TAR 11.10.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 TAR - nic nie przeszkadza miec rozne kolory, ja mam pokoje po kolorach nazwane sluchaj, ja tez nie potrzebuje tyle szafek, beda puste staly, ale inaczej mi nie wychodzi za pusto by bylo, jedna sciana bedzie w sporych oknach. A jeszcze spizarka z butler's pantry - bede powietrze trzymac w szafkach z kolorami sie zobaczy. u mnie tez jedna sciana cala w oknach. pewnie koniec koncow zostanie jak jest bez zadnych gornych. Tar, to ja już wolę myć otwarte półki niż szklane szafki Twoja sypialnia jest duża, nie ma skosów, ma duże okno i dlatego wygląda świetnie. myc polki otwarte prosciej ale juz graty na tych polkach niekoniecznie. a szklo łatwo sie czysci, te kilka szybek moge maznac spraym raz na tydzien. gorne szafki najbardziej brudza sie od dolu, chlapnie to tu to tam i wez to wyczysc wyginajac sie jak paragraf, fronty szklane łatwiej. ale wlasnie dlatego ja wole same doly i na innej scianie wysoka zabudowa. najwyzej cos wymysle zeby te sciany nie byly takie gole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Mania to piesn przyszlosci, ja raczej nie jestem zwolenniczka gornych polek, rbardziej to takie gdybanie. aluminiowych ramek - nie, czyszczenie tego to porazka. styl raczej nie z mojej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2021 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 (edytowane) Joana masz moj okap wklad jest z polki, boki i front maja nalozone panele od Bobdyna, ramka drewniana na gorze i na dole , pomalowana kolorem dopasowanym w Sherwin Williams, otwieraja sie i zawiasy sa z Ikei na podnoszone drzwiczki, mozesz byle jaka szafke obudowac, zamalowac, zapaciac i nalozyc drewno badz zbudowac szklielet i nalozyc cos Edytowane 11 Października 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2021 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Tar temu mowie musialabys sie niezle naszukac za ladnymi szafkami. mi szafki nie przeszkadzaja, tyle ze wydam duzo kasy na trzymanie poiwietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2021 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 TAR a wiesz, wywalilam polki z tej kuchni swojej z projektu, zrobilam tak jak oni mieli - niestety nie pasowalo, inna kuchnia inny uklad, moja bedzie w "U" a ich jest w "L". Bardzo wiec lyso u mnie wyszlo, szkoda ze nie zapisalam wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2021 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 a ja na razie nic nie projektuje i nie wymyslam. mam chory nadgarstek i tak mnie boli, ze lyzeczki nie jestem w stanie utrzymac. pisze lewa reka i sie mecze z myszka. nie jestem w stanie nic wiecej podzialac. powinnam w koncu wybrac sie do lekarza:sick: moge jedynie popatrzec sobie na wasze pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.10.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 O kurcze, byłaś z tym u lekarza już? Moja koleżanka miała operację na nadgarstek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 nie bylam, nie mam czasu, dusze sie w masce w niedziele dzialalam z sekatorem i sa efekty. mam od roku problemy ale od wczoraj boli przeokrutnie. reha mi odradza operacje ciesni poki jeszcze mozna rehabilitowac. jutro plastry mi zalozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 wisze na telefonie, czekam az odbiora i muzyczke slucham, sprobujemy jeszcze naprawic lodowke - sami. wiatrak do chlodzenia kupimy nowy bo i tak zanim by nowa lodowka przyszla to miesiac poltora, warto sprobowac, jedyna sensowna lodowka znalezlismy to koszt 2.5 klocka, nie usmiecha mi sie, wiec poprobujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 pisalam juz kiedys - prawy nadgarstek mialam dwa razy operowany, dwa razy po 8 tyg w gipsie chodzilam Odstep miedzy nimi byl 4 miesiace do dzis nie mam sprawnego tego nadgarstka, najgorzej jak mam malowac badz pisac cos dlugopisem, trace czucie, wypada mi z reki wszystko i boli. Ale przed operacjami bylo jeszcze gorzej bo kubka utrzymac nie moglam i bolalo non stop. nie bylo fajnie isc do kibelka i uzywac lewej reki, a teraz na lewej mi sie to samo robi ale w innym miejscu i mam nadzieje ze nie beda musieli ciac. Idz TAR sprawdz. Ja swoje przeciaglam ile sie dalo bo pracowalam i rak potrzebowalam (zanim firme otworzylismy) - na zle mi to wyszlo. Do dzis wiec za to place. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Kupilam czesc, M ma tylko w Tor odebrac. Dobrzer ze dzwonilam bo pokazywalo ze jest 5 a bylo 2. Walczymy o lodowke, jakby co to jeszcze jeden sensor sie zmieni i na pohybel technikom - ten Rusek (tak, Rusek byl, oszust jeden) nawet diagnostyki nie zrobil tylko "zalozy;" z gory ze to sensor, mimo ze mowilam mu ze nie. Nadawal sie wiecie gdzie? do USTERKI W koncu 90% zawsze sami DIY robimy, wiec lodowke tez sprobujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.10.2021 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 My tak z ekspresem walczymy. Teraz tuż przed wyjazdem mojego odebraliśmy z naprawy, która to odbywała się w ramach poprzedniej naprawy. Za którą zapłaciliśmy ponad 500 zł, ja nie więcej, już nie pamiętam. Powiedzieliśmy że grosza nie damy, skoro pojawia się identyczny błąd jak wtedy, a wymienili jakaś część. Czyli też nie obta część chodziło, skoro to samo się dzieje. Mój teraz ma dużo czasu to czyta i czyta. I ostatnio wymyślił, że sam go rozbierze i naprawi. Już nie jest na gwarancji, to co mu szkodzi. A problem był w tamtym roku taki, że mieliśmy gościa, który by nam to naprawił ale AEG nie chciało części sprzedać nieautoryzowanemu serwisowi. W tym się chyba coś zmieniło, nie wiem dokładnie. Bo oddaliśmy tam gdzie wtedy niby naprawili za grubą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 kurde ekspresu bym sie bala rozebrac Na Jure wykupilam 5 lat gwarancji, to jedyne AGD ze wykupilam, reszty nigdy nie kupuje. niestety musze ja sprzedac i nowa kupic, ale to pod koniec, jakby co najwyzej Mlody ja sobie sprzeda. M odebral czersc, za pol godziny wylaczam znow lodowke, to juz 3 x od soboty z szuflady zarcie wlasnie wywalilam, dobrze ze z zamrazalnika nie trzeba. Mam nadzieje ze kolo 6 wieczorem sie okaze czy mozna jechac po zakupy czy nadal nie i jeszcze jeden sensor kupic i zobaczyc. Jak to juz nie zadziala to wiecej sami nie naprawimy. I trzeba bedzie kupic nowa Joana to maz w domu jest teraz? on w zimie w domu jest czy tez plywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.10.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 No co ty Mania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 no co, moze na lodolamaczu plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.10.2021 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 No i posta mi ucięło, już wiem dlaczego. Jak wstawię emotke to wtedy już ucina. M, jest teraz tam gdzie gorąco, pisał, że ma maskę Zorro od słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 aaaa ok, no bo pisalas ze ma teraz duzo czasu to myslalam ze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.10.2021 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Joana, a tym ze bedziesz miala laminaty a nie kamien - nie przejmuj sie. Nie jest to nic zlego, a duza oszczednosc. Ja robie bo tu zrobilam i temu ze zrobiona kuchnia jak ja chce jest jedynym argumentem ze sie zgodzilam wracac, wiec M nie ma zbytnio wyboru, a jest jaki jest i nie powie nie bo by musial tu zostac:cool: Cale zycie lecialam na laminatach i nie myslalam o tym ze cos gorszego. A ile sie ich nazmienialam Sa wazniejsze zeczy, sama widzisz ile czeka cie do zmian i zalozenia. Sa wazniejsze zeczy i kazdy ma budzet, uwierz, ja tez go mam, bede na czym innym oszczedzac. Teraz tez takie ladne te laminaty robia , nie to co 20-30 lat temu. Tylko jak masz zakrecony w rog idzi niech ukroja ci na skos i dwa polacza srubami i klejem a nie wstawka, tak sie tylko w Ikei robi. Przynajmniej tutaj:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.10.2021 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 W domu to on nie ma czasu Jak wylatuje z domu to się cieszy, że odpocznie. Ja się Mania nie przejmuje, mam ile mam. Nikomu nie zazdroszczę, nie zgrzytam zębami że ktoś ma. Nawet mnie to nie dołuje Dobrze zarabiałam, ale po urodzeniu Antka już nie wróciłam do pracy. Tzn wróciłam na chwilę, taka podjęłam decyzję z pełną świadomością, że finanse się nieco pogorszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 ja teraz tez mam laminat, bardzo porzadny, wszystko zalezy z jakiego pazdzierza zrobiony, moje blaty sa grube i ciezkie. a chce ze spieku, bo to bedzie juz ktoras kuchnia i w koncu moze sobie wymarzone zrobie. no i jeszcze to, ze sa trwale a moj mezaty to niszczyciej, jak nie odprysk, to siate postawi a pod spodem piach, do tego ma taki glupi zwyczaj, ktory mnie doprowadza do szalu (nie napisze jednak jaki) ale ktory tez blaty niszczy. i tez nikomu nie zazdroszcze, robie to na ile mnie stac. a jesli kogos stac na lepsze rzeczy to nie moja sprawa, niech sobie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts