mania1220 22.10.2021 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Joana, granatowa sciana mowisz ze zamalujesz a lubisz, a takie cos? bo mam takie cos na oku zrobic gdziers - nie wiem czy w granacie czy innym kolorze, podobnie jak zrobilam w swojej sypialce - mam puste ramki na szaro pomalowane na szarej scianie i sie fajnie zlewa, przedtem mialam ta wysoka komode tez na szaro, tutaj jest granat na obrazie i sciana mala, jak kupowalam materac to wypatrzylam granatowy obraz bo mi to do glowy wpadlo zdjecie jak tam bylam a obraz taki, no nie taki sam ale w sklepie na miejscu, jak mi jaka extra kasa splynie to kupie bo myslalam o lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.10.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Jestem na wsi i net mi słabo chodzi. Jak było ciepło, to przed domem zasięg łapałam. U nas znów pod górkę, w pokoju deski z podłogi zdjęliśmy, żeby zobaczyć co jest pod nimi. Niestety, pod nimi ziemia i kawałki kamieni. No i pleśń. Cóż, pocieszam się, że kupowałam dom dla skały Hortki rozrosły się, mało kwitły bo w cieniu rosną. Grzyba w tym roku nie miały. Muszę wisterię wykopać, między hortkami posadziłam i zagłuszyły ją. Mania, jak ci się chce te kółeczka wlec to poproszę. Podziwiam was, że wiecie jak umeblujecie, jakie meble kuchenne itp. Z dobrych wieści, to załapałam się na program Moja Woda. Mania, znów zgapiłam coś od ciebie, stare dzieje ale w głowie mi siedział kominek tarasowy i kupiłam sobie niedawno. Niestety, jeszcze nie paliłam w nim, tylko podkręcałem go. https://www.leroymerlin.pl/relaks-w-ogrodzie/grille-i-akcesoria/paleniska-i-kociolki/ogrzewacz-tarasowy-112-x-41-cm-zeliwny-activa,p568788,l1936.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Mika fajny, sama sobie moze kupie takie cos. I co planujecie z ta podlogą zrobic? na nowo pewnie, izolacja, wylewka itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Mika toz to miejsca nie zabierze a szkoda wywalic, przywioze Ci.Ogrzewacz tarasowy - sie usmialam. Swoj palilam ale sie nie grzalam bo w lecie bylo. Tylko go schowaj badz okrec plandeka na zime zeby na sniegu nie stal. u szwagierki mojego M ten dom tam wsi, w jednym pokoju gdzie jej matka jest - to samo jest - deski i ziemia pod spodem wlasnie. Podobno tam ziemniaki kiedys trzymali (nie rozumiem tego bo i piwnica jest i obora i stodola i wielka posesja no ale moze tak dawniej bylo???) w kazdym badz razie - w przyszlym roku maja ta podloge wlasnie robic. Najlepsze jest to ze matce to nie przeszkadza i sa jeszcze 2 pokoje a ona w tamtym ciagle spi, bo oni tylko narazie wpadaja na kilka dni zanim tam sie sprowadza. Pierwsze co zapytalam M to czy nie ciagnie od tej podlogi chlodem ale nie wiedzial a matka sie nie skarzyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 TAR - bedzie wklejanka i troche tego bedzie, moze cos wpadnie w oko? tylko wysil komorki mozgowe i wizje bo wiekszosc stoja kuchenki gazowe bo nie szukam w Polsce.Ale bez szafek, bez polek, mozna sam okap z czysta sciana, mozna pociagnac spieki, mozna cala gore zabudowac sciana zamiast cos , sama zobaczysz. Okap ciagnie jak smok, nie wiem na jakiej wysokosci bedziesz swoj robila ale ja swoj bede robila tak wysoko ze wejde glowa na stojaco pod niego (mam 1.70) czyli duzo wyzej niz teraz mam, bo na paru tam masz wysoko pokazanezaraz wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 no i kolorystyka nie ta, ale chodzi o pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 country cooking asheville nc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2021 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 jeszcze jak znajdziesz zdjecie gdzie jest taki okap bez szafek ale jakby z boku jest na niego widok z salonu i z polwyspu, to byloby miodzio. widzialas projekt kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 no ale wymagania :lol2: podeslij jeszcze raz projekt to wymaluje bo tylko sypialnie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 to mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2021 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 country cooking asheville nc i w 2 pierwszych szafki a w ostatnim wyspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 a chcesz szafki czy szuflady? a jak szuflady to 2 czy 3 ???i wyspa nie ma tzw "waterfall" zauwazylas, a wiem ze chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2021 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 waterfall, podobna do tamtej co pokazywalam caly czas sie zastanawiam nad sciana z okapem bo ustawienie bedzie identyczne tylko wejscie do spizarki z innej strony tar sam kamien chcesz na wyspie czy z dechami jak wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 a chcesz szafki czy szuflady? a jak szuflady to 2 czy 3 ??? i wyspa nie ma tzw "waterfall" zauwazylas, a wiem ze chcesz i szafki i szuflady. jak juz to 3 szuflady. wyspy u mnie nie bedzie tylko polwysep, boczek chce z blatu ale reszta jak fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.10.2021 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 A pewnie że lubię granat, nadal, zawsze lubiłam. I jeszcze będę miała w domu, ale nie w sypialni. Teraz się za to nie biorę, może w grudniu zrobimy z moim zagłówek, jasny i wtedy spojrzę na ta ścianę inaczej. Tkmaxx, to jest jedyny sklep który lubię, ale fakt trzeba uważać na ceny. Chociaż moje szafki nowe nocne tam kupiłam i uważam że dałam nie dużo. Często buty Antkowi tam kupujemy, zabawki. Wracając do kuchni i okapu, właśnie to mnie zastanawia jak taka zabudowa będzie wyglądała z perspektywy salonu. Bo ja też na kuchnię patrzę pod skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.10.2021 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 niech sie TAR wypowie, wizualki dostala nie wklejam bo to jej kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 24.10.2021 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Joana, bardzo mi sie podobaja w kuchni Twoje kafle miedzy blatem a gorna zabudowa. I chyba mam taka sama zamrazarke Liebherra, podblatowa, i tez jestem z niej bardzo zadowolona. Jesli juz jestesmy w kuchni , to kiedys ktos z forumowiczow pisal co zrobic, zeby okap dobrze ciagnal, a nie halasowal. Bo jest tak, ze im wyzszy bieg, tym okap jest glosniejszy. Ponizej post w ktorym o tym mowi. Moze komus sie przyda pkorol STAŁY BYWALEC (min. 300)ZarejestrowanyApr 2011SkądkrakówKod pocztowy31-321Posty351 Mój okap też kiedyś hałasował a teraz mruczy 24dB. Rozwiązałem ten problem u siebie i u kilku moich klientów. Wyrzucam trefne silniki i instaluje wentylatory kanałowe harmana na wylocie okapu w szafce lub przy samym kominie. Słychać tylko szmer powietrza. Silnik ma 24 dB (Poziom 20 dB to ledwo słyszalny szept.) Instaluję też czujnik temperatury i gdy czajnik zagotuje wodę sterownik włącza 1 bieg silnika (150m2/h) automatycznie, gdy spadnie temperatura w okolicach okapu to go wyłącza. Kraków i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 (edytowane) niech sie TAR wypowie, wizualki dostala nie wklejam bo to jej kuchnia Generalnie super to wyglada i chyba pojde w wersje te zabudowane na prosto. Byc moze wtedy nad spiekiem dam otwarte polki albo metalowe albo drewniane. Tam gdzie mi na scianie wstawilas obraz od strony salonu chce zrobic zabudowe na ksiazki ale zamykana i przeszklona i sciana bedzie albo czarna albo w cegle. dziewczyny jak robie literowki to musza juz zostac, ostatnio w muratorze co kilka dni wywala sie opcja edycji postow i krzyczy mi ciagle komunikat o za krotkiej wiadomosci. irytujace Edytowane 25 Października 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 A pewnie że lubię granat, nadal, zawsze lubiłam. I jeszcze będę miała w domu, ale nie w sypialni. Teraz się za to nie biorę, może w grudniu zrobimy z moim zagłówek, jasny i wtedy spojrzę na ta ścianę inaczej. Tkmaxx, to jest jedyny sklep który lubię, ale fakt trzeba uważać na ceny. Chociaż moje szafki nowe nocne tam kupiłam i uważam że dałam nie dużo. Często buty Antkowi tam kupujemy, zabawki. Wracając do kuchni i okapu, właśnie to mnie zastanawia jak taka zabudowa będzie wyglądała z perspektywy salonu. Bo ja też na kuchnię patrzę pod skosem. powiem ci ze fajnie wyglada, tylko myslimy z Manka jak rozwiazac temat ze spiekami bez gornych zabudow. Teoretycznie ten okap zniknie jak graty dojda na blat. a granatowy to u mnie plasuje sie w pierwszej trojce kolorow. bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts