Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmika, półwysep i tak już dawno był w planie. Tzn na początku mieliśmy wizje że kupimy jakąś starą witrynę stojąca i tam postawimy, ale musiałaby być płytka bardzo. Poszukiwania nic nie dały, no i z czasem się okazało że bardziej takie miejsce do siedzenia się przyda.

Jak widzisz marzyły mi się otwarte półki po bokach okapu, no i jak Mania mi wysłała pierwsza wizje, tak od razu zobaczyłam że u mnie to nie będzie wyglądało dobrze.

Już nie marzę o białym blacie, serio. Za to serce wali mi jak oszalałe na ta ciemna witrynke na moim blacie starym.

tez mi sie podoba bardziej z szarym blatem niz tym jasnym, poleczki rzeczywiscie tu nie pasuja. kombinuj Aska, kombinuj. Najlepiej jak "stary" na morzu:lol2::lol2::lol2:

Tar, kombinuje. Muszę poszukać gotowców, albo popytać stolarzy. Mój będzie jutro miał lepszy internet, to zacznę go zasypywać zdjęciami.

Dziewczyny, zamówiłam tapetę, gładka, tzn tylko tłoczona , prawie jednobarwna za łóżko. No nie leży mi ta granatowa ściana w sypialni.

Ja tam też lubię brzozy, mam 4 a chce jeszcze dwie. Inne drzewa też lubię i też mam gdzieś że śmiecą. Ja lubię jak ogród żyje, grabowy żywopłot się przebarwia teraz, połowa drzew bez liści, wiechy traw. Suche byliny. Samo zycie

Napisałam typ o ogrodzie i dotarło do mnie, że połowę cebulowych jeszcze czeka w garażu. Czym prędzej pobiegłam na ogród. I nie wiem czy to był dobry pomysł, bo od przedwczoraj łapie mnie jakieś przeziębienie.

Tar, też mi ten ciemny blat pasuje, więc wyjdzie taniej bo zostawię mój i tylko kawałek na półwysep zamówię.

Pasowałaby mi jeszcze jedna witryna, tam gdzie teraz mam termomiksa. Zamienię go miejscami z czajnikiem, szafki muszę przeorganizować. I nad czajnikiem taka wąska witryna , by mi mega pasila.

a ja ostro planowalam garderobe i lazienke i wyszlo calkiem niezle - jak to mowia - jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci :D

ale zadowolona jestem z efektu, tymbardziej ze i lazienke i garderobe zmiescilam w podzielonym na pol pokoju :yes: Bez rozmachu ale mi starczy tyle. To tylko lazienka i garderoba przylegajaca do mojej sypialni a teraz mam je obie duzo mniejsze.

Mania, pokaż co tam wymalowalas dla siebie. Ciekawa jestem ;)

Na prawo od okapu myślałam, czyli byłyby dwie na tym blacie na początku i na końcu.

Termo, przeniose obok spiżarka a czajnik właśnie tam

wlazlam jeszcze raz na wizki i nie widze tam za bardzo miejsca na te witrynke, troche zagraci i bedzie za blisko okapu tak na oko. w sumie, tak jak jest teraz wyglada miodzio

Joana a wiesz, jak stara jestem - nigdy i nigdzie nie mialam nieobudowanego badz chociazby pod szafka. Takie otwarte dla mnie to niezly lapacz kurzu, za mlodu ok, ale na starosc to na drabinke :cool: W moim teraz jedyna zecz jaka wycieram z kurzu jest jedna dolnia listwa od ramki, ale nie musze sie nigdzie spindrac :cool:

sa nieobudowane ktore mi sie podbaja ale sa inne.

to co, nadal stawiasz na obudowany teraz?