TAR 23.09.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 te przescieradla z mazur sa lepsze niz ikeowe i tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.09.2021 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 wlasnie znow tam siedze, problem jest jeszcze jeden - wysokosc materaca szukam czy maja na wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 ten dywan pokaz co go kupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2021 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 wlasnie znow tam siedze, problem jest jeszcze jeden - wysokosc materaca szukam czy maja na wysokie na moj pasuja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.09.2021 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 no i kit moja droga z tym sklepem, do 20 cm grubosci z gumka, a moja materac bedzie 30.5 - 38cm grubosci. Tutaj mamy przescieradla na takie nazywaja sie "deep pocket", teraz tez tak mam normalnie jak nie urok to ptaszki na szybe sraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.09.2021 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 dywan bardzo prosty jest, ale jak mowilam - mialam go i mi sie podobal, kupilam przed drzwi ale sprzedalam bo czarny wsadzilam, jasny by zaraz upaciany sie zrobil, tak ze w ciemno nie biore tu w dwoch roznych swiatlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2021 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 co sie przejmujesz, mlody z kanady ci wysle jak zabraknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.09.2021 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 ciekawe co napisalas i co wymazalas bo widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.09.2021 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 obraz kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2021 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 ciekawe co napisalas i co wymazalas bo widzialam a nie bardzo wiem o co chodzi? prąd i net mi wczoraj wysiadl od tych wichur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.09.2021 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 bo dostalam wiadomosc na email a tu nic nie bylo moj M wymyslil wczoraj ze jak juz duze loze bedzie to sie wprowadzi do mnie a mi zatyczki do uszu kupi juz raz to zrobilismy, niestety mnie uszy bolaly po nich wiec dostal eksmisje jade zaraz obraz odebrac ze sklepu i podjade zobacze materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.09.2021 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 zaoszczedzilam dzisiaj 380$ bo mi facet wyslal oferte na pot filler jak go zaznaczylam, noweczka niesmigana nie wyobrazam sobie ze go miec nie bede , trzeba bylo kupic teraz juz firmowka jak moj kran, ale jeszcze kran musze kupic ten co mam - dotykowy. I sie modlic ze polskie rurki sa takie same jak tutaj a jak nie to ze mozna przerobic obraz odebralismy, M sie bardzo podoba, potem pojechalismy ogladnac materace na moje nowe lozka - no i kuoilismy materac. Nalezelismy sie na kupie, wracalismy do jednego, ponad budzet kosztowal ale nic to - mam ten co chcialam - ma oddechy, powietrze przelatuje przez niego, naokolo cos tam ma jeszcze - jako na jedynym sie siadlo na rogu i sie siedzialo a nie zjezdzalo no i to co zawsze chcialam - ze jak juz M przyjdzie spac (i wsadze te cholerne zatyczki) to sie moze wiercic, krecic, wstawac i sie klasc spowrotem a ja tego na swojej stronie czuc nie bede TAR - 20 cm moge pomarzyc, ten materac ma 44.45 cm wysokosci (sam materac, pod materacem boksa sie nie liczy) zludne na zdjeciu, nie wyglada na tyle a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.09.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 My kupiliśmy ostatnio pościel, całkiem fajna, biała, ale z poszwą. Chyba innych kompletów u nas nie ma. Trzeba by było osobno wszystko kupić. Jutro mojego zapytam skąd braliśmy, bo to on zamawiał. Teraz na wakacjach mieliśmy takie wysokie łóżko, dziwnie się czułam. Materac miało miękki bardzo. Po dwóch nocach z Antkiem się zamieniliśmy, on na to wielkie łoże, a my na rozkładana kanapę. Połamało nam kręgosłupy. Kuchenka też nie moja bajka, fajnie wygląda, ale ja też wolę płasko na blacie. No i gazu my nie mamy pociągniętego do kuchni. Mania, ty kupujesz i kupujesz, zanim wyjedziesz to z 5 kontenerów będziesz potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.09.2021 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 O dywanie miała jeszcze napisać, bardzo mi się podoba. Ja szukam do sypialni, mam coś tam na oku, ale muszę się powstrzymać jeszcze z wydatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.09.2021 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 No widzisz Joana, co kraj to obyczaj no i inne nawyki, ja znow nie moge na niskich spac. Twardych materacow tez nie moge, teraz mam nalozone jakies 15cm gabki tej co nabiera ksztaltu jak cialo, jest to jedyna zecz ze pozwala mi spac i wstaje bez bolu, mam zrypany kregoslup, a dokladnie dyski mam poprzerywane , na twardszym nie dalam rady spac a rano wstac z lozka nie moglam tak bolalo, to samo z niskimi lozkami - nie moglam sie podniesc. A kuchenka - moja kuchnia tak jak ta co tu mam - jest zupelnie inna niz macie w Polsce, na nowoczesna kuchnie tez bym poszla na plaska kuchenke, ale w takiej kuchni poprostu gazowe palniki wygladaja ladniej i lepiej. Nie ze lubie bo nie cierpie myc i szorowac palnikow i w srodku , ale ladniej wyglada no i co zrobic? jeden kontener i musza tak spakowac ze sie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.09.2021 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Taka gazowa ładnie by też u mnie wyglądała, ale tak jak napisałaś, mycie palników. Wolę już wygodniej niż ładniej. Już nie mogę się doczekać jak zaczniesz się urządzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.09.2021 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Joana to plan na nastepna 5 latke bede o lasce chodzic zanim skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.09.2021 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 czy w Polsce nadal jest je obraczka na prawej rece a na lewej to wdowa?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.09.2021 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Ja noszę od lat na lewej. Zegarek na prawej. Zegarek mi tak wygodnie, a obrączkę odkąd przytyłam Zaręczynowy mi zaczyna latać przy obrączce, ale na prawej jeszcze za ciasno. Chyba już tak ludzie nie patrzą na to jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.09.2021 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2021 super, fajnie. Bo ja na lewej nosze i nie wiem czy bym sie przyzwyczaila na prawej po tylu latach.a powiedz mi ile biora za zmniejszenie w Polsce pierscionka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts