Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

no tak, ale tamtego z polwyspem juz nie mam bo zmienilam go na ten co teraz - bo jeden plan mialam i na nim pracowalam wczoraj :cool:

mozna, z 2D na drawsight file (DWG /DFX) masz takie??

bo mozna tez zrobic uplad w 2D samym z pdf'u im naniesc sciany na nie ale wtedy musisz meblowac kuchnie sama.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie robilam dwoch osobnych bo bym musiala budowac wsio od nowa a tak tylko wywalilam, przesunelam itp

Shit - to na tym u mnie tak mozna, nie wiem jak w tym co masz? Tak w PDFie naniesiony robilam jak planowalam tamted dom i tylko zaznaczylam ile np drzwi maja i samo wymierzylo. Tutaj wszystko od poczatku rysuje.

ariater - tak to ten i z niego zdjecie - niestety niedostepny od kilku miesiecy juz :sick: Znaczy odkad ja go zaczelam w Polsce szukac, wiec nie wiem ile go juz nie ma. Byc moze czekaja na ta nowa wersje co u nas jest (ze juz bez guzika czerwonego), byc moze zabiera im dluzej bo to amerykanskie i trzeba silnik zmienic na 220. Tak czy siak - nie ma. A wolalabym miec juz na 220 a nie podlaczac kostke.

Poczekam do maja-czerwca i jak nadal nie bedzie kupie tutaj, trudno.

ten KA bedzie kiedys dostepny teraz zaslaniaja sie covidem i brakami, wiec raczej kup u siebie. Ja mam ten konwerter i dziala zarypiscie, bys musiala tylko skrzynke kupic nie na 1000 a na 2000 albo druga nitke z kablem na twoj prad.

3-malas kciuki? bylam ogladac i mi pasuje. jutro mam dostac odp.

darmowy ma tylko 3 za darmo realistyczne w 3D, ale normalne 2D sa bez limitu.

pomalowac szafki na inny kolor moge, gorzej z blatem - maja same a la marmury i jeden rudy byl ale wyszedl super rudy na 3d. No i nie te wzory jak na tamtym co myslisz jeszcze. Probowalam juz :sick: ale podgladowo moge jeszcze raz sprobowac.

jakie lampy i ile nad ta wyspa ? zwisy pospolite?? czy jakas lampa dluga

a cyckow nie rob! LED w suficie jak ja mam, swieci tak samo jak cycek ale nic nie zwisa, puszka jest w srodku zamiast w cycku :sick:

80-EDAE97-FBBD-41-C4-82-DC-8-EAA639-AD818.jpg

to jedyny blat ze by sie nadal do wizualki - moze byc??????

a szafki - juz trzy szare wsadzilam i wychodza niebieskie :mad: bardzo niewdziecznie robic w ciemnych kolorach, jeszcze sa dwa i potem juz czarne zostaje ze bedzie grafit udawac.

i jaki kolor scian i co na scianie pod okapem?? tez ro ryze??

darmowy ma tylko 3 za darmo realistyczne w 3D, ale normalne 2D sa bez limitu.

pomalowac szafki na inny kolor moge, gorzej z blatem - maja same a la marmury i jeden rudy byl ale wyszedl super rudy na 3d. No i nie te wzory jak na tamtym co myslisz jeszcze. Probowalam juz :sick: ale podgladowo moge jeszcze raz sprobowac.

jakie lampy i ile nad ta wyspa ? zwisy pospolite?? czy jakas lampa dluga

a cyckow nie rob! LED w suficie jak ja mam, swieci tak samo jak cycek ale nic nie zwisa, puszka jest w srodku zamiast w cycku :sick:

bym sobie na gotowcu pocwiczyla, nawet z kolorami scian. ledow w suficie to nie da rady, bo bede miec lany strop betonowy zadnych karton gipsow i obnizanych sufitow, nienawidze tego. aaa i lubie zwiski lub takie tubki w suficie (te chce nad blatami) kurde ten moj dom tak mi sie podoba, ze byc moze nawet te same lampy wstawie:lol2: jestem nienormalna

80-EDAE97-FBBD-41-C4-82-DC-8-EAA639-AD818.jpg

to jedyny blat ze by sie nadal do wizualki - moze byc??????

a szafki - juz trzy szare wsadzilam i wychodza niebieskie :mad: bardzo niewdziecznie robic w ciemnych kolorach, jeszcze sa dwa i potem juz czarne zostaje ze bedzie grafit udawac.

i jaki kolor scian i co na scianie pod okapem?? tez ro ryze??

juz nic nie rob, mam i tak za duzo do myslenia:sick: nie sa ryże:p:p:p

sa ryze :yes: jak chu ryze :lol2:

chyba sie nie rozumiemy - kto mowi o podwieszanym ze widac? Jest po calosci zalozone ze nie wiesz ze to sufit dokladany.

no ale twoje sufity :p ja cyckow nie lubie z sufitu. Nie wiem o jakie rurki chodzi pokaz, o wyspe mam nadzieje chodzi? zobacze czy maja jakies takie.

nie zamklam tej kuchni, jak zamkne i nie zapisze to wroci do starej, to juz ja zrobie i strzele pare wizek - same szafki tylko trzeba nic nie przestawiam.

ja tam lubie cycki szczegolnie kulki :lol2: tubki mam od nowodvorskiego takie tanizny, za to ładne swiatlo daja, mam je w kuchni i salonie, w goscinnym (biale, szare i czarne zalezy od pokoju, bardzo je lubie, latwe w montazu i wymianie zarowek, nie grzeja sie

pol_pm_Lampa-sufitowa-spot-POINT-PLEXI-BLACK-M-sr-13cm-2337_2.jpg

a takie bym chciala zastosowac w nowej chacie

9362_A.jpg

amalfi.jpg

pear.jpg

twig_9138.jpg

ledowkim sie nie grzeja wiec nie nowosc :lol2: wszedzie mam ledowe zarowki, tyle samo pradu biora bo nie widze po rachunkach ze nic sie nie zmienilo jak strzelilam wymiane w calym domu, ale dluzej zyja, jeszcze zadnej nie zmienialam a bylo to hoooo hooooooo lat temu :D

trochu za pozno napisalas, te ostatnie byly podobne - cyckow nie wieszalam (byly na poczatku) bo sie mi nie chce - duzo roboty :D

ledowki w suficie byly zalozone zeby oswietlic te Twoje jaskinie bo zle fotki wychodzily bez swiatla.

poslalam na @ dwie wersje