mania1220 04.11.2021 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 tyle slow w Polsce, wiecej niz po nagielsku jest, nawet wiecej liter w alfabecie a nie macie nazy na sciane nad blatem sluchaj no, te zuty z gory to chces calosc z salonem czy sama kuchnie? i co mam wywalic? wszystko? zostawic tylko wymiary? czy jak? bo rozmiar mebli nie pokazuje musialam kazda szafke wkladac osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 moze byc z salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 MAnia, mezatemu podobaja sie obie wersje kuchni, z polwyspem i wyspa. ale w obu przypadkach cokolwiek nie wybiore on nie chce tych poleczek tylko wersje ktora proponowalas z oknami. chce okna i juz, bo jasniej, bo widok na ogrod. mowie mu, ze to od poludnia ale sie uparl, chce te okna i juz. to chyba mu zrobie skoro nie sapie na zadne inne pomysly:lol2: za to spiekow na scianie wyjdzie mniej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 no sluchaj, to jest wlasnie nastepny polski cudak - w parze z "kuchennymi trojkatami" - stawianie domu wg stron swiata SERIO???? :rotfl: zrob mu okjna, mi tez tam okna pasuja, szkoda widoku na ogrod jak sie robi cos w kuchni, na chu ci te polki, zeby kurz scierac?? a tak sobie na lasek bedziesz patrzec, na ptaszki. Nic nie mowilam - ale myslalam o tym Nie wyobrazam sobie zamknac sciane na ogrod sciana. Juz mnie nawet kusilo zeby ci pomysl podsunac - zmienic sie scianami i kuchenke wsadzic tam gdzie zlew a zlew gdzie kuchenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 powiedz jaki rozmiar okien chcesz to je wymaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 mysle zeby w miare rowno bylo skoro na tej samej scianie bedzie tarasowe 4x90 cm, w kuchni tez bedzie 4 razy 90 cm wiec szerokosc 90 cm bedzie najlepsza. ostatecznie zmienie na 100 cm i wtedy pozmieniam wszystkie okna juz w projekcie. przy oknach pozbede sie problemu ze spiekiem i czym zapelnic pusta sciane i nie bedzie kurzolapow w postaci poleczek:lol2:. Oknami starego mojego kupilas. I teraz rozkminiamy wyspa/polwysep. kazde rozwiazanie ma plusy i minusy i sie zakrecilismy okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 wsadzilam nawet pajaki nad wyspa, i penisy z sufitu zaraz posle, ale okna zrobilam na 70 (nad zlewem wsadzilam 3x70) to sobie sama pozmieniasz wszystko ja stawiam na wyspe i mowie zostan z wyspa, duzo wiecej korzysci niz 30cm szersza spizarka. Lubisz gosci - kupa luda tam sie zmiesci. Wiecej szafek - a i tak ich masz w grom wiec na co te 30zm w spizarni. No i,lepiej sie siedzi. Nie masz limitu jak Joana, wal wyspe. ale tak serio??? jak juz chalupe wybuduja , sciany i posadzki - pojdziesz, wykleisz tasma i sama zobaczysz. poza plusami to ladniej wyglada tez. ide slac te penisy sufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 cycki, penisy normalnie sex on the beach a nie kuchnia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.11.2021 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2021 czekaj, musialam poprawic - wstawilam te okna i sie tak jasno zrobilo ze az brzydko musialam krzakow nasadzic z tylu, okna powiekszylam na 90 te kolo okapu glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.11.2021 02:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Joana nic sie nie udzielala - kleila tapete?? zaraz zobaczymy na scianie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Joana_ wczoraj walczyła z chorobą, ale za to dziś pierwsza nic która przespałam cała i nie budził mnie ból gardła.Nie tapetowalam, wczoraj przespałam w dzień dwie godz, dobrze że sobie budzik nastawilam, bo bym się po dziecko spóźniła. Teraz was poczytalam. Pokażcie z tym oknem jak wyszło.Ja się nie dziwię, że Tar się uparła na cycki, bo ma teraz i na żywo wyglądają świetnie. I pasują do jej wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Mania, robie z oknami, wygladaja zaje...szczo. Mowie mojemu, ze bedzie mial okna i lekko przesrane, bo to on u nas okna myje tylko caly czas waham sie wyspa czy polwysep. ale zrobie research wsrod rodziny i znajomych, bo obie wersje ida łeb w łeb. co wybieram wyspe wracam do polwyspu i na odwrot. masakra, takim osiolkiem to ja nigdy nie byłam:cool:[h=2][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 No zlitujcie się baby, chce zobaczyć to z oknem My z moim wczoraj debatowaliśmy nad płytkami, i też najbardziej nam pasuje do wysokości okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 za wyspą przemawia to, ze bede mogla sobie wielki stol postawic pomiedzy salonem a kuchnia. i bedzie w pip miejsca. przy polwyspie zrobi sie wąska kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Parapetówa Joana masz i nie becz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 I tak będzie Z zazdrości. Ty się nawet nie zastanawiaj, wszystko przemawia za wyspa. Z oknami sto razy lepiej. No i znowu wyszło że półki to ładne, ale nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Becze, miało być, ale edytować nie mogłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.11.2021 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Becze, miało być, ale edytować nie mogłam.. A no i oczywiście na parapetówkę wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) naprawde swietnie wyszlo z tymi oknami, naniose jedynie drobne korekty, okno prawe blizej drugiej sciany i przesune okap z plyta zeby nie był na srodku, dosune wtedy tez drugie okno i zrobi mi sie kawalek sciany na ktorej byc moze powiesze klime. ale to niuanse i drobne szczegoliki. bo w ogole to mam probem gdzie klime powiesic zeby skropliny puscic grawitacyjnie, rury schowac w scianie a nie bujac sie z pompkami skroplin. ja musze tez troche patrzec od strony technicznej i pożenic to z wizualna. ciezkie zadanie, musze tez do tych wizek rozrysowac sobie wentylacje Edytowane 5 Listopada 2021 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2021 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 I tak będzie Z zazdrości. Ty się nawet nie zastanawiaj, wszystko przemawia za wyspa. Z oknami sto razy lepiej. No i znowu wyszło że półki to ładne, ale nie u nas wiesz, co okno to okno, daje wiecej swiatla. a miejsce mam bardziej zalesione wiec i ciemniejsze. plus tego, ze caly dom bedzie otoczony zielenią. wczoraj mielismy tylko sprzeczke czy rolety czy zaluzje. ja sie sklaniam ku zaluzjom a mezaty ku roletom. jak slonce bedzie walic to zaluzje mam pod katem ustawione i dalej jest jasno w kuchni a przy roletach zaslonie i mam ciemno. i juz nie chce zadnych zazdrostek wieszac na co on tak nalega. niby jest nowoczesny a starej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts