mania1220 04.11.2021 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 no tak, ale tamtego z polwyspem juz nie mam bo zmienilam go na ten co teraz - bo jeden plan mialam i na nim pracowalam wczoraj mozna, z 2D na drawsight file (DWG /DFX) masz takie?? bo mozna tez zrobic uplad w 2D samym z pdf'u im naniesc sciany na nie ale wtedy musisz meblowac kuchnie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 nie robilam dwoch osobnych bo bym musiala budowac wsio od nowa a tak tylko wywalilam, przesunelam itp Shit - to na tym u mnie tak mozna, nie wiem jak w tym co masz? Tak w PDFie naniesiony robilam jak planowalam tamted dom i tylko zaznaczylam ile np drzwi maja i samo wymierzylo. Tutaj wszystko od poczatku rysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 04.11.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Mania, znalazlam linka chyba do takiego KA, ktorego szukasz. Dokladnie sie nie wczytywalam, ale obejrzyj sobie https://sklep.vivamix.pl/69l-kitchenaid-professional-5ksm7990-id-385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 ariater - tak to ten i z niego zdjecie - niestety niedostepny od kilku miesiecy juz Znaczy odkad ja go zaczelam w Polsce szukac, wiec nie wiem ile go juz nie ma. Byc moze czekaja na ta nowa wersje co u nas jest (ze juz bez guzika czerwonego), byc moze zabiera im dluzej bo to amerykanskie i trzeba silnik zmienic na 220. Tak czy siak - nie ma. A wolalabym miec juz na 220 a nie podlaczac kostke. Poczekam do maja-czerwca i jak nadal nie bedzie kupie tutaj, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Mania ja na razie mam wersje za free jak sie naucze to kupie abonament:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 ten KA bedzie kiedys dostepny teraz zaslaniaja sie covidem i brakami, wiec raczej kup u siebie. Ja mam ten konwerter i dziala zarypiscie, bys musiala tylko skrzynke kupic nie na 1000 a na 2000 albo druga nitke z kablem na twoj prad. 3-malas kciuki? bylam ogladac i mi pasuje. jutro mam dostac odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 trzymalam, w recach i stopach to jeszcze ktos chetny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 jesli strzele w realistic - czyli jak wizualka na wprost - ze sobie zaladujesz i pomalujesz?? tak jakbys fotke sciagla z netu i ja zaladowala? o to chodzi??? czy chcesz zuty z gory z wymiarami pogubilas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 darmowy ma tylko 3 za darmo realistyczne w 3D, ale normalne 2D sa bez limitu. pomalowac szafki na inny kolor moge, gorzej z blatem - maja same a la marmury i jeden rudy byl ale wyszedl super rudy na 3d. No i nie te wzory jak na tamtym co myslisz jeszcze. Probowalam juz ale podgladowo moge jeszcze raz sprobowac. jakie lampy i ile nad ta wyspa ? zwisy pospolite?? czy jakas lampa dluga a cyckow nie rob! LED w suficie jak ja mam, swieci tak samo jak cycek ale nic nie zwisa, puszka jest w srodku zamiast w cycku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 to jedyny blat ze by sie nadal do wizualki - moze byc?????? a szafki - juz trzy szare wsadzilam i wychodza niebieskie bardzo niewdziecznie robic w ciemnych kolorach, jeszcze sa dwa i potem juz czarne zostaje ze bedzie grafit udawac. i jaki kolor scian i co na scianie pod okapem?? tez ro ryze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 trzymalam, w recach i stopach to jeszcze ktos chetny???? wielu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 jesli strzele w realistic - czyli jak wizualka na wprost - ze sobie zaladujesz i pomalujesz?? tak jakbys fotke sciagla z netu i ja zaladowala? o to chodzi??? czy chcesz zuty z gory z wymiarami pogubilas mnie rzut z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 darmowy ma tylko 3 za darmo realistyczne w 3D, ale normalne 2D sa bez limitu. pomalowac szafki na inny kolor moge, gorzej z blatem - maja same a la marmury i jeden rudy byl ale wyszedl super rudy na 3d. No i nie te wzory jak na tamtym co myslisz jeszcze. Probowalam juz ale podgladowo moge jeszcze raz sprobowac. jakie lampy i ile nad ta wyspa ? zwisy pospolite?? czy jakas lampa dluga a cyckow nie rob! LED w suficie jak ja mam, swieci tak samo jak cycek ale nic nie zwisa, puszka jest w srodku zamiast w cycku bym sobie na gotowcu pocwiczyla, nawet z kolorami scian. ledow w suficie to nie da rady, bo bede miec lany strop betonowy zadnych karton gipsow i obnizanych sufitow, nienawidze tego. aaa i lubie zwiski lub takie tubki w suficie (te chce nad blatami) kurde ten moj dom tak mi sie podoba, ze byc moze nawet te same lampy wstawie:lol2: jestem nienormalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 to jedyny blat ze by sie nadal do wizualki - moze byc?????? a szafki - juz trzy szare wsadzilam i wychodza niebieskie bardzo niewdziecznie robic w ciemnych kolorach, jeszcze sa dwa i potem juz czarne zostaje ze bedzie grafit udawac. i jaki kolor scian i co na scianie pod okapem?? tez ro ryze?? juz nic nie rob, mam i tak za duzo do myslenia:sick: nie sa ryże:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 sa ryze jak chu ryze chyba sie nie rozumiemy - kto mowi o podwieszanym ze widac? Jest po calosci zalozone ze nie wiesz ze to sufit dokladany. no ale twoje sufity ja cyckow nie lubie z sufitu. Nie wiem o jakie rurki chodzi pokaz, o wyspe mam nadzieje chodzi? zobacze czy maja jakies takie. nie zamklam tej kuchni, jak zamkne i nie zapisze to wroci do starej, to juz ja zrobie i strzele pare wizek - same szafki tylko trzeba nic nie przestawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 ja tam lubie cycki szczegolnie kulki tubki mam od nowodvorskiego takie tanizny, za to ładne swiatlo daja, mam je w kuchni i salonie, w goscinnym (biale, szare i czarne zalezy od pokoju, bardzo je lubie, latwe w montazu i wymianie zarowek, nie grzeja sie a takie bym chciala zastosowac w nowej chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 ledowkim sie nie grzeja wiec nie nowosc wszedzie mam ledowe zarowki, tyle samo pradu biora bo nie widze po rachunkach ze nic sie nie zmienilo jak strzelilam wymiane w calym domu, ale dluzej zyja, jeszcze zadnej nie zmienialam a bylo to hoooo hooooooo lat temu trochu za pozno napisalas, te ostatnie byly podobne - cyckow nie wieszalam (byly na poczatku) bo sie mi nie chce - duzo roboty ledowki w suficie byly zalozone zeby oswietlic te Twoje jaskinie bo zle fotki wychodzily bez swiatla. poslalam na @ dwie wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 jak sie nazywa sciana nad blatem po polsku :confused: tutaj backsplash - od razu wiadomo ze chodzi o sciane nad blatem w kuchni badz w lazience, a po polsku???? bo sie rozjechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 nie wiem chodzi o nadstawke, barek czy o co? aaa juz wiem. u nas to po prostu ściana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts