mmikka 31.10.2021 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Tar, gratuluję udanego zakupu. A tych brzóz to zazdroszczę Joana, Mania kusicielka kieszeń ci drenuje tymi wizkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Mmika, półwysep i tak już dawno był w planie. Tzn na początku mieliśmy wizje że kupimy jakąś starą witrynę stojąca i tam postawimy, ale musiałaby być płytka bardzo. Poszukiwania nic nie dały, no i z czasem się okazało że bardziej takie miejsce do siedzenia się przyda. Jak widzisz marzyły mi się otwarte półki po bokach okapu, no i jak Mania mi wysłała pierwsza wizje, tak od razu zobaczyłam że u mnie to nie będzie wyglądało dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2021 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Już nie marzę o białym blacie, serio. Za to serce wali mi jak oszalałe na ta ciemna witrynke na moim blacie starym. tez mi sie podoba bardziej z szarym blatem niz tym jasnym, poleczki rzeczywiscie tu nie pasuja. kombinuj Aska, kombinuj. Najlepiej jak "stary" na morzu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2021 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Tar, gratuluję udanego zakupu. A tych brzóz to zazdroszczę Joana, Mania kusicielka kieszeń ci drenuje tymi wizkami Mikka dzieki:hug:Brzozy zawsze robia dobra robote, moje ulubione drzewa. i mam w nosie ze brudza, sypia czy pyla. Lubie i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Tar, kombinuje. Muszę poszukać gotowców, albo popytać stolarzy. Mój będzie jutro miał lepszy internet, to zacznę go zasypywać zdjęciami. Dziewczyny, zamówiłam tapetę, gładka, tzn tylko tłoczona , prawie jednobarwna za łóżko. No nie leży mi ta granatowa ściana w sypialni. Ja tam też lubię brzozy, mam 4 a chce jeszcze dwie. Inne drzewa też lubię i też mam gdzieś że śmiecą. Ja lubię jak ogród żyje, grabowy żywopłot się przebarwia teraz, połowa drzew bez liści, wiechy traw. Suche byliny. Samo zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2021 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 pewnie, wiosna sie sprzanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Napisałam typ o ogrodzie i dotarło do mnie, że połowę cebulowych jeszcze czeka w garażu. Czym prędzej pobiegłam na ogród. I nie wiem czy to był dobry pomysł, bo od przedwczoraj łapie mnie jakieś przeziębienie. Tar, też mi ten ciemny blat pasuje, więc wyjdzie taniej bo zostawię mój i tylko kawałek na półwysep zamówię. Pasowałaby mi jeszcze jedna witryna, tam gdzie teraz mam termomiksa. Zamienię go miejscami z czajnikiem, szafki muszę przeorganizować. I nad czajnikiem taka wąska witryna , by mi mega pasila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 a ja ostro planowalam garderobe i lazienke i wyszlo calkiem niezle - jak to mowia - jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci ale zadowolona jestem z efektu, tymbardziej ze i lazienke i garderobe zmiescilam w podzielonym na pol pokoju Bez rozmachu ale mi starczy tyle. To tylko lazienka i garderoba przylegajaca do mojej sypialni a teraz mam je obie duzo mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Joana zgubilas mnie z ta druga witrynka???? niezbyt rozumiem o co chodzi? wytlumacz to wymaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 zapomnialam dodac - mi sie tez podoba z tym czarnym blatem, bialy mialby sens tylko jesli witrynka bylaby cala buiala, a tak sa dodatki z drzewa co Joana chciala. Dozo zaoszczedzonej kasy, no ale warto bylo zobaczyc jakby wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Mania, pokaż co tam wymalowalas dla siebie. Ciekawa jestem Na prawo od okapu myślałam, czyli byłyby dwie na tym blacie na początku i na końcu. Termo, przeniose obok spiżarka a czajnik właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 wkleje, jeszcze dopieszczam koncowke ta witrynka ma stac tak samo, na tej samej scianie jak ta pierwsza? zdajesz sobie sprawe ze ona jest super cieniutka na glebokosc tej wystajacej scianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 No tak zdaje sobie sprawę, na herbaty i kawy w ładnych pojemnikach w sam raz. Albo przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2021 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Mania, pokaż co tam wymalowalas dla siebie. Ciekawa jestem Na prawo od okapu myślałam, czyli byłyby dwie na tym blacie na początku i na końcu. Termo, przeniose obok spiżarka a czajnik właśnie tam wlazlam jeszcze raz na wizki i nie widze tam za bardzo miejsca na te witrynke, troche zagraci i bedzie za blisko okapu tak na oko. w sumie, tak jak jest teraz wyglada miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 to samo napisalam przedtem ale wymazalam zrobic wizke nie ma problemu i wtedy zobaczyc, tak jak z tymi poleczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 zrobilam ale czekam az sie przerobia, zaraz beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 no i jeszcze jedno - kazdy lubi inne okapy masz Joana z listewkami + 3 normalne mozesz sobie porownac jakby wyszlo kliknij to przekieruje i tam sobie sciagnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 31.10.2021 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 No i miałyście rację, taka wciśnięta w ten róg wyszła. Powód dla którego od początku nie mieliśmy okapu był taki że takie nie zabudowane nam się nie podobały, chociaż minęło ponad 6 lat jak kuchnie robiliśmy. Teraz nie oglądaliśmy co jest w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2021 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2021 Joana a wiesz, jak stara jestem - nigdy i nigdzie nie mialam nieobudowanego badz chociazby pod szafka. Takie otwarte dla mnie to niezly lapacz kurzu, za mlodu ok, ale na starosc to na drabinke W moim teraz jedyna zecz jaka wycieram z kurzu jest jedna dolnia listwa od ramki, ale nie musze sie nigdzie spindrac sa nieobudowane ktore mi sie podbaja ale sa inne. to co, nadal stawiasz na obudowany teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts