - jako na jedynym sie siadlo na rogu i sie siedzialo a nie zjezdzalo no i to co zawsze chcialam - ze jak juz M przyjdzie spac (i wsadze te cholerne zatyczki) to sie moze wiercic, krecic, wstawac i sie klasc spowrotem a ja tego na swojej stronie czuc nie bede :yes:

TAR - 20 cm moge pomarzyc, ten materac ma 44.45 cm wysokosci (sam materac, pod materacem boksa sie nie liczy)

IMG-1093.jpg

zludne na zdjeciu, nie wyglada na tyle a jest

My kupiliśmy ostatnio pościel, całkiem fajna, biała, ale z poszwą. Chyba innych kompletów u nas nie ma. Trzeba by było osobno wszystko kupić. Jutro mojego zapytam skąd braliśmy, bo to on zamawiał.

Teraz na wakacjach mieliśmy takie wysokie łóżko, dziwnie się czułam. Materac miało miękki bardzo. Po dwóch nocach z Antkiem się zamieniliśmy, on na to wielkie łoże, a my na rozkładana kanapę. Połamało nam kręgosłupy.

Kuchenka też nie moja bajka, fajnie wygląda, ale ja też wolę płasko na blacie. No i gazu my nie mamy pociągniętego do kuchni.

Mania, ty kupujesz i kupujesz, zanim wyjedziesz to z 5 kontenerów będziesz potrzebowała ;)

No widzisz Joana, co kraj to obyczaj no i inne nawyki, ja znow nie moge na niskich spac. Twardych materacow tez nie moge, teraz mam nalozone jakies 15cm gabki tej co nabiera ksztaltu jak cialo, jest to jedyna zecz ze pozwala mi spac i wstaje bez bolu, mam zrypany kregoslup, a dokladnie dyski mam poprzerywane , na twardszym nie dalam rady spac a rano wstac z lozka nie moglam tak bolalo, to samo z niskimi lozkami - nie moglam sie podniesc.

A kuchenka - moja kuchnia tak jak ta co tu mam - jest zupelnie inna niz macie w Polsce, na nowoczesna kuchnie tez bym poszla na plaska kuchenke, ale w takiej kuchni poprostu gazowe palniki wygladaja ladniej i lepiej. Nie ze lubie bo nie cierpie myc i szorowac palnikow i w srodku , ale ladniej wyglada no i co zrobic? :lol2:

jeden kontener i musza tak spakowac ze sie zmiesci.